Gürpınar'da hangi okullar bilmiyorum ama kiraları uyguna ev seçeneği çok fazla olur.
+Çatalca'da bence çok sıkılırsın![]()
Gürpınar'da hangi okullar bilmiyorum ama kiraları uyguna ev seçeneği çok fazla olur.
+Çatalca'da bence çok sıkılırsın![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bayrampaşa nasıl bırde esenler atışalanı anadolu lısesı
www.honda-tech.com
bayrampaşa yerine göre değişiyor abi en iyi mahallesi Yıldırım falan. atışalanı biraz daha turşu bi semttir buralar gibi (Gazi Mahallesindeyim), beyoğlu tarafında okul yazacaksan bizim okulu da yazabilirsin abi Dilnihat Özyeğin Anadolu Lisesi![]()
kucukcekmecede sehıt bedrı lısesı yav kafam allak bullak oldu a.g ya:S okul cok ama mevkı onemlı kıra onemlı
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
İstanbul için.. Google maps'ı aç ne nerede iyice bir bak derim.. Taksim-Kadıköy'ü merkez alırsan neyin ne olduğu daha net anlaşılır.. Sonuçta önem arz eden bir mesele..
Mesela Esenyurt tarafına gidersin, 3+1 orta karar bir yerde oturursun, Kağıthaneye gelirsin 2+1 Levent'in alt taraflarına, seyrantepe'nin oralarda 1+1 stüdyo'ya verirsin aynı parayı.. Yani emlak piyasası biraz karışık karşılıklı 2 binada aynın lokasyonda aynı özellikteki evlerde bile 200tl civarı fiyat oynayabiliyor.. Bu kira farkı Bolu'nun bir çok ilçesinde aylık kira parası zaten.. O yüzden sadece ilçe değil, semti de iyi araştırmak lazım.. Ben Çağlayanda oturuyorum berbat bir yer keşmekeş arabanı çekecek yerde zor bulursun ama yürüyerek Şişli Mecidiyeköy 15dk. ve ulaşım rahat ve metro geliyor ev alırsanİstediğin yere rahatça gidebilirsin..
Ayrıca bölüm nedir?
beden egıtımı ogretmnlıgı ıstanbuldan okulları ıncelıyorum google mapsten sancakatepede kıralar uygun bırkac okul var suan 6 eylule kadar arastrıyorum![]()
www.honda-tech.com
Kardesim bu okuldan mezun. Sefakoyun alt tarafi tem e cok yakin mesafede ( muammer aksoy cd. ) Metrobuse biraz uzak ( yuruyerek 15-20dk fln ),metro, tramvay vs yok . Ulasim icin sadece minibus ve otobus. Araban varsa heryere ulasim rahattir. Zaten tem dibinde ve e5 e de cok yakin. Kavga, gurultu vs olmaz nezih degilse bile kotu biryerde degil. Ev fiyatlari oldukca uygun. 500tl ye cokrahat ev bulabilirsin.
tesekkurler arkadaslar sametcim bahcelievlerden var yazdm quatro saol hocam bu okulu yazabilirm
www.honda-tech.com
orfı cetınkaya okulu
bırlık ortaokulu
ressam sevket dag okulu
125 . yıl ortaokulu
www.honda-tech.com