User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
95 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 30 dakikada kapında gelmez ise bedava çok cazip değil mi?

agresive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

30 dakikada kapında gelmez ise bedava çok cazip değil mi?

evlere servis elemanlarını hafife almayın trafikte etrafınızda dolananlar çok biliyorum fakat resmi kurumlar servis garantisi veren firma çalışanlarına atar gider yapmayın 1 dk geç kaldı diye bedava düşürmeyin siparişi ( yanlış anlaşılmasın yapıyorsunuz demiyorum yapanlar var ) trafikte canını dişine takan çok kurye var kimi 30 dk da yemek yetiştiriyor kimi ilaç kimi evrak kimi su kimi tüp ha kazma olanı çok ama 4 tekerliler de umursamıyor bende bu işi yapıyorum trafikte bizlere saydıran araç sürücülerinden çok biz araç sürücülerine saydırıyoruz çünkü küçümsüyorlar bizi bu konuyu açmamdaki neden motorsiklet kullanıcısnı küçümsemeyin hata yapanlar çok fazla kabul ama onlarıda affedin bizlerin bir emliyet kemerimiz dahi yok......
    Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuryelerde doğru düzgün gitsin bi zahmet , ben motor görünce yol açarım gayet saygılıyım ve farkederim onları yani ama bazıları harbiden sopalık sanki altında 20 metrelik tır var gibi hareket yapıyolar
    Livestrong

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuryelerde doğru düzgün gitsin bi zahmet , ben motor görünce yol açarım gayet saygılıyım ve farkederim onları yani ama bazıları harbiden sopalık sanki altında 20 metrelik tır var gibi hareket yapıyolar
    Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bi motor sürücüsü olarak, özellikle pizza&kebap servis elemanlarını hiç anlayamıyorum.. sivrisinek gibi heryerden patavatsızca aniden önünüze düşebiliyorlar. Lafımı genel olarak algılamayın sakın.. ama istanbulda özellikle minibüs caddesinde tam olarak terör estirenler var.. kusura bakmasın bi emniyet kemeri yok ama kendini frenlicek veya napıyorumlan ben diyebilecek olgunluklarıda yok.. adam kendini düşünmüyorsa veya bir başka birey olarak trafikte beni düşünmüyorsa eğer bu bir arabaysa ben hiç düşünmem, he motor olursada biyere kadar düşunürüm sonrasında yine düşünmem. Koskoca kaldırımın üstünde akrabama çarpıp kolunun kırılmasına sebep verip kaçan kebapçı tanırım ben.. altındaki 150 lik Activa'yı S1000 R kafasında kullananlar var.. Adam yaşamak istemiyorki ben neyapsam boş, sonuçta 4-5 milyon araç sayısı var sadece İstanbulda. Bana patlamasa birine kesin patlayacak ve o adama vicdan azabı yaşatacak.. lütfen dediklerimi üstünüze almayın, beleşe getirme, azarlama ve özellikle farkedilirlik konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Benim öfkem A2 ehliyeti ile street kasan 20 hp altındakilere..
    ig: erayender

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hala var mı o 30 dakika konusu?
    En son 60 dakikaya çıkmıştı, 60 dakikada gelmeyince de "o özellik yogun saatlerde geçerli değil" cevabı alıyorduk.. Yoğun saatler de 11:30 - 14:00, 18:00 - 21:00 idi..

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen bana da geldi ilk defa 40 dakikada, bunu bildiğim halde bedava istemedim, çünkü hak var hukuk var, bana onu 30 dakikada getirecek diye ne kaliteden ödün vermek lazım ne de insanların hayatını tehlikeye atmak
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç umurumda değil. Eğer firma 30 dakikada garanti veriyorsa bir sürü şubesi olması lazım. Yani her semtte en az 2-3 şube olacak ki yetişecek. Bana bu garantiyi veriyorsa, bas bas bağırıyorsa reklamlarda 31. dakikada gelirse siparişim çıngar çıkartırım.

Kurye konusuna gelirsek. Düzgün giderseniz kimse size bir şey yapmaz. Siparişi yetiştirmek için gazlıyorlar demeyin. Kimse inanmaz size. Çoğunun ehliyeti bile yok. Trafikte katil gibi gidersen kimse saygı göstermez sana. Sen saygı göstereceksin ki saygı bekleyeceksin.

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendini bilmez motosiklet sürücüleri yüzünden bir ön yargı oluşmuş halde. Görmeyenleri geçiyorum, gördüğü halde umursamayan, sinyal vermeden önüne kıran sürücüler var.

