bazen para değil prestij önemlidir :D
Printable View
Bijon parasi n'oluyor? :)
bende üzülemedim. o kadar *** gibi paran var madem ne diye vergisiz yoldan zengin olmaya çalışırsın?
uyuşturucu sigara kaçakçılığıyla ne farkı var? polise ne dicek? uyuşturucu sigara işi tehlikeliydi bende vergi kaçakçılığıyla zengin olmaya çalıştım mı?
temiz iş :D
hemşerim olur kendisi eheuhehe
Peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı ne yaptın evde çocuklar açtır sen para vermiyorsun sana tüp mutfağın tüpü bitiyor sen bana ne diyorsun biliyosun senin dinini imanını
:) şimdi anlaşıldı
Pedere gösterdim. