Scooter almak isteyenlerin kararsız kalanların okumasını tavsiye ederim.
İlk Scooterı almak !!! - Scooturk " Türkiye'nin Scooter Sitesi"
Hayırlı olsun abi bu arada.
Printable View
Scooter almak isteyenlerin kararsız kalanların okumasını tavsiye ederim.
İlk Scooterı almak !!! - Scooturk " Türkiye'nin Scooter Sitesi"
Hayırlı olsun abi bu arada.
Aynen umarım güzel olur fiyatınıda 9-11 bin tl aralığında olsa harika satar hyo..
Geçen ay sağolsun Memco Duke 125'ini kullandırdı bana. Sanırım benim 125cc'lik scooter'ım Duke dan daha hızlı. Gerçekten çok soğudum Duke'den , sırf bu yüzden. Ben Duke 200 düşünüyordum ama aynı rakamlara çok daha iyi makinalar var.Misal yeni hedefim budur :
Yamaha XT 660 R - Araziye de uygun
http://www.madiamotos.com.br/img/fot...r_popup_04.jpg
Bu da X modeli - Şehir içine uygun model
http://www.canim.net/motors/resimler...3_1024x768.jpg
Hayırlı olsun Mustafa abi, Allah kaza bela vermesin.
tek sılındır buyuk hacim,titresim olayını kesınlıkle test et derım kullanmadıysan. topcase dusurmus tıtresımden mt-03.aynı motor dıye bılıyorum.arazıde bısey demem,zevklıdır. sehırıcınde de fecı kıvrak.2-3000 devır gıbı motorlar ıcın altdevırlerde bıle tekere gelebılen bı makıne.o da zevklıdır.ama ozellıkle uzunyolda acı cektırır eger oyle bır planın varsa.
konuyu okuyunca scooter ı yeni aldınız sandım.ankarada biraz önce sokaklarda yuzuyoduk eve geldim de bi an okuyunca scooter la bugunku havayı kombine yaptım :D arabaya kurban oluyum :D
yaklaşık 1 ay kadar önce duke200ü bır arkadasımdan test kunlanıp amaclı 1 gunlugune odunc almıstım :) benım hosuma gıttı 200 acıkcası cc sınden daha ıyı bır gıdısı var frenlerı ve oturus pozısyonunu cok begenmıstım ama rakam konusu kafamı karıstırıyor bıraz yoksa cok fantezılık bır makına yapmıslar.xtler ıcın ıse sunu soyleyebılırım supersport kunlandıktan sonra xt 660x kunlanan bırısı olarak torklu keyıflı heyecanlı bır motor ancak bazen selesının rahatsız olmayısı uzun soluklu kunlanımlarda ınsanın canını sıkabılıyor:icon13:.
Uzun seyahat düşünmüyorum açıkcası. O yüzden sele işi sorun değil. Bir de benim scooter'ın selesinden sonra tüm seleler bana karyola gibi geliyor. :)
mustafa kaç aydır kymco agility kullanıyorsun
yorumların neler ?
3-4 ay oldu abi. Öncelikle çok keyifli , diğer 125'lere göre hızlı bile diyebilirim. Yol tutuş , denge çok iyi. Frenler müthiş. Parça fiyatları yüksek değil. Çok da güzel görünüyor bence. Pizzacı olmadığım belli en azından :) Trafikte saygı da görüyorum. Tabii bunda kendi cüsseminde payı büyük :)
Kötü tarafları ; öncelikle yakıt. 125cc'ye göre çok yakıyor. Ben ekonomik bir çözüm olsun diye aldım ama kullanımı hoşuma gittiği için biniyorum şu anda. Ekonomi kısmı tatmin etmedi. 10TL benzin ile 40 km yapabiliyorum. 20 TL ile 80 km eder bu. Anyı benzin ile PCX 200km yapıyor , karşılaştırmak gerekirse :)
İkinci kötü tarafı eşya gözleri neredeyse yok. Sele altına yarım kasktan başka hiçbir şey girmiyor.
PCX ile karşılaştırayım ben yine , PCX ikinci el de 5000 TL , benim ki 3000 TL. Görüntü olarak beni Agility City cezbetti , rakamda çok uygundu. PCX 125cc scooter'a göre biraz fazla geldi bana. İlk motor olarak almak istemedim. Durum budur. :)
son hız kaç gidiyor agilityler?
benım pcx 108 maxımum
Düzde 100km gibi.Yokuş aşağı 110 :D
:D bu arada benım pcx 20 tl ile 180 max gidiyor kullanımla alakalı sanırım.
Arazide mi kullanıyorsun , çok mu teker yapıyorsun ? :D
O kadar fark olur ya , normaldir :)
bendede arora ar 100 kartal var. 10 tl ile 100 km den fazl yapıorum ve ne zaman benzın koyduğumu unutuyorum... hava yağışlı olmadıkcada işe motorla gidip geliorum..
agility 125 karburatorlu diye biliyorum ben