S.Özcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kebapçı kuryesinin kaldırımdan önüme atlaması normal bir durumdu demek ki, son anda durdum, sonra verdiği cevapta vur abi ne olacak ki oldu. vurmasına vurayım öyle cahil gerizekalıya ama kim uğraşacak karakoldu hastaneydi.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanca giden zaten yeşili kırmızıyı bekler önündeki aracı aynadan silme atmaz veya iki arabanın arasına sürtercesine girmez akıllı motorcuya herkes yol verir.
    DRİLL
    Dr.Ecu

kemal_koker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben akıllı - akılsız tüm motorculara yol veriyorum ben çarpmam o gelir bana çarpar. uğraşılacak işler değil. çekilirim sağa geçsin gitsin

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oç olduğundan emin bile olsanız yol vermek lazım. bazı sürücü arkadaşlarımız kendi trafikte kitlendi diye motorcuda kitlensin kalsın mantığıyla ara boşlukları inadına kapatıyor motor görünce.

ben hep yol veririm. çünkü bir gün bunalıp bende motora geçicem biliyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle A2 ehliyetin var mı?
    Günahım kadar sevmiyorum kurye motorlarını, kaldırımdan gitmeler ara sokaklarda hız yapmalar arkalarına taktıkları hoparlörler, saymakla bitmez ... Önce siz trafikde motorlu bir araç kullandığınızın farkına varın ve diğer araçlar gibi kurallara uyun o zaman insanlar size saygı gösterirler.

Geçen sene bir akrabamıza Hoşdere Caddesinde çarptı ve öldürdü bir tanesi ne a2 ehliyeti var ne sgk si var.... Haa kaza dersiniz "öldürdü" ağır kaçıyor dersiniz ama kadına orta refujün üzerindeyken çarptılar...
    Neyse çok dillendirmek istemiyorum ama mayın gibi nerde patlıcanız belli değil...
    Everyday I ** Çapulling!!!

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip motorlara kırmızı ışıkta geçmek serbest mi???
    İzmir'deyim ve bugüne kadar bir kere kırmızı ışıkta duran kurye, pizzacı, kebapçı vs. motorcu görmedim.

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evime 5dk'lık mesafedeki pizzacı bana 31. dk'da getiriyosa siparişimi alırım bedavmı yerim.

ayrıca bedava pizzanın ücreti kuryeden alınmıyor, yani bana denilen bu şayet alınıyorsa

buraya bize değil kuryelere bi konu başlığı aç "çalışmayın" diye.

sahip oldukları teknolojiyle zaten bir pizza max' 10dk'da hazır oluyor 20dk'da yakın yerde min 2 sipariş verebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kurumsal firma motorculari nispeten iyide mahalle arasi sucularin motorculari tam dayaklik. Egzozu sokuk o sacma motorlarla gazlaya gazlaya aksiyona girmiyolar mi bi de

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha bu sabah sıkışık trafikte dururken sağ ön çamurluğuma ve ön tampon sağ köşesine cbf150 motorlu plakasının alt kısmını yukarı katladığı için plakasını alamadığımız bir kurye çarptı.daha sonrada orta refüje motorla tırmanarak kaçtı..

şimdi bana benim kaskoma benim arabama benim cebime zarar değilmi ?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte canını dişine katan sırf o pizzayı yetiştirmek içinmi katıyor? 10 kuryeden 9u piskopat istanbulda. Bomboş yolda adam gibi solumdan geçebilmek varken illa girecek bariyerle arama, trafikt durmuş adam son sürat geçiyor aralardan, biri kapı açsa duman olacak. Kırmızı ışık, ters yön vsye gelince kendini araçtan saymıyor bir çoğu ama bizde trafikteyiz oluyor işlerine gelince. bir çoğunun plakası yok denilebilecek yerlerde zaten. Siz 10 kuryeden normal olan 1i olabilirsiniz ama malesef kalan 9u böyle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın 30 dakikada gelmiyorsa bende aynen çatır çatır bedava yerim. Kuryenin söylediği abi bizden kesiyorlar lafına da kanmayın tamamen uydurma. İşçi kanununda öyle bir hakları yok. Yapamazlar yapmıyorlarda zaten. Trafikte düzgün gitmezler kırmızıda geçerler önüne atlarlar. Aralardan geçerken arabalara zarar verirler arkalarna dönüp bakmazlar. Ondan sonra saygı göster. Neyine saygı göstericem neresinden tutsan elinde kalıyor. Yaptıkları tek düzgün şey yok.
    Çindeki motorsiklet sayısı bizim kaç katımız. Adamlar sıkışık trafikte elektrikli motorsiklet ve bisikletlere ayrılan şeride girmiyor. Trafikte aralardan geçmiyor. Araba gibi şeridinde bekliyor ayakları yerde. O beğenmediğiniz çinde oluyor bu. Paristede aynı şekilde.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)