Almayin amk cok mu zor ben kapattim otoparka ,bu fiyatlardan alamicagimdan degil Allaha sukur ancak biktim enayi yerine konmaktan
Almayin amk cok mu zor ben kapattim otoparka ,bu fiyatlardan alamicagimdan degil Allaha sukur ancak biktim enayi yerine konmaktan
Livestrong
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Hep ayni hikayelerde takili kaliyorsunuz 1-2 gunede facebookta grup acilir bilmemne tarihleri arasi yakit almiyoruz diye falan
Yanlis anlama lafim sana degil sessiz kalanlara
Livestrong
bunun gibi bi video daha vardı, otoban süpermeni diye yorum yapmışlar gülmekten kendimi kaybettim
söz konusu video:
Mobilette 140 km/h - YouTube
aygazdan 2.46 ya dün akşam aldığımız lpg şuan an itibari ile sitesinde 2.80... sanırım 4 kuruş zam değil, 0.4 kuruş zam yapmışlar
TR - B13
İyiki tatile gidicez dedik amk hemen yerleştirin, bu işte bir terslik yokmu şimdi amerikanın çanağını yala dibindeki petrolü litresi 5 liradan al, amk amerikalısı sudan ucuza alsın, madem bunlara yakınsın hani ucuz petrols.kerler böyle politikayı ya.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Dun gece 20'lik attim nolur nolmaz diye, bu yakit bittikten sonra buyuk ihtimal bi' sure arabayi otoparktan kaldirmiycam. Isin iyice suyu cikti
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
scooter en iyisi benzinin bitse yorulmadan ite ite götürürsünyokuş aşağıda atlar üstüne benzinsiz gene gidersin
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tatile araba ile gidecektim şu zamlardan sonra otobüs biletimi ayarlatacağım artık.
Her zamdan sonra edilen küfürleri duvara karşı etsek duvar yıkılmıştı. Alıştım artık.
İstanbul için konuşuyorum düzlük olsak çok yokuş çıkma derdi olmasa bisikletede binilir.
Bakınız Mannheim / Almanya
Gerçi biz türklerde şekilcilik olduğu için o ekonomi yapma yada fuzuli yere araç kullanma kültürünü pek edinemedik
Bisikletemi binicem lan ben gibi söylemler olur![]()
Gelişmiş ve Gelişmemiş ülkelerin çoğunda motorsiklet şeridi vardır..
ironikdir gelişmiş ülkeler motora emisyon değerlerinden teşvik ediyor düşük hacimli euro 5 standartındaki motorların emisyon değeri çok çok düşük nerdeyse yok gibi bir şey..
ironide burda başlıyor Gelişmemiş ülkelerin motora teşvik nedeni ise öyle emisyonla alakalı falan değil tamamen trafik oluşmasın ve insanların kendi toplu taşımasını kendi yapsın devletin sırtına yük olmasın diye gelişmemiş ülkelerde toplu ulaşım altyapısı zayıf olduğu için fazlada bu işlere para yatırımı yapamadıklarından başlarından savmanın adamlar basit yolunu bulmuşlar..
motor taşıma ve parkda çok daha ucuz pratik ve ekonimik olduğu için insanları motora teşvik ediyorlar.. africa ülkelerinde asya ülkelerinde italyada bile motorsiklet taksiler var..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)