User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: ümitköy de 07 plakalı...

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

YusufB
    Misafir
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ana ne cok umıtkoylu varmıs sitede

bende 91den beri burda oturuorum karsılastıkmı hıc acaba

Buralar küçük, 91'de daha da küçüktü, kesin karşılaşmışızdır
    91'de filan pek insan da yoktu zaten, Konutkent'e belediye otobüsü veya halk otobüsü gelmezdi, özel Konutkent servisleri vardı hahahahahaha Komik günlerdi
    Herkes birbirini tanıyordu ayrıca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Usuph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buralar küçük, 91'de daha da küçüktü, kesin karşılaşmışızdır
    91'de filan pek insan da yoktu zaten, Konutkent'e belediye otobüsü veya halk otobüsü gelmezdi, özel Konutkent servisleri vardı hahahahahaha Komik günlerdi
    Herkes birbirini tanıyordu ayrıca
    91de TEK te oturmaya basladım bende sımdı arka caprazdakı apartmandayım kesın karsılasmısızdır

Fotografını bı PMle istersen
    KA Style

YusufB
    Misafir
    hehehehe

Yolluyorum şimdi pm'le, iş bilgisayarı olduğu için biraz aramam gerekebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hamster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürşat abi geçmiş olsun...Ben o arabayı nrdyse hergün Galerianın önünden geçerken görüorum.Sanırsam o çevrede bi yerde oturuo.Hatta stopların içindeki lambalar felan mavi bi peugeot.Tkrar görürsem bende takip eder yerini öğrenirim.

arac rengı mavi dogrudur...yArdımını beklıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmmdır...dediim gibi gördüüm anda takip eder yerini örenir ve bildiririm Kürşat abiye...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa-u Arkadaşım Boşuna Gerilmişsin. Ben Ne Yapacağımı Bilen Bir Insanım. Tanışınca Anlarsın. Antalya Kemerde Mekanımız Var Zaten Temmuzda 2-3 Günlüğüne Gelicem Davet Ederim Seni De Tanışırız. Sorun Zaten Elimde Plakası Olmaması. Plakası Olsa Jandarma Alacak Arkadaşı. Stopları Mavi Falan Değildi Hatırladığım Kadarıyla. Sadece 07 Sini Hatırlıyorum. Koyu Renk Olduğunu Ve Vatandaşın Yüzünü Hatırlıyorum. Beni Takip Ettiğini Farketseydim Yolda Zaten Durdururdum. Evin önünde Parketmek Için Beklerken Yanıma Geldi O Esnada Farkettim. Durdurmaya çalıştım Kaçtı . Seyirin önünde Tekrar Yakaladım Ama Geri Geri Gidiyodum Yine Kaçtı. Epey Korna çaldım Dur Diye Bağırdım.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç rengini tam hatırlamasamda İncek liva nın önünde hafta sonları duran, krom jantlı bir 07 plakalı 407 görüyordum. Aynı araçmıdır?
    Ümitköy değil fakat Beysukent tarafındayım. Görürsem takılırım peşine bizde öğreniriz nerede oturduğunu
    bir gece ansızın gelebiliriiim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık adam buraya yazıosa bıle plaka benım dıyemeyecek

