User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
95 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 30 dakikada kapında gelmez ise bedava çok cazip değil mi?

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fark edilmek istiyorsanız fark yaratın

sen trafik kuralını hiçe sayacaksın.gönlüne göre gidip istediğin yere dalıp çıkacaksın sonra bizi görmüyorlar bize saygı yok.

lafım bu tarz zibidilere..cuma günü birini tokatladım..yine olsa yine yaparım.gelip bana bile çarpsa %100 suçlu olsa yine onun canına birşey olur kimseye derdimi anlatamam o vicdanla da yaşayamam
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmasın kimse ama normalde yolda motorlara yol veririm kolaylık sağlarım ama kuryeler o haklarını benim gözümde yitireli yıllar oldu. Motorsiklet küçük diye trafikte her gördüğü deliğe girmek, motor ufak diye ters şeritlerden gitmek hatta kırmızıda geçmek için bir araç değil. Boşluk olduğunda trafiğin durumuna göre gidersin ama hem yukarıdaki yazdıklarımı hemde araçların arasında akrobasi yaparak gittikleri için şöförlerin gözünde kendilerini bu hale soktular.
    Daha dün başıma geldi ki siparişini bırakmış boş pizza kuryesiydi, tek yön olan şeritte karşımdan geliyor bende yolu ortalamış gidiyorum diye bana el kol yapıyor? sen olsan ne yapardın?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorluyla şaka olmaz allah korusun anlık sinirle vurursun sonrasında vicdan azabı bitmez.

hepsine uyuz oluyorum o ticari motor kullananların ama yapacak bişi yok yol veririm, yol açarım, arkasından gitmem kendimce kendimi ve onu kolluyorum .

bu arada o piizanın parasını o motorcudan kesme ihtimalleri var nasıl veznede acık cıkan parayı veznedardan kesiyorlarsa o pizzacıdanda kesebilirler.

işci kanıunı v.s. biliceklerinide sanmıyorm en güncel olan trafik kurallarından haberi olmayan bir tayfanın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bir motor kullanıcısıyım o yüzden aynaya baktığım da motorsikletleri de görebiliyorum konuyu açmışsınız siz ama 5 parmağım 5i bir değil misali bu da öyle şahsen ben arabam çizilecek diye değil şerefsiz kendini öldürecek diye küfür ediyorum bu olaya dikkat çekmeniz daha çok bilinçlenmeye neden olur ama bence sadece motor değil bu insanların bir birine hoş görüsünü artıracak başka bir şey yapılmalı devlet tarafından reklamlar ile falan desteklenmeli ve yaptığınız işi savunmaktan ziyade bence motor kullanicilari kendine çeki düzen vermeli 30 dakika da gideceğiz diye zamanla bunu ihtiyaç dan zevke dönüştüren insanlar çok fazla ilaç kurye tamam abi Pizzacıyı kabul edecek değilim o kadar çalışanlar bor sikayet de bulunsalar bundan kurtulurlar

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kullanıcıları önce çarptığı araçların yanında delikanlı gibi durup zabıt tutmayı beklesin ondan sonra konuşalım. Kebapcı pizzacı hamburgercilerden illallah ettim , kaldırıma çıkanı mı , yaya yolundan karşı şeride geçeni mi , yolu paralel alıp gideni mi.. kafa göz giricem bi gün bitanesine ama sabrediyorum ekmek parası diyip geçiyorum.

30 dakika muhabbetinde de kimse zaten 1-2 dk geç kaldı diye bedelsiz istemiyordur ürünü ama kalkıp almayın yazık günah demenin anlamı yok o zaman firmada boy boy tv reklamı vermeyecek, bunun acınacak sıkılacak bir yanı yok.
    .

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoruna otomobiline otobusune kamyonuna yok veririm, gelip bana carptiklarinda haksiz bile olsalar ben ugrasacagim, ne gerek var buna.

Bu arada 30dk teslimat sozu veren sirket 31. dakikadan saniye alsa o pizzayi bedava yerim, hemde kapiyi acarken "dunyanin en tatli pizzasida geldi" diye acabilirim. Bu pizzanin bedavaya gelme mevzusu bir eglence konusu benim icin. Bedavaya gelen pizzadan zengin olan kimse yoktur heralde bu memlekette, ama eglencesi harika. Surekli dakika kontrolu, geldi mi gelecek mi, camdan disariyi kesmeler, arkadaslarla iddiaya girmeler yetisir mi yetisemez mi diye, yetisirse ayri yetisemezse ayri eglence, her turlu super bir hizmet yani )
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motora saygı duyarım herzaman bende kullanıyorum günlük..ama pizzacıdan sucudan kebapçıdan kuryeden gına geldi artık trafıkde bokunu cıkartıyorlar olmadık aralar girmeler kaldırama cıkmalar vs vs. çok gereksiz arabadayken bende uyuz oluyorum bu olaylara bunlar yuzunden efendı kullananlarada yazık oluyor onlarıda hiçe sayıyorlar.

