rıdwan glse nolck bı tecrubesı yok fenerın basına geldı fener sallandı yoladılar tecrubesıs adam tmm guzel yorumcu ıyıde topcuydu ama teknık dırektorluk farklı gelcekse hiddink gelsn nası olsa bırakır rusyayı kupadan sora
rıdwan glse nolck bı tecrubesı yok fenerın basına geldı fener sallandı yoladılar tecrubesıs adam tmm guzel yorumcu ıyıde topcuydu ama teknık dırektorluk farklı gelcekse hiddink gelsn nası olsa bırakır rusyayı kupadan sora
Ah Rüştü aaaaaaaaaaaah![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Yazık oldu boyle bir mac harcanmamalıydı, Maçın galibi Tr di bu futbolla adamlar resmen kalemize gelemediler 3 pozisyonları var ama olmadı sağlık olsun..
US Performance
Rıdvandan bin kat daha zeki bi adamdır , şuan için erken tabi![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
hepimize geçmiş olsun öncelikle.. bu kadar eksiğe sakata cezalıya rağmen ( 18 kişilik maç kadrosu bile çıkaramadık) almanlara ki iyi takımlar bence , kök söktürdük ezdik cidden.. adamlar hakkaten ballı 3 kere ciddi şekilde geldiler kaleye 3ü de gol oldubizim bi sürü pozisyon ve direkten dönen toplar.. açıkçası bu kdr eksikle böyle iyi bi oyun beklemiodum çok çok iyi oynadık,turnuvanın en iyilerindeniz sonuçta..bütün futbolcularımıza teşekkürü bir borç bilirim.. rüştüye de o kadar yüklenmeyin bence,tamam hatalı bi çıkış yaptı ama yani tuttuğu topu elinden kaçırmadı yani her kalecenin yapabileceği bi anlık bi hata bu sadece 1 saniyelik olay...hem o hırvat maçında çıkardığı frikik olmasa yarı finalde de olmazdık kanımca,90 a giden topu çıkardı hatırlatırım
Fatih Terim dünyaya kendimizi hatırlatmaya geldik demişti turnuvaya gelirken, bence gerekli hatırlatma an alasından yapıldıtüm dünya bizi konuştu.. eksik kadroyla böyle oynadık ya tam kadro olsaydık heralde bikaç farkla kazanırdık maçı..
hem unutmayalım ki avrupanın devleri dediğimiz bir çok ülke yok bizim bulunduğumuz yerde(fransa ingiltere hollanda italya... vs)
napalım bu sefer son dakika sevinen almanlar oldu, ama tümerin attığı son frikikte almanların yüzündeki endişe ve korkuyu gördüm ya o da yeter! son dakka gollerimizden bariz tırsıyolardı..
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!!
kimse rüştüye falan yüklenmesin herkez elinden geldi kadar güzel ve yürekli oynadı top yuvarlak gider maçlarda kurtarırken aslan rüştü güzel rüştü süper rüştü deniyor ama... neyse milli takımdaki tüm oyuncuların bu alın teri ile buralara geldiler kimsenin dil uzatmaya hakkı yok bu saatten sonra. yüz yıl boyunca bu avrupa şampiyonası konusulcak. ayrıca maçta bizim üstünlügümüz vardı güzel maçtı ilk yarı resmen almanlar boguldu 3sutları var 1kaleyi tutmuş oda gol, bizim 15şut 9tanesi kaleyi tutmuş direkler vsvs 1tanede golümüz var. bir çok kişinin türkiyeye sempati duyması gayet normal çünkü herkez bizi konusuyo ve konuşmaya devam edicek![]()
Takım olarak çok güzel oynadık. Ancak halen yıllardır milli olan futbolcularımız kalecilerimiz bile Toy hareketler yapıyorlar. Bu iş Volkan'la başladı lan ne adamı itip kakıyorsun maç bitmiş ne delikanlılığı.
Sonra rüştünün iki maçtaki zamansız ve hep yaptığı çıkışlar.
Futbolcular canla başla oynuyorlar. Ancak Fatih hocanında dediği gibi sadece ve sadece bu maçta sürekli teknik sergilediler diğer maçlarda dişe diş adam adama geçerek gol attık.
Almanları hayretle seyrediyorum adam topu aldığı gibi ceza sahamızın oralarda neden bizimde böyle seri ataklarımız olmuyor. Ayağa pas olmuyor adam gibi.
