User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
95 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 30 dakikada kapında gelmez ise bedava çok cazip değil mi?

ramco 06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ankarada bunların çetesi bile var arkalarda koca koca hoparlorler ellerınde içki şişeleri tek teker yapmaya çalışarak geziyorlar muzık son ses mavi serit led kolmple,hepside farklı lokanta komileri düzgün gidene kimse bişi demiyor yani doğru durana tekme yok,trafikte farkedilmek hakkı motorcuların ama bu tarz davranısları goren herkes motorlara karsı iyi gözle bakmıyor,kurunun yanında yaşda yanıyor yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kurye ya da pizzacı değildi ama..

Geçen hafta bir gün toplantıya gidiyorum, 2. köprü yolundan 1. köprü çamlıca yoluna sapmam gerekiyor. En sağ şeritte ilerliyorum, sapağa yaklaşırken sıra beklemek istemeyen biri soldan önüme daldı. Ben de adam bana çarpmasın diye hafiften sağ yapıp emniyet şeridine çeyrek ya da yarım boy kaçtım.

Tam o esnada bağrış çığrış korna.. Bir baktım motorun teki yanımda.. Bir artistlik, bir kabadayılık.. Sinyal ver diye yırtınıyor.. Bir an durdum, o şerit ne şeridi dedim? Cevap veremedi.. Emniyet şeridinden sağlıyorsun, ne konuşuyorsun dedim cevap veremedi.. Hemen akabinde kaskını çıkardı, baktım kadın.. Başladı sövmeye analı bacılı, bağıra çağıra durmadan... Yürü git kaltak dedim, daha da muhattap olmadım..

Şimdi buna saygı mı göstermem gerekiyor? Kimse kusura bakmasın, yok o kadar medeniyetim benim... Saygı bekliyorsan önce insan olacaksın..
    o değilde 10 numara erotik film girişi gibi olmuş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramco 06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ankarada bunların çetesi bile var arkalarda koca koca hoparlorler ellerınde içki şişeleri tek teker yapmaya çalışarak geziyorlar muzık son ses mavi serit led kolmple,hepside farklı lokanta komileri düzgün gidene kimse bişi demiyor yani doğru durana tekme yok,trafikte farkedilmek hakkı motorcuların ama bu tarz davranısları goren herkes motorlara karsı iyi gözle bakmıyor,kurunun yanında yaşda yanıyor yani
    abi ne güzel yazmışşın kocaman egzozlar o arkaya hoporlerler hepsinden nefret ediyorum bide kız mız görünce ön falan kaldırıyorlar ya Allah akıl fikir versin

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer forumdan bir arkadaşımzıın açtığını konu '' 8 Şubat günü canımdan çok sevdiğim Abim evine gitmek için caddede(sokak her neyse) karşıdan karşıya geçerken (yolun ortasına varmışken) 40 - 50 km hızla gelen pizza dağıtım motorunun çarpması sonucu ağır yaralandı. O günden beri yoğun bakımda bilinci kapalı şekilde yatıyor ve hayati tehlikesi devam ediyor. ''

İşin ilginç tarafını kaza raporunu okuduğumda gördüm; Abim karşıdan karşıya geçtiği için asli kusurlu; sebebi ise araçların geçiş üstünlüğüne uymaması, çarpan motor ise hava,yol v.s. şartlarına uymayıp hızlı gittiği için hatalı... Polise "abime yolun neredeyse ortasında, ve hiç frensiz çarpıyor? Yurtdışında yaya yola adımını atınca durur bizde gelip çarpsa bile asli kusurlu yaya oluyor ne mantık?" diye sorduğumda aldığım cevap kısa ve öz idi: "Burası Türkiye"...

Son olarak konuya mesaj attı
    Abim 8 şubat 2012 den beri sürdürdüğü yaşam savaşını bugün (20.08) kaybetti.

