ya rüştü rüştü diyip durmayın.![]()
Ben rüştüden penaltılarda cok umutluydum. Ama oraya ulasamadık...![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Bole şeymi olur bea rüştü mağra insanı yüzünden gitti maçkafamı duvardan duvara vuruoom
www.egeturbo.com
Turbo asker
haketmedik!
kazım sakatlandıktan sonra bizim oyuncular sanki afalladı, alman'lar verkaç yaparak çok kolay bir gol attılar...
ellerimizle verdik bu kadar kolay olmamalıydı.rüştünün yptıgı çok basit bir hata,adam zaten tutmuş sen nie çıkıp vurmaya çalışırsınki
Bu onun bunun tarafından beğenilmeyen kadro ile harikalar yarattık, son anda oyundan kazım düşmese sorun olmazdı...Uzatmalarda eminim ki elerdik...
Zaten onlar final oynayacaklarına deil, elimizden kurtulduklarına sevindiler... Buna emin olun.
Bu bile büyük başarıdır...Futbol takım oyunudur sadece Rüştüye ya da Semih e mal etmek te yanlış...
Tebirk ediyorum oynayan arakadaşlarımı...
Ne Mutlu Türküm Diyene.........
futbol ya da herhangı bır spor dalı takım oyunudur kesınlıkle sahıs oyunu degıldır. bence cok guzel bır futbol segıledık. ve rakıbımız almnaya da guzel oynadı. bence cok keyıflı bır mactı cok keyıf alarak ızledım. tabı yenseydık cok daha keyıflı olucaktı. hayrılısı olsun. ınsallah 3. oluruz namımız dewam eder.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yemin ederim sinirden titriorum valla billa olmaz böyle bir şans ama genede böyle bir kadroyla buraya adar gelmek bile büyük bir başarı inşallah başka bir kupada başka heyecanlarla buluşmak üzere
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)