User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
75 sonuçtan 58 ile 75 arası

Konu: ümitköy de 07 plakalı...

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deathofacar arkadaşım...
    öncelikle gerçek adını tam bilmiyorum ama antalya gelince mutlaka beklerim ..elbette tanışır sohbet ederiz...oturduğum yer belki antalya ama ankaralıyım...

gerilme konusuna gelince..
    07 plakalı arkadaşın ( şimdilik arkadaş diyorum aslında başka birşey demek lazım ama ) yaptığını kesinlikle tasvip etmiyorum..
    fakat sizin bu tarz konu açıp asacak kesecekmiş gibi yazmanız ( konuyu kısaca belirtseydiniz bu kadar uzamayabilirdi ) cezayı kendiniz kesecekmiş gibi davranmanız bazı arkadaşlarında bu tarz cevapları bana yanlış geldi..hiçbir konuda ne plaka ayrımı ne memleket ve din nede dil ayrımı yapmadım yapanlarada engel olmaya çalışırım..kimileri yaşımın 34 olmasına saygısıdan birşey demek istemedi veya geri çekildi saygı yaş ile değil fikir ve düşünceye alakalı olmalı.. çoğunuz yaş olarak benden ufaksınız ama aradaki yaş farkını hiçbir zaman kendi lehime kullanmadım kullandırtmam her zaman için doğru fikir ve düşünceden yanayım benim için önemli olan bu.....
    tüm bunların forum ortamında yazılıp çizilmesi yanlış...daha öncede yazdığım gibi yazdıklarım yanlış anlaşıldı sanırım..
    ben forum ortamında bu tarz yazıların yazılmaması taraftarıyım..bunlar suç teşkil eder...benim uyarım bu yöndeydi...
    koyu renkli kısımda geçen düşüncelerinle ilgili tek bir kelimemi örnek olarak verirsen çok sevinirim. adım kürşad.
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma çok kraldan çok kralcı var şu memlekette yaw, adam sormuş şu aracı tanıyormusun tanımıyormusun diye. derdinide anlatmış sırf mesaj yazmak için mesaj yazmanın mantığı nedir yani???

aynı olay herkesin başına gelebilir. bakalım aynı durumda kürşatın verdiği tepkiyimi verirsiniz yoksa genişmi olurdunuz...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı real_silver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hah mustafa abi ya bak koydun noktayı
    son nokta neye kondu gülüm???
    lüzumsuz yere konuşuyosunuz. son nokta ben aradığımı bulunca konur. sizin fikirleriniz uyuşunca değil. faydasız sohbetlere başka yerden devam.......
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koyu renkli kısımda geçen düşüncelerinle ilgili tek bir kelimemi örnek olarak verirsen çok sevinirim. adım kürşad.
    kürşad...
    senin birebir belirterek üstüne basarak yazman gerekmez..yazındaki anlam oraya varıyor veya ben öyle anladım..
    ama ilk mesajında yazdıklarını sadece ben değil daha ilk sayfada yazan çoğu kişi o yönde anladığı için verdikleri cevapları bir daha okumanı rica ediyorum..sen kızgın olduğun için belki o yönde yazmamış olabilirsin ama klavye başında oturanların anlama farklılıkları bu yönde demekki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amac asıp kesmek olsaydı kursad abı ıle yolun ortasında ındırıp yapacagımızı yapardık...sadece ılgılı mercılere olayı ıletmek ıcın forumdan yardım ıstenmıstır...baska yerlere cekmenın hıc bır anlamı yok...

nedeen bu acıklamyı yapmak zorundaysam???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amma çok kraldan çok kralcı var şu memlekette yaw, adam sormuş şu aracı tanıyormusun tanımıyormusun diye. derdinide anlatmış sırf mesaj yazmak için mesaj yazmanın mantığı nedir yani???

aynı olay herkesin başına gelebilir. bakalım aynı durumda kürşatın verdiği tepkiyimi verirsiniz yoksa genişmi olurdunuz...
    senin gibi kovboy vari davranmadık hiçdeğilse..
    şu genişliğide bi açsana öğrenelim nasıl bişi

hala anlamak istemeyenleriniz var....
    elbette kürşad'ın veriği tepkinin aynısını belkide daha fazlasını verirdik..ama bunu forumda uluorta yapmazdık..

plakayı veya aracın bulunduğu yeri pm le / msn yoluyla isterdik..yada sessiz sedasız kovboyculukla bu işi kendimiz çözerdik..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu acık ve net Uzatmanın manası yok.

