User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Nasıl bir site işinize yarardı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baya bilgilisin uzun ve bilgini kullanacağın bir proje arıyosun al sana proje

ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
    mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün

girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz
    Hahah SAP istedin adamdan resmen ama mantıklı..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
    mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün

girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz
    şu dediğin kurumsal erp lerden o kadar çok varki çeşit çeşit.. arkadaş yapsa ne farkı yada özelliği olucak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şu dediğinizin evden yapılabileceğine inanıyormusunuz? Tutun ki yapıldı bunun vergi sistemi ile birlikte adaptasyonunu yapma lazım. Hadi onuda yaptın piyasadakı yazılımlarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsun?
    Everyday I ** Çapulling!!!

Vtec21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar.

Öncelikle yapacağınız program veya site için şimdiden başarılarınızın devamını gelmesini ümit ediyorum.

Biraz garip veya değişik gelebilir size ama aklıma şöyle bir program geldi,

Yararlı olacağını düşündüm.0-13 yaş arası çocuklara göre düzenli bir şekilde aşı programı yapılırsa iyi yönde gider kanısındayım. Konuyu biraz açabilirsek, Örneğin; çocuğun doğum tarihi, ayı ve yılını girdikten sonra kaç yaşında hangi ayda ve hangi günde aşısı yapılacak? Diye bir bilgilendirme veri tabanı oluşturarak kullanıcıları bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Ayrıca ios veya android tabanlı desteklerseniz, cep telefonu üzerinden de bu programı çalıştırıp kulanabilirsiniz.
    Bunun yanı sıra cep telefonları öperatörlerinden anlaşıp her ay'ın belirli aralık günlerinde mesaj gelerek uyarıda bulunulabilir.

Aşısı olacak çocuğun anne veya babasına bu bilgilendirme mesajı gelirse ona göre düzenli bir şekilde aşısı yapılır.

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu dediğin kurumsal erp lerden o kadar çok varki çeşit çeşit.. arkadaş yapsa ne farkı yada özelliği olucak..
    evet ve genelde her kurum herhangi birisini seçip işine göre adapte ediyor modül ekletiyor modül çıkartıyor yani biraz custom'a dönüyor bu yüzden 1-10 veya 100 tane olması bişey ifade etmiyor sonuçda herkes işi için en iyisini istiyor bence yapılsa satabilir veya ufak tefek düzenlemeler ile piyasadakilerin önüne bile geçebilir

Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu dediğinizin evden yapılabileceğine inanıyormusunuz? Tutun ki yapıldı bunun vergi sistemi ile birlikte adaptasyonunu yapma lazım. Hadi onuda yaptın piyasadakı yazılımlarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsun?
    önce bir başlasın proje'ye sonra geliştirmek için birilerini bulur zaten ERP yazan kişiler herzaman yaptım bitti gibi düşünmez başlanır yapılır sonra birisine satıldıkdan sonra geliştirmeye başlanır

Temel olarak üretim nakliye satış müşteri kayıtları vs oldukdan sonra vergi sistemi banka bağlantıları sanal poslar vs yavaş yavaş gerisi gelir

ne ERP programları biliyorum yıllardır tek bir müşterisi yok ama geliştiriliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet ve genelde her kurum herhangi birisini seçip işine göre adapte ediyor modül ekletiyor modül çıkartıyor yani biraz custom'a dönüyor bu yüzden 1-10 veya 100 tane olması bişey ifade etmiyor sonuçda herkes işi için en iyisini istiyor bence yapılsa satabilir veya ufak tefek düzenlemeler ile piyasadakilerin önüne bile geçebilir
    onun için 24 saat bağlantıda olan teknik destek ekipleri var yazılım şirketlerinin biliyorsundur.. hani yazılımı yapdım sattım kurtuldum tarzında bir şey olmaz kamusal ve özel sektörde ve tabi yazılımı yapıcak kişilierinde şahısdan çıkıp kurumlaşması gerekir.. buda şirket adres vergi lehvası v.b bir sürü sıkıntı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onun için 24 saat bağlantıda olan teknik destek ekipleri var yazılım şirketlerinin biliyorsundur.. hani yazılımı yapdım sattım kurtuldum tarzında bir şey olmaz kamusal ve özel sektörde ve tabi yazılımı yapıcak kişilierinde şahısdan çıkıp kurumlaşması gerekir.. buda şirket adres vergi lehvası v.b bir sürü sıkıntı..
    iyi bir program yaptınmı oturduğun yerden para kazanırsın. çünkü yazılım şirketlerinden biri gelir iyi paraya satın alır. yeterki yazdığın iyi olsun.

