Yok abi benzin işi böyle bunlarda. Baktım bende baya sağdan soldan. Agility City 125'ler karbürötörlü , 200i'ler enjeksiyonlu. Benimki karbürötörlü yani.
Printable View
Motorumu satıyorum hacılar , Cc büyütücem. :))
3400 TL istiyorum.
Tektörkiye özel DİP Fiyat 3049 TL :)
Yanlis anlasilma olmasin merakimdan soruyorum ben pek anlamam bu iki tekerlekten ama benim 1.3 lpgli getz im sehirici karisik kullanim 10 tl ile 43/44 km yol yapiyor.bi scooter icin bu rakamlar normal mi?
bende kymco xciting 250i var, denizli-bodrum-denizli yaptım 2 gün önce toplam 560 km. 'de 100 TL yakıt aldım. 0,17 kuruş yapıyor. Bunun 60 km.si şehiriçi , 500 km. si şehirlerarası 110 km. ortalama hız ile. Gerçi yoldan gelir gelmez motoruma müşteri çıktı sattım :) şimdi yeni bir motor bakıyorum.
Eyvallah kardeşim, senle görüşmüştük, işin görülsün isterdim. çok ısrarcı bir arkadaş çıktı, kapora verdi, önümüzdeki hafta bitecek noter işi :) Benim motor olmadı ama kesinlikle başkası da olsa xciting 250 tavsiye ederim, uzun yolda ilk testimi yaptım, deli gibi yol alıyor, düzlükte 140 km. hız gördü, 200 kg. olduğu için rüzgardan çok etkilenmiyor ve yol tutuşu çok iyi. :icon_tup:
Şimdi çok yakan bir motor alıcam muhtemelen , milletin gazına geldim ktm duke 200 veya 390 , bakalım hangisi nasip olursa.
Valla muadili bi motor alacam ama bakınıyorum bu aralar.. Senin içinde hayırlısı olsun..