Zaten tonla vergisini veriyoruz isteyen gunde 1 depo alir isteyen ayda sanane ... İyice sasirdilar valla .
vatandaşına bu kadar yüklenen,bu kadar semer vuran,bu kadar özel ve sosyal hayatına karışan bir hükümet her şeyi yapar.
ne alaka arkadaşım, doldururum depomu gezerim boşaltırım tekrar doldururum parası ile değil mi?
bu beni takip etmeleri hakkını doğurmaz, işini adam gibi yapsın kaçırttırmasın işletmeye bana ne!!
devlet dairesinde intte okey oynayacaklarına çalışsınlar.
bırak plaka yazdırmayı depo doldurtmayı, biz istasyonda kendi depomuza kendimiz dolduruyoruz yakıtı..
Sanki depo fulleyebiliyoruz.. İstediklerini yapsınlar valla zaten benzin alabildiğimiz yok arabaya daha da zam yaparlarsa gider mutfak tüpüyle değiştiririm lpg tankını.. Babam bundan 10-12 yıl önce yapmıştı bile hatta..
bunlara para harcamak yerine vergide indirim yapsinlarda milleti mecbur birakmasinlar kaçak tüketimine.
barnak bassam olurmu ?
yaw çok benzin alıyoruz ya
2 arabada kapıda yatıyor dizel aldım ayda 1 dolduruyorum mazotu yetiyo bana neyini takip ediceklerse![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şimdi ferrariye binen adam yakıtı 2-3 günde bitirince alamayacak mı bi dahaalırsa kaçakçı durumuna mı düşmüş olacak, bence bu daha çok şirket araçları için de olabilir, bazıları aynı plaka adına farklı farklı araçların depolarını full'luyorlar
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
bencede şirket araçlarını kapsıyordur kaçırsa onlar vergi kaçırır biz değil ki onlarda taşıt tanıma sistemi falan var ve plaka ile alıyorlar acıklamadada zaten demiş bi plakayla bugun aldın yarında alırsan 1 gunde ne yaptın diye sorucak hukumet şirketler evet vergi kaçıramasın gider gösterip bence iyi olmuş ilk defa iyi bir hareket gibi
Bence beyin kullanılarak yapılırsa iyi olur ama yok insanları fişleyelim mantığıyla devam ederlerse bi .ok olmaz geçengün elemanlar konuşuyo bende kulak misafiri oldum kaçak yakıt isi yapıyoruz günlük 1000 tl kazanıyoruz felan die anlatıyolardı aramızda kaç kişi bukadar para kazanabiliyo ? İşin mantığını ben şu şekilde anladım sen bir ayda 5 kere veya 10 kere deponu fullemişsin ki bu fullemek demekde mantıksız tırın otobüsün deposu 1 ton alıyo bizim depo 50 lt alıyo gel bakayım kardeşim göster nerden hangi istasyondan almışsın kaç km yapmışsın die kontrol edilecek eğer aldığınla gittiğin örtüşürse sıkıntı yok
Gidinde Mardinde ,urfada kaçak akaryatı koşturun ben kardeşim rafeniresiz gümbür gümbür mal satıyor alem .
Arkadaş sen kaçakçıya hesap sorama bu işi önleyeme sonrada kullanana yüklen bu nasıl bir mantıktır pes..Zaten aracı alırken abuk sabuk vergi öde yılda 2 kere taşıt vergisi öde kullanırken deli gibi pahalı benzin tüket bide maliyeye hesap ver.yok artık iyice iş zıvanadın çıktı.bir tüketici çok yakıt kullanıyorsa zaten vergisini peşin alıyorsun daha ne.sen kaçakçılığı önleyemiyorsan kendini sorgula vatandaşı değil.vatandaş zaten bu sistemden mötü kelebek gibi açılmış hala daha inceleme zart zurt...böyle bir vergi toplayan hükümeti çocuk bile yönetir.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
şimdi kontrol altına alınınca benzin mazot fiyatları düşecekmi??
kaçak almasın insanlar 10numara yag almasınlarda ne alsınlar fiyatlar düşmedikten sonra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)