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi gun tufegimi alicam cikicam atasehire egzozu sokuk ya da bagiran tum motorculari indiricem valla. adamin yanindan gecen ferrari o kadar ses cikarmiyo la.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gordum mu yol veririm efendi gibi gidene hic lafim olmaz da sagdan soldan firlayan ayarsizlardan gina geldi artik. Daha dun basin ekspreste farkedip frene asilip sola kirmasaydim sag koltugumda kuryelerden birisi oturuyodu abuk subuk yerlere girmeye calisan motorculara da saygim olmaz kimse kusura bakmasin.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldırımda motor sürmeyi bıraktıkları gün trafikte gerekli saygıyı göreceklerini düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuryelerden şikayet eden istanbullu kardeşlerimizi ankaraya davet ediyorum. esat tarafında bi parkta 15 dakika oturalım beraber

tüm kurye klasiklerinin yanısıra birde son ses bunu dinliyorsun

gereksiz neşe amk

BORKED

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kurye ya da pizzacı değildi ama..

Geçen hafta bir gün toplantıya gidiyorum, 2. köprü yolundan 1. köprü çamlıca yoluna sapmam gerekiyor. En sağ şeritte ilerliyorum, sapağa yaklaşırken sıra beklemek istemeyen biri soldan önüme daldı. Ben de adam bana çarpmasın diye hafiften sağ yapıp emniyet şeridine çeyrek ya da yarım boy kaçtım.

Tam o esnada bağrış çığrış korna.. Bir baktım motorun teki yanımda.. Bir artistlik, bir kabadayılık.. Sinyal ver diye yırtınıyor.. Bir an durdum, o şerit ne şeridi dedim? Cevap veremedi.. Emniyet şeridinden sağlıyorsun, ne konuşuyorsun dedim cevap veremedi.. Hemen akabinde kaskını çıkardı, baktım kadın.. Başladı sövmeye analı bacılı, bağıra çağıra durmadan... Yürü git kaltak dedim, daha da muhattap olmadım..

Şimdi buna saygı mı göstermem gerekiyor? Kimse kusura bakmasın, yok o kadar medeniyetim benim... Saygı bekliyorsan önce insan olacaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motosikletli dağıtım elemanları saygı istiyorlar. Eyvallah en doğal haklarıdır. Trafikteki sorumluluk oranları teker sayısına göre dağıtılmıyor ama. Yani benim iki tekerim var kaldırımdan da giderim parkın içinde de gazlarım diye birşey yok. Sıkışık trafikte iyi niyet çerçevesinde yol veriliyor. Ama eğer iki aracın arasından geçerken birine zarar verirse sorumluluğunu da almak zorunda. Hiçbirinin önünü bilerek kapatmadım. Hiçbirini sıkıştırmadım. Ama aynı anda bir sağımdan biri solumdan geçmeye çalışırsa ikisinede yol vermem.
    Açık söylemek gerekirse adam olsunlar, saygıyı hak etsinler bizde gösterelim. Böyle at hırsızı gibi takılarak saygı göremezler.

Bedava pizza olayına gelince de Dominos'un sitesinde 'Domino's Pizza 30 dakikadan geç yapılan teslimatlardan dolayı eve servis elemanlarına ceza vermez veya maaşında bu bedel kesilmez.' diye bir ibare mevcut. Buna kendileri uymuyor ve bedeli servis elemanından kesiyorlarsa bu onların şerefsizliğinden başka bir şey değildir.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben bu kasap kuryeler yüzünden eve sipariş vermiyordum yolda gelirken kaza yaparlar vicdan azabı çekerim diye kasklarını bağlamadan bazen takmadan üzerlerinde hiç bir koruma olmadan çarşı içinde tam gaz gidiyorlar madem motorlu kurye koyuyolar bu önlemleride almaları lazım geçende bir tanesini motorcu olmama rağmen dövüyodum yayaların yürüme yoluna girip araba yolunu konturol etmedn geçip üzerime geldi kaçamadım sert fren yaptı özür dilemek yerine birde diklendi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay once birini patakladim, cok ta mutlu oldum. Beylikduzu migrosun orada motor genisligi kadar bosluk olan bir yer var saga sinyal vermisim donecegim. Oradan da motorla gecebilecegi hic aklima gelmemisti, ben saga donunce tabi bu dengesiz carpiyordu korna bilmemne durdu onumde. Kufur bilmemne, hic konusmadim kafasinda kaskiyla guzel yuvarlaniyorlar tavsiye ederim.

Normal her motora yol veririm, e5 te isikta falan arkamda kalmissa ara acarim ama bu Dominos tur bilmemnedir acimam.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kullanicisi var, bir de kurye var.
    arada daglar kadar fark var. kuryeler tum halkin gozunde oldugu gibi benim gozumde de artik ne yazik ki bitik.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoristlerden bende çok korkuyorum,
    sinek gibiler nerden çıkacakları belli değil...
    Ters yol, kaldırım, ışık falan hiç umurlarında değil...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuryeyi bosverde bugun , baba ogul motorla gidiyolar arada takip mesafesi birakti sofor, bu adam en olmuyacak yerde 2 arabanin arasindan gecmeye kalkti dustu motordan. Okadar yavaski trafik ondeki iki aracda durdu ozur diledi adami kaldirdilar, motoru kaldirdilar, ama bizim motorcu biner binmez motora sanki valentino rossi ruhuna girdi makaslaya makaslaya gitti. Simdi bu adami biri dovse hic sebep sormam.
    turbocuk istiyoruz

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motoristlerden bende çok korkuyorum,
    sinek gibiler nerden çıkacakları belli değil...
    Ters yol, kaldırım, ışık falan hiç umurlarında değil...
    yılların makascı kasabı sen mi diyon trafik kuralı ahahahha

senin yanına her oturanın söylediği laf, yavuzmu? allah korusun ben yanına binmem aga
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)