Mustafa-u kursat abinin anlatmak ıstedıgını anlamıs ancak oda bu sekıl agresif tavırla yazılmıs GİBİ algılanıyor ılerde basınıza dert olmasın demek istemis.

Uzamasın Amacından Sapmasın Diyorum Bir Kez daha
    KA Style

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi kovboy vari davranmadık hiçdeğilse..
    şu genişliğide bi açsana öğrenelim nasıl bişi

hala anlamak istemeyenleriniz var....
    elbette kürşad'ın veriği tepkinin aynısını belkide daha fazlasını verirdik..ama bunu forumda uluorta yapmazdık..

plakayı veya aracın bulunduğu yeri pm le / msn yoluyla isterdik..yada sessiz sedasız kovboyculukla bu işi kendimiz çözerdik..
    senin bu pejocu ile bi akrabalığınmı var nedir açıkca söylede bilelim, genişlikten kastımı anlamışsındır bu bu kadar basit bi kelime. konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun amaç nedir yani?
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu aslında Ümitköy de oturanları ilgilendiren bir konu kimseye akıl vermek olmaz ümitköyde oturanlar aracı görür ilgili kişiye bildirir bukadar uzatmanın dışardan karışılmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
    US Performance

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu ıcersınde benden kaynaklanan bı yanlıs anlasılma var mesajlar senna arkadas tarafından sılındı ben sakayla karısık bısey yazmıstım o yuzden bu kadar uzadı sanırım o yuzden butun techturkey uyelerınden ozur dılıyorum olayın bu kadar uzamasını ıstemezdım anladıgım kadarıyla kursat abıye abı demesınden dolayı buyugum oldugundan saygım sonsuz butun forum uyelerınede gecerlı benden buyuk olanada olmayanada olay ıcerısınde asarım keserım gıbı bır sey gecmıyor sadece benım yazdıgım bı sakanın yanlıs anlasılması bu kursat abı aracın sadece plakasını arıyor sanırım aramasının nedenıde sıkayette bulunmak ıstemesı sanırım polıse weyada jandarmaya olayın benden dolayı uzadıgını sanarak uzerıme alıyorum we herkezden OZUR DILIYORUM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Varya Ayarım Kaçtı şimdi. Bak Mustafa Kardeş. Ben Kim Benimle Aynı Yerde Oturur Oturmaz Bilmem. Burdan Genele Yazdım Ki Tanımadığım Insanlarda Yardımcı Olsun. Buseni Niye Bu Kadar Gerdi Ben Anlamadım. Senmisin Yoksa Aradığım Kişi. Ben De Senin Bu Yazdıklarından Bu Anlamı çıkardım şimdi. Ben Nereye Yazarım Yazmam Kimseyi De Ilgilendirmez. şurdan ömrü Hayatımda Bi Kere Bi Yardım Isteim Içine Sıçtınız. 50 Kere Ayıp Bu Yaptığınız Dedim Hala Devam Ediyosunuz. Ayıp Ne Demek Ki Onu Bilmiyosunuz. Yorum Yapma Kardeşim. Suçsa Cezasa Bana... Sen Kendin Nasıl Ararsan Ne Yaparsan Yap . Kendi Aklını Kendine Sakla. Kovboyculuğu Bilmemneyi Bilmem Ben Kardeşim. Ben Msj. çekmeye Msn Kullanmaya Bilg. Da Yazmaya çizmeye üşenen Bi Adamım. Işim De De ğil Zaten. Sen Sabaha Kadar Peme At Veya öteki şeylerden Yap.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu aslında Ümitköy de oturanları ilgilendiren bir konu kimseye akıl vermek olmaz ümitköyde oturanlar aracı görür ilgili kişiye bildirir bukadar uzatmanın dışardan karışılmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.

