İstanbulda...
95 Oktan benzin 5.06
97 Oktan benzin 5.16
Motorin 4.60
Hepimize geçmiş olsun,önceliklede kendime...
İstanbulda...
95 Oktan benzin 5.06
97 Oktan benzin 5.16
Motorin 4.60
Hepimize geçmiş olsun,önceliklede kendime...
bunlar var ya herşeyimizi sömürdüler arabaya binmeye korkar oldum artık yuh be
Isterse 10lira olsun o benzin alinacak col iyi biliyorlar tepkisiz koyun millete az bile geciriyorlar.
ee beyler suriyeyle savaşa girersek para lazım nerden karşılanacak tabiki bizlerden çıkacak hüloggggggggggg
http://www.youtube.com/watch?v=m3NeyBgvn34
yakında sitenin hali bu olacak))
Üretim olmayan,gelişmekte olan bir ülkede piyasada sıcak para tutmanın tek yolu
Golf MKVII 1.6 Tdi
2004 yılından beri eylem yapalım diye çok kere yazdım ama herkez sadece yorum yaptı ben eyleme devam ediyorum.
benzine zam sigaraya zam içkiye zam hani bize neyse geçmiş olsun cümleten.
bahcivan ona o bahcivana bahcivan hizmetciye sonra hepsi bize
Zam 12 den sonra gecerli olmayacakmiydi az once bp ge gittim zam geldimi diye sordum geldi dedi pompaci opetten aldim bende opette fiyatlar normaldi ne bu bp mi sahtekar yoksa?
O.cocukları...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yarım saat önce balıkesir burhaniye petrol ofisine girdim abi zam geldimi dedim yok kardeş ama 3 dk daha durursan zamlı alacaksın dedi son anda yırttık fulledim depoyukazık girmeden yapıştırdık ama bu böyle giderse durum vahim ona zam buna zam benzine zam hani bize yani
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Shell'den 39 litre mazot aldım, 180,00 tl.
17 kuruş zam, 4.60 finish him.
yakında birileri yine taksimde üstüne benzin döküp kendini yakmaya çalışır , demedi demeyin.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
beter olsun bu halk herşeye müstahak eylem deniliyor kimsede ses yok 1 hafta benzin almayalım diyolar sonra o diyen arkadaşları benzin alırken görüyoruz neymiş roll yapıcakmış evet cok keyifçi bir milletiz ve herşeyin müstahak olduğunu düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)