herke 07 plaka 407 arıo
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kürşat abi walla benim bildiğim ve bizim oralarda dolanan bi Peugeot 407 07 plakalı bi araç var ama daha öncede yazdıım gibi böle stop lambaları mavimsi,koyu renkli bi araç.Görüorum akşm üzerleri Galeria vs. çevresinde.Yine görürsem abi hem plakayı alırım hemde yerini örenirim.Sanada Kingpinden ulaşırım.Benden pek kaçmaz abi.Tkrar geçmiş olsun!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu Yolda Taciz Meselesi Gerçekten çok Can Sıkıcı. Sanki Enzo Altımızdaki. Neyine Bu Kadar Hararetleniyor Insanlar Anlamıyorum. Zaten çok Sık Başıma Geliyor. Ben Zaten Mümkün Mertebe Görmezden Gelip Uzaklaşmaya çalışıyorum. Buna Da Basgit Işine Dedim Gazladım Gittim. Ne Küfür Ne Başka Birşey. Ufak Tefek Meseleleri Büyütmek, Genç Insanları Belaya Sarmak Zaten Olacak Iş Değil. Gören Kişilerden De Tek Beklentim Plakası. Başka Hiçbirşeye Gerek Yok. Antalyalı Arkadaşları Yaklaşımı Beni üzdü. Plaka 07 Diye Böyle Yapılmaz. Plakanın Neresi Olduğu önemli Değil. önemli Olan Yapılan Terbiyesizlik. Ister Mardin Ister Kars Plakalı Olsun Farketmemeli. Internet Sitesi Forumundan Arayıp, Adam Kaldıracak Kadar Toy Değilim. ümitköy/çayyolu çevresindeki Arkadaşlar Gözlerini Biraz Açık Tutabilirlerse çok Mutlu Olucam.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereksiz gerginliğe gerek yok. Aramızdan birilerinin yanlış bişiler yapmaması hepimizin istediği bişeydir. Mustafada böyle bir niyetle yazmıs. Sizde anladığım kadarıyla baya gerginsiniz. Umarım bulur güzel birşekilde halleder derdi neymiş nasıl bir niyetle takip etmiş öğrenir birdaha böyle abukluklara bulaşmamasını sağlarsınız. Gereksiz yere birbirimizi kırmanın anlamı yok. Hepimiz 07 plakalı olabilirdik

10 DAKKADIR ŞUNA GÜLÜYORUM. ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN...
    M.Kemal ATATÜRK

DogukanB
    Misafir
    Görürsek plakasını alır bildiririz buradan.

Aracın rengide sanrım bu:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ole jantlı falan deıl grı yada su peugeotun garıp bı mavısı var o renkte bır arac.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görürsek plakasını alır bildiririz buradan.

Aracın rengide sanrım bu:

bu renk ıste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .................................................. ..
    arkadaşım şiddet degil şu an konumuz.

ayrıca kürşat abi araçla karşılaşma benimde başıma gelebilirz araçlarımız benziyo sonuçta bende sana ulaşırım yarın kısmetse türkiyeye dönüyorum

ayrıca gerçekten çayyolu tarafında 94ten beri bende oturuyorum
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav arkadaşlar gerçektende çok ayıp ediyorsunuz. ben buraya ne için yazdım??? toplu olarak ümitköy/çayyolu/konutkent/beysukent çevresindeki bu araca denk gelen olursa plakasını alsın bana bildirsin... bu kadar... tanıdığım tanımadığım insanlara toplu olarak ulaşmamı sağlayan bir yol bu sadece. olaya niye cinayet süsü veriyorsunuz........ayıp yav...
    M.Kemal ATATÜRK

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deathofacar arkadaşım...
    öncelikle gerçek adını tam bilmiyorum ama antalya gelince mutlaka beklerim ..elbette tanışır sohbet ederiz...oturduğum yer belki antalya ama ankaralıyım...

gerilme konusuna gelince..
    07 plakalı arkadaşın ( şimdilik arkadaş diyorum aslında başka birşey demek lazım ama ) yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..
    fakat sizin bu tarz konu açıp asacak kesecekmiş gibi yazmanız ( konuyu kısaca belirtseydiniz bu kadar uzamayabilirdi ) cezayı kendiniz kesecekmiş gibi davranmanız bazı arkadaşlarında bu tarz cevapları bana yanlış geldi..
    hiçbir konuda ne plaka ayrımı ne memleket ve din nede dil ayrımı yapmadım yapanlarada engel olmaya çalışırım..kimileri yaşımın 34 olmasına saygısıdan birşey demek istemedi veya geri çekildi saygı yaş ile değil fikir ve düşünceye alakalı olmalı.. çoğunuz yaş olarak benden ufaksınız ama aradaki yaş farkını hiçbir zaman kendi lehime kullanmadım kullandırtmam her zaman için doğru fikir ve düşünceden yanayım benim için önemli olan bu.....
    tüm bunların forum ortamında yazılıp çizilmesi yanlış...daha öncede yazdığım gibi yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım..
    ben forum ortamında bu tarz yazıların yazılmaması taraftarıyım..bunlar suç teşkil eder...benim uyarım bu yöndeydi...

s.alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hah mustafa abi ya bak koydun noktayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)