çok sinirliyim güleyimmi aglayayımmı bilemedim ama aklıma nedense bu video geldi Yılmaz Vural "Bize tecavüz ettiler" - YouTube
Printable View
çok sinirliyim güleyimmi aglayayımmı bilemedim ama aklıma nedense bu video geldi Yılmaz Vural "Bize tecavüz ettiler" - YouTube
bu şecu mudur herne boksa adama ısınamadım gitti semih neden oynamaz arkadas enginle maçamı çıkılır hangi birini sayalım
6 alttılar mk yav
1-6 maç sonucu
Vay be türk takımlarına oluyo 4*5 yılda bir, alıştık 99 chelsea, 08 arsenal lıverpol, vs
MAç bitti hala gol yiyoruz amk(spor gazetesi)
Ben viskiyi açtım, varsa efkarlı renktaş bekliyorum. :)
Fatih Terim'in milli takıma gidiş hazırlıkları bunlar beraberlikler ve bu yenilgi.. ;)
galatasaray bu gruptan cıkar hemde baya rahat cıkar juventusun oyunu pek içler acısı değilmiş
6 nedir ya engin nedir arkadaş.
ilk yarıda oynanan futbola laf yok
2. yarıdaki futbol için sizin oynıcağınız topun amk
Allah tan umut golü attı, 0-6 biteydi daha büyük sıkıntıydı :)
wayy a.m.k gazetesi darlandım la koca takım 6 yermi laaa
2. Yari boyle bir oyun yok noldu devre arasi amk hersey drogbami yani
dağıldık! Terim birbirine yabancı 4 kişiyle defans kurdu ve maalesef dağıldık... kalanlara bakacağız artık...
Bulduğunu atmazsan olacağı bu. Deli oldum ya şu burak ısrarı nedir anlamadım amk. Umut verdi cevabını. Madem ilk yarıya hızlı başlayacaksın niye hızlı adamlarını golleri yiyip dumur olduktan sonra sokuyorsun. Bruma, Amrabat, Drogba, Umut başlasaydı sonuç farklı olurdu demek istemiyorum hiç sevmem şu olsaydı bu olsaydı muhabbetlerini ama maç kopmadan önce gayette iyi götürüyorlardı. Futbol böyle 2 defans hatasından gol maçın kırılma anları oldu. Neyse inşallah gerekli dersleri alırlar, gruptan çıkma ümidim hala tam.
Drogba gitti film bitti maçta.
Ilk yarı ile ikinci yarı alakasız
Açıkları cozduler devre arası ikinci yarı gerekeni yaptilar
İmparator izledi sadece
Umut la başlamalıydı adam formda