bu şekilde evinden otururark zengin olmuş arkadaşlarım var. hiç vergiye tabi olmadılar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 yılında benimde otomobil teknik verileri üzerine bir yazılım geliştirmiştim. tamamen ücretsiz veri sağlamak için. senin o verilerle aklındaki nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bir program yaptınmı oturduğun yerden para kazanırsın. çünkü yazılım şirketlerinden biri gelir iyi paraya satın alır. yeterki yazdığın iyi olsun.

bu şekilde evinden otururark zengin olmuş arkadaşlarım var. hiç vergiye tabi olmadılar.
    Her program online destek ister.. Programı kendi yazmamış biri hiç bir şekilde müdahil hakim olamaz o programa bahsettiğimiz erp tipi programlar..

yazılım şirketlerinde çalışan onlarca yazılımcı varken ve zaten yazılım şirketlerinin kurucularının çoğu kendileri bilhassa yazılımcıyken senin programını kendisi derlemesi yazması varken niye birde sana bir ton para verip yazılımı satın alsınki senden.. ayrıca kaynak kod sendeyken ilerde o yada bu şekilde sisteme müdahil olmıycağın bilgi çalmıycağın yada sistemi kırmıycağın ne ***** onuda geçdim aynı programı başkasına ufak düzenleme değişikliklerle satmıycağın ne *****..

sen derken seni kast etmiyorum tabiki

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cem sistemi zaten var..

@mmustu Abı 1 yıl daha? Hahahahaha
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdığın proje neydi? Neden sıkıldın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle tek bir şekilde log in olmasına bile gerek kalmadan browserınızdan bilgileri alıyor..
    hangi site yada uygulama bu bizde kullanalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmtrıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi site yada uygulama bu bizde kullanalım
    firefox yada chrome kullanıyorsan store larında var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murproject Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdığın proje neydi? Neden sıkıldın?
    Hep internet projesi ve elimdekiler bitti boş Durmaktan sıkıldım
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 yılında benimde otomobil teknik verileri üzerine bir yazılım geliştirmiştim. tamamen ücretsiz veri sağlamak için. senin o verilerle aklındaki nedir?
    Yine ücretsiz yayın adsense ile sigara parası çıkma muhabbeti..
    RESPECT YOUR ELDERS

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizmet yönelikli düşünüyorum..

Türk adult amatörler ? Baya bir hizmet yapmış olursun kardeşim

edit: düşündümde artık kimse internet sitelerinden bilgi almıyor android veya iphone için app yazman daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.Adult için değil tabi şaka idi o
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk adult amatörler ? Baya bir hizmet yapmış olursun kardeşim

edit: düşündümde artık kimse internet sitelerinden bilgi almıyor android veya iphone için app yazman daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.Adult için değil tabi şaka idi o
    O işide yaptım günlük 200€ kazandırıyor maksimum..
    RESPECT YOUR ELDERS

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O işide yaptım günlük 200€ kazandırıyor maksimum..
    200€ dedin kafamı çeldin şimdi tamda araba toplarken yapmayın şunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Adult ölmez insan oğlunun en büyük zaafı millet adult devri bitti artık dedi adamlar yakın tarihde cam4 diye site yapdı herhalde site sahibi milyon dolarları vurmuşdur.. Adult biçim değiştirir bitmez.. Adultun bitmesi için erkek soyunun dünyaan kuruması lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)