User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
84 sonuçtan 77 ile 84 arası

Konu: Üzgünüm , sizi aldattım... Yeni oyuncak !

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mustafa bence bir sıkıntı var
    enjektörlü değilmiydi agility?
    şu an benden çok yakıyorsun (250cc xevo piaggio)
    Yok abi benzin işi böyle bunlarda. Baktım bende baya sağdan soldan. Agility City 125'ler karbürötörlü , 200i'ler enjeksiyonlu. Benimki karbürötörlü yani.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorumu satıyorum hacılar , Cc büyütücem. )

3400 TL istiyorum.

Tektörkiye özel DİP Fiyat 3049 TL

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-4 ay oldu abi. Öncelikle çok keyifli , diğer 125'lere göre hızlı bile diyebilirim. Yol tutuş , denge çok iyi. Frenler müthiş. Parça fiyatları yüksek değil. Çok da güzel görünüyor bence. Pizzacı olmadığım belli en azından Trafikte saygı da görüyorum. Tabii bunda kendi cüsseminde payı büyük

Kötü tarafları ; öncelikle yakıt. 125cc'ye göre çok yakıyor. Ben ekonomik bir çözüm olsun diye aldım ama kullanımı hoşuma gittiği için biniyorum şu anda. Ekonomi kısmı tatmin etmedi. 10TL benzin ile 40 km yapabiliyorum. 20 TL ile 80 km eder bu. Anyı benzin ile PCX 200km yapıyor , karşılaştırmak gerekirse

İkinci kötü tarafı eşya gözleri neredeyse yok. Sele altına yarım kasktan başka hiçbir şey girmiyor.

PCX ile karşılaştırayım ben yine , PCX ikinci el de 5000 TL , benim ki 3000 TL. Görüntü olarak beni Agility City cezbetti , rakamda çok uygundu. PCX 125cc scooter'a göre biraz fazla geldi bana. İlk motor olarak almak istemedim. Durum budur.
    Musti senin scooter benim 107 den fazla yakıyomuş

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlis anlasilma olmasin merakimdan soruyorum ben pek anlamam bu iki tekerlekten ama benim 1.3 lpgli getz im sehirici karisik kullanim 10 tl ile 43/44 km yol yapiyor.bi scooter icin bu rakamlar normal mi?
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kymco xciting 250i var, denizli-bodrum-denizli yaptım 2 gün önce toplam 560 km. 'de 100 TL yakıt aldım. 0,17 kuruş yapıyor. Bunun 60 km.si şehiriçi , 500 km. si şehirlerarası 110 km. ortalama hız ile. Gerçi yoldan gelir gelmez motoruma müşteri çıktı sattım şimdi yeni bir motor bakıyorum.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende kymco xciting 250i var, denizli-bodrum-denizli yaptım 2 gün önce toplam 560 km. 'de 100 TL yakıt aldım. 0,17 kuruş yapıyor. Bunun 60 km.si şehiriçi , 500 km. si şehirlerarası 110 km. ortalama hız ile. Gerçi yoldan gelir gelmez motoruma müşteri çıktı sattım şimdi yeni bir motor bakıyorum.
    Vay bee gitti demek, çok istedim ama denizlide olması kötüydü.. Alan hayrını görsün inşallah
    Tango-1 never dies.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay bee gitti demek, çok istedim ama denizlide olması kötüydü.. Alan hayrını görsün inşallah
    Eyvallah kardeşim, senle görüşmüştük, işin görülsün isterdim. çok ısrarcı bir arkadaş çıktı, kapora verdi, önümüzdeki hafta bitecek noter işi Benim motor olmadı ama kesinlikle başkası da olsa xciting 250 tavsiye ederim, uzun yolda ilk testimi yaptım, deli gibi yol alıyor, düzlükte 140 km. hız gördü, 200 kg. olduğu için rüzgardan çok etkilenmiyor ve yol tutuşu çok iyi.

Şimdi çok yakan bir motor alıcam muhtemelen , milletin gazına geldim ktm duke 200 veya 390 , bakalım hangisi nasip olursa.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla muadili bi motor alacam ama bakınıyorum bu aralar.. Senin içinde hayırlısı olsun..
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)