GÜNCEL ALIN ARKADASLAR YİNE O ŞEREFSİZ
Connecting site...
DİKKAT EDİN ARKADASLAR...
GÜNCEL ALIN ARKADASLAR YİNE O ŞEREFSİZ
Connecting site...
DİKKAT EDİN ARKADASLAR...
devletde bişey yapmıyo ki bunlara başıma gelmişti benimde takipsizlikle sonuçlandı ve adam 8 10 kişiyi daha dolandırdı böyle![]()
2009 yilinda bu anlattigin serefsiz benimde 300 tl kaporami yedi!!dizel 207 ye rc janti takcam diye yanip tutusuyorum hergun sahibindeni yakiyorum ama yok var olanlarda 3 bin 4 bin para istiyorİlan antalyadan acilmisti gorur gormez atladim tabi, antalya olunca tamam dedim canli canli gorur alirim diye sevindim ilan fiyati 700 tl arayinca karsimdaki ses gayet beyefendi dost canlisi bi adam baya sohbet muhabbet ettik benim antalyadan aradigimi ogrenince sehir disindayim iş icin dedi, bende tamam gelince haberleselim dedim kapattik teli.bi kac saat sonra bi daha aradi beni ve ilani goren ariyor bana yuksek fiyat veren musteriler var sen kesin aliciysan kapora yolla dedi adi konulsun diye
bende sazanim ya gonderdim
sonraki gun aradim tel kapali bi sonraki gun aradim kapali tam 3 ay her aklima geldiginde aradim hepde kapaliydi.arkadaslarima anlatamadim dalga gecerler diye ve ben pesine dusmedim suan anlatirken guluyorum ama bana gercekten cok buyuk ders ve tecrube oldu oldu..sonrasinda techturkeyde gordum satilik rc jant tabi ozamanlarda uye bile deqildim saticinin tam adini hatirlamiyorum ama muti abi diye biriydi zannedersem ondan 850 tl ye get le aldim ve taktim
Anlatılanlara göre ölüm buna hak olmuş telefonla konuşurken yerini tespit edip gerekeni yapmak lazım
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Arkadaşlar alışveriş yapmadan önce kurallara göz atmanızı tavsiye ederim.Çünkü bunun gibi o kadar çok şerefsiz karaktersiz insanlarla uğraşıyoruz'ki anlatamam.. siteye şikayet ettiniz mi ?
benim bahsettiğim lavuk bu siteyi takip ediyor yüzde bir milyon bu konuyuda okuyor buna benzer bir konu açılmıştı adını yazdım beni faceden buldu seni savcılığa vereceğim diyede pişkin pişkin konuşup beni engelledi: D
Forumada uye olan bı arkadasdan urun almak ıcın aradım, get ılan acmasını soledım ılan actı temsılı resımle bende parasını odedım kargo bılgısı gırıldı sısteme, aradan 2gun gectı gırdıgı kargo bılgılerının sallama oldugunu ogrendım kargo subesınden, aradım acmadı. bende dalgamı gecıyorsun urunu yolluyosan yolla yollamıcaksan basımın caresıne bakayım dedım. Urunu yollamak ıcın benden urunu almadan onay vermemı ısteyınce bende kufredıp kapadım. sıteden satısı durdurup kargo bılgılerının aslı olmadıgını satıcının dolandırıcı oldugunu bıldırdım. 4gun sonra ıademı yaptılar. Halada satlıklar kısmında bır cok ılanı war,
dıyecegım okı guvenlı alısverıs tam manasıyla mevcut degıl.
param gitse verırdım ama param gıtmedıgı ıcın vermem etık olmaz dıe dusunuyorum,
eger parca elımde yok, yada sıparıs ettık bugun yarın elımızde olur gelır gelmez yollarım dıen bırı olursa alısverıs yaptıgınız kısı dıkkatlı olun dıyeyım sadece
Eğer isim vermiyorsan bence susmalıydın. Bu şekilde birçok kişiyi zan altında bıraktın...
ilan yine kalkmış sanırım 1-2 gün açıyor yada buralardanda takip ediyor olayları
arkadaşlar isim olayı sıkıntı verirsin o pijj kurusuda gider gerçekten savcılığa şikayet ederse kanıt yoksa sizde başınız ağrır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)