BU KADAR İŞTE YAA
    BAŞKA HİÇBİRŞEY DEĞİL. AMA İLLA DALAŞMAK İSTEYENLER OLUYO DEMEKKİ RAHAT BATIYO. KARI GİBİ VIR VIR VIR KONUŞUNCA NOOLUYO ARKADAŞ.
    M.Kemal ATATÜRK

07AFH37
    Misafir
    çok gereksiz yere ortamı germişsiniz birde hakaret boyutunda mesajlar yazmıssınız hala daha karı gibi vır vır yazabiliyorsunuz ya pes yani ...

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklımda abi,konutken ümitköy kızılay esat çankaya oran köroğlu çiğdem mahallesi nerde olduğu fark etmez,plakasını alır sana haber veririm...

indirip sorgusuz sualsiz çökecek halimiz yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AvcI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin bu pejocu ile bi akrabalığınmı var nedir açıkca söylede bilelim, genişlikten kastımı anlamışsındır bu bu kadar basit bi kelime. konuyu farklı yerlere çekmeye çalışıyorsun amaç nedir yani?
    senin kadar GENİŞ olmadığım kesinde ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakasını öğrenip Jandarmaya Bildirecem Zaten Jand. Tarife Uyan Aracı Arıyor şu Anda. Tam Plaka Olursa çok Daha Kolay Olacak. Yani Kişi Türk Adaletinin Emin Ellerine Gidecek. Sonunda Kimse ölmeyecek. Ciğeriniz Soğudumu şimdi Biraz. Bana Kimse Akıl öğretmeye Kalkmasın Arkadaş. Işine Baksın. Ben Neyin Derdindeyim Vatandaş Neyin Derdinde.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Varya Ayarım Kaçtı şimdi. Bak Mustafa Kardeş. Ben Kim Benimle Aynı Yerde Oturur Oturmaz Bilmem. Burdan Genele Yazdım Ki Tanımadığım Insanlarda Yardımcı Olsun. Buseni Niye Bu Kadar Gerdi Ben Anlamadım. Senmisin Yoksa Aradığım Kişi. Ben De Senin Bu Yazdıklarından Bu Anlamı çıkardım şimdi. Ben Nereye Yazarım Yazmam Kimseyi De Ilgilendirmez. şurdan ömrü Hayatımda Bi Kere Bi Yardım Isteim Içine Sıçtınız. 50 Kere Ayıp Bu Yaptığınız Dedim Hala Devam Ediyosunuz. Ayıp Ne Demek Ki Onu Bilmiyosunuz. Yorum Yapma Kardeşim. Suçsa Cezasa Bana... Sen Kendin Nasıl Ararsan Ne Yaparsan Yap . Kendi Aklını Kendine Sakla. Kovboyculuğu Bilmemneyi Bilmem Ben Kardeşim. Ben Msj. çekmeye Msn Kullanmaya Bilg. Da Yazmaya çizmeye üşenen Bi Adamım. Işim De De ğil Zaten. Sen Sabaha Kadar Peme At Veya öteki şeylerden Yap.
    tekrardan öncelikle geçmiş olsun sonrasında kolay gelsin...
    daha başka ne diyeyim ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konunun Amacı Acıkca Anlasılmıstır Sanırım herkes için.

Bireysel satasmalara donucek yine herzamanki gibi. Bir abimiz Umitkoy civarında oturan arkadaslardan yardım istemis Mesajı alanlar aldıklarını belirttiler. Gereksiz uzamalara Mahal vermemek icin konuyu kitliyorum. Hafta icinde Guncel tutulacaktır.
    KA Style

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)