Son golde ağzım açık böyle bir atak olurmu yağ 90 dk. koştun be insansın.
Futbolda Milli takımı teknik olarak yetiştirecek birileri şart.
Gecmiş olsun hepimize,hepimiz üzüldük ağladık ama iyi tarafındanda bakarsak TÜRK MİLLİ TAKIMIMIZ sahada top oynatmadı almanları azmimizle bu kadar eksik oyuncuya rağmen ezdik.Top yuvarlak saha düz evet ama rüştünün bariz hatası onun milli takımı bırakmaktaki kararını doğruluyor.Hakemlerin gectiğimiz maçlarda verdiği kartlar ve kararlar bu maçtada kendini gösterdi ve bana şu sözü söletti.GERCEKTEN TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK....!
Burada kadar biraz da şansımızla geldik... Bu takımın yarı finale gelmesi
bile bir başarıdır. Ben Portekiz Maçı'ndan beri takımımız için umudum yoktu.
Şimdi eğri oturup, doğru konuşmak lazım. Terim iyi prim yaptı, Rüştü herzamanki
gibi, ligde bizde de aynı hataları yaptı ama, dün akşam hakeme rağmen
Almanları EZDİK ! Turnuvada Oynadığımız en güzel oyundu... Oyuncu değiştirmede
geç kalınmasaydı 70+75 de değiştirseydi son golü yemeyebilirdik.
Napalım 2 senelik kadro, sakatlıklar ve cezalar bu kadarmış kısmet.
Hayırlısı olsun vatanıma, milletime...
bence terim milli takıma kendini tekrardan göstermek ve italyaya geri dönmek için geldi bunu kendide inkar etmiyor
rüştü konusunda çoğu arkadaş yanlış düşünüyor 2002 dünya kupasındaki performansı olmasa bence burlara gelemezdik futbolda başarı merdivense o merdiveni çıkmadan buraya gelemezdik rüştü ye haksızlık yapmamak lazım
ama terim erken bıraktı bana göre bölesi genç fakat mükemmel top oynayan bi takımı yetiştirecek yetenekte,karizmada ve tecrübede bi teknik adam yok türk olarak bence 2010 dünya kupasından sonra bıraksa çok daha iyi olurdu oturmuş bi takımın başına kim gelirse gelsin başarı yakalanırdı
hayırlısı olsun inşallah ilerki turnuvalarda daha başarılı oluruz
Rüştü gibi tecrübeli bir kaleci için cok buyuk bir hata yaptı kimse bunun tersini söleyemez.Herkez elinden geleni yaptı kısmet buraya kadarmış..
Bende Rüştü'yü dün akşamdan sonra savunamam bi Beşiktaş'lı olarak...
Tecrübeli bi kalecinin yememesi gereken bi goldü 2. gol !..
Hani derler ya top yuvarlak, Penaltılarda nasıl kahraman oldu, şimdi de
fatura ona kesildi. Doğal bu ! Ama şunu da gözardı etmeyelim,
Hırvatistan maçında yediği golde de hatalıydı ! Daha çok konuşulur bu
konu... En iyisi; hayırlısı buymuş diyelim !
rüştü yıllardır riskli degaj ve geri paslara vuramamıştır, ya adamın peşinden koşup kaleyi boş bırakıp kendini defans oyuncusu sanmıştır yada dün yaptığı gibi hiç çıkmaması gereken yada iyi yönden bakarsak topa geç çıkmıştır zamanlama hatası yapmıştır ve gol yemiştir.. yıllardır aynı sistemde aynı hatalar ile devam etmiştir, yazık oldu..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Kulakların çınlasın Rüştü...
dünkü maçta biz hertürlü iidik maçta tek kötü vardı oda rüştü hakem filan kötüydü ama adamalrın penlatılarını vermedi yani bence hakem etken deildi adamlara sarı kart vermedi cart curt die konuşmak yersiz bence
rüştü o 2.golü yemeseydi almanların sabaha kadar oynasalar gol atabilceklerni düşünmüodum ama rüştü her zmnki salaklığı yaptı bu her zmn yaptığı şey ztn yemese şaşırmamız lzmdı
3.golde ztn kazımın yere kapaklanması golü getirdi nolurdu yani lahm ın arkasaından gitse ilerde pozisyon bitince yatsa bacağımı koptu sanki kazımın
yinede turnuvanın en ii maçını oynadık yarı filan vatanımıza milletimize hayırlı olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)