Özetle yolda görürsem pek iyimser yaklaşmıyorum korna çalmadan sağımdan aniden geçmesi felan 1-2 kere az daha kaza yapıyordum bu pizzacılar yüzünden artık aynamda görürsem yol vermiyorum illa geçicek arkadaş bir kerede sakince takip ettiğini görmedim !
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafık her sanıye dıkkat ısteyen bıseydır,,sagına soluna dıkız aynana bakıcaksın her zaman kardesım,ben bı araba kullanıcısı olarak herzman pızzacısından racıng motorcusuna kadar trafıkde her zaman yol verır gecmesı ıcın butun olanagı saglamaya calısırım,sonucta ekmek parası,,
    arabasının ıcınde telefonuyla mesaj cekecegıne kadar dıkız aynasına baksınlar (bunu yapan cok)

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm konunun dışında TR'de yemeğinin bile 30dk da kapına gelme garantisi varken ambulansın saatlerce gelememesi çok trajikomik değil mi ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte ayrıcalığı olan araçlar belli onun dışındakiler için kurallar aynı.
    Kimseye motorsikletli diye ekstra bir öncelik tanınması gerekmiyor.
    Kurallara uyulursa motorlu da sağ salim gider binek araç da...

Bu da demek oluyor ki 30 dakikada pizza götüreceğim diye hiçbir motorlunun trafikteki masum insanları tehlikeye atmaya hakkı yok.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

esmerhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez kendı gotunun derdıne dusmus arkadas, zıhnıyet degısmedıkce bı *** olmaz bu ulkede

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı ışıkta dururken aralardan gelipte motorun ön tekerini benle önümdeki araba arasına sokup çapraz beklemelerine ayar oluyorum. Ben o boşluğu özellikle bırakıyorumki öndeki araç geri gelirse vs.. durumlarda kurtarabileyim diye. Birde yeşil yanınca paşamın aradan geçip gitmesini beklemek zorunda kalıyoruz. Ama kurunun yanında yaşıda yakmam. Trafikte yaşıda yakmak gibi bir lüksümüz yok. Önümdeki 50 lik scooter bile olsa ve sinyal verip yol istediyse yavaşlar yolunu veririm.
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahı dun 60 kusur lıralık bı sıparıs verdım domınostan. 1 saat 40 dakıkada falan geldı eleman kendı dedı, efendım ucret odemeyeceksınız bızım hatamız dıye

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahı dun 60 kusur lıralık bı sıparıs verdım domınostan. 1 saat 40 dakıkada falan geldı eleman kendı dedı, efendım ucret odemeyeceksınız bızım hatamız dıye
    sezgin okadar gecikmeye kuryeyi alıkoysaymıssın onlar seni aramak zorunda kalsayms
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor kullanıcısıyım. Yinede 35. dk yı geçtimi bakmam gözünün yaşına. Kuralı zaten şirket koymuş. Ben değil. Bu kuralın olmadığı lahmacuncudan alabilirmisin 40. dk? alamassın. O halde bana verilmiş hakkı kullanırım arkadaş.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte aralardan gecmeler , ara sokaklarda tersten gelip tam dönerken önünüze atlamalar , sıkısık trafikte sagdan soldan milimetrik gecme cabaları tek araba gecme uguruna !! Tamam dikkat ediyoruz sagımızıa solumuza bakıyoruzda adam zank diye bir anda sagında beliriyor refuj ile aranda bir anlık dalgınlıgımıza gelse hayatımız kararacak , sonucta yanınız refuj oldumu her dk aynayı kotrol etmessiniz , yada tek yön olan her gün gectiginiz bir sokaga ektra bir dikkkatle girmessiniz ! yarım saat olayına gelince , acelem oluyor zamanım olmadıgı cok oluyor sırf yarım saat garantisi var diye sevmedigim halde yemek siparisi verebiliyorum ve evet yarım saatte gelmesse bedava yemek benim hakkım !

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın 30 dakikada gelmiyorsa bende aynen çatır çatır bedava yerim. Kuryenin söylediği abi bizden kesiyorlar lafına da kanmayın tamamen uydurma. İşçi kanununda öyle bir hakları yok. Yapamazlar yapmıyorlarda zaten. Trafikte düzgün gitmezler kırmızıda geçerler önüne atlarlar. Aralardan geçerken arabalara zarar verirler arkalarna dönüp bakmazlar. Ondan sonra saygı göster. Neyine saygı göstericem neresinden tutsan elinde kalıyor. Yaptıkları tek düzgün şey yok.
    Çindeki motorsiklet sayısı bizim kaç katımız. Adamlar sıkışık trafikte elektrikli motorsiklet ve bisikletlere ayrılan şeride girmiyor. Trafikte aralardan geçmiyor. Araba gibi şeridinde bekliyor ayakları yerde. O beğenmediğiniz çinde oluyor bu. Paristede aynı şekilde.
    Katılıyorum, en az 3 kere pizza siparişim gecikti, her seferinde de getiren adama sordum, sizden kesmiyorlar değil mi; yok efendim bizden kesmiyorlar.

