Tavsiye edilen Merdan once karakterini duzeltsin ondan sonra rs lerle ilgilensin. Kesinlikle tavsiye etmem sorumsuzun tekidir
Tavsiye edilen Merdan once karakterini duzeltsin ondan sonra rs lerle ilgilensin. Kesinlikle tavsiye etmem sorumsuzun tekidir
Bence orj arabaya hiç ellemeden, Megane RS alıp filtre + eksoz + cooler ile 290 HP lerde gezmek daha mantık hele bir de yanına Quaife abov olur![]()
İlk etapda 54 korfez,diff kilidi ve 230hp ile 53 hedefliyorum.
Cok tuzlu degil mi intake icin? Verdigi gucler yazmiyor,eger arastirdiysaniz kac HP almislar?
Bana bu aracin elinde kontrol aletleri olan adam gerek,VVT sine bakicak,emme manifoldu vs anliyacak adam?
Headers yapan kimse yok mu bu motorda?
Face deki sayfa fransizca,ulastiklari gucler neler?
Birde arka difuzordeki egsoz cikislari icin,diff degismesi gerek mi?
Yahu konuyu sulandirmayin beyler
Ozgurde hazir gazi vermeye...
Megane Thropy dusunurken kendimi Clio da buldum. Kiralama araci olmasi soguttu beni.
Clio cok duzgun,hani sifir derler ya,onun gibi... Oyuzden orjinalligini bozmadan birseyler yapmak istiyorum.
Dijon auto racing'e bak bi murat abi orda var bişeyler renault da iyiler.
INFINITE PERFORMANCE
Ozgur,aslinda en basta bakiyordum ama yoktu,gonlumdeki aslan Thropy ama duzgunu yok...
Yigit;aksam kesin bakarim.
6hp genelde alinan rakamlar,motor tam verimli calisiyor,guc cikmiyor...
Bu araçlarda zaten orj egzoz manifoldu aftermarket headerslar gibi.Sadece y pipe ile iş çözebilrsiniz.Hea yok derseniz toyo sports'un var ebayda;
Renault Clio III Sport 197 2 0L Exhaust Manifold 2006 2009 MF6951 | eBay
Bu kafanıza yatmazsa Clio R3 maxi'nin orj headersını Renault'dan sipariş geçebilirsiniz. 1-2'numaralı parçalar.Sağdaki orj Renault referansı.Sizin için baktım daha önce Türkiyede sipariş geçilmediği için fiyat yazmıyor sizin teklif almanız gerekiyor;
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Cok tesekkur ederim ArMy(ismini bilmiyorum)
Kac hp verdigi yazmiyor,bilgin var mi?
R3 un manifolddan devami daha komplike ve ayrintili.
Fiyatini ogrenirim servisden.
merhaba
ali gülan geçen sene clio r3 getirtmişti ve servisini gp garage'dan alıyor. belki işinize yarar
Murat Ptesi Paris e uçuyorum. Getirilmesini istediğin parça varsa söyle ingilizlere benim otele yollasınlar. Cuma sabah dönüyorum.
IN BOOST WE TRUST
Supersin be!
Su headers i alsak mi?
Gp garage neresi?
Headers hakkinda arastirma yapan arkadasimiz var mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)