Zaten 30dk'yı geçince o pizza bir acaip birşey oluyor, yenmiyor ki, enayimiyim bedava hakkım varken de durduk yere birader sen üzülme senin kabahatin değil, olur böyle diyerek geç ve buz gibi gelen yemek için para vereyim ...

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı ışıkta beklerken önünde 10 sıra araç var. her sırada 3 araç olsa 30 araba eder.

30 arabadan yarısını yani 15 tanesini teğet geçe geçe öne geçerken bize otomobil sürücülerine saygısızlık olmuyor mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada 30 dak. siparişin teslim edilmesi için gereken asgari personel sayısı bellidir. Sen maliyeti düşürmek adına üç yerine iki motorcu çalıştırırsan, mutfak personeli beş kişi olması gerekirken dört kişiyle idare edersen bunun faturasını da ödemek zorundasın.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılların makascı kasabı sen mi diyon trafik kuralı ahahahha

senin yanına her oturanın söylediği laf, yavuzmu? allah korusun ben yanına binmem aga
    Hahhaaah
    2 dakikada ifşa ettin beni utandım Gökhan pampa...
    Yok be kardeşim o yanıma oturanlar biraz fazla abartıyor, yoksa yaptığım çok bişi yok...
    Ben motorların aniden sağdan soldan çıkmalarından korkuyorum, Allah korusun yanlışlıkla birine vururum, bi tarafına birşey olur ondan korkuyorum, sonuçta motorun bi koruması yok...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahhaaah
    2 dakikada ifşa ettin beni utandım Gökhan pampa...
    Yok be kardeşim o yanıma oturanlar biraz fazla abartıyor, yoksa yaptığım çok bişi yok...
    Ben motorların aniden sağdan soldan çıkmalarından korkuyorum, Allah korusun yanlışlıkla birine vururum, bi tarafına birşey olur ondan korkuyorum, sonuçta motorun bi koruması yok...
    Motosikletiçinin koruması zeka seviyesidir. Donanım satın alırken fiyat değilde kalite odaklı araştırma yapsalar - kaliteli her zaman pahalı demek değildir- kırık bir kafa ile çıktıkları kazadan küçük bir baş ağrısı ile kurtulabilirler.

Araçlarının bakımlarını yapsalar, kullandıkları araçların kapasitelerini bilseler ve kurallara uysalar emin olun ölümlü motor kazası oranı farkedilir ölçüde azalır.

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle A2 ehliyetin var mı?
    Günahım kadar sevmiyorum kurye motorlarını, kaldırımdan gitmeler ara sokaklarda hız yapmalar arkalarına taktıkları hoparlörler, saymakla bitmez ... Önce siz trafikde motorlu bir araç kullandığınızın farkına varın ve diğer araçlar gibi kurallara uyun o zaman insanlar size saygı gösterirler.

Geçen sene bir akrabamıza Hoşdere Caddesinde çarptı ve öldürdü bir tanesi ne a2 ehliyeti var ne sgk si var.... Haa kaza dersiniz "öldürdü" ağır kaçıyor dersiniz ama kadına orta refujün üzerindeyken çarptılar...
    Neyse çok dillendirmek istemiyorum ama mayın gibi nerde patlıcanız belli değil...
    A2 ehliyetim var zaten konuyu acmamdaki asil neden duzgun motor kullananlara da haksizlik eden suruculerin olmasi yoksa piyasada ki motor suruculerin cogunun ne yaptigini ne kullandigini idrak edemeyen tipler oldugunu bende biliyorum onlara lafim yok benimde. Basima durmadan gelen olaylar yuzunden doldugum icin actim konuyuda adamin arkasinda gidiyorum farim yaniyor aksam gormemesi fark etmemesi imkansiz sol seritten sag serite gectim hizlandim onum bos arabanin yanina geldim ustume kirdi serite gecmek icin korna caldim basladi bagirmaya cagirmaya hatam yok sonucta benim gun icinde buna benzer cok sey yasiyorum getirisi guzel olmasa yapilcak is degil ama mecbur simdilik cekiyoruz cefasini konuyu acmamdaki asil neden bu ha tabi bide 30 dk gecince musterilerden yedigimiz azarlarda var 30 dk muhabbetine sitemimde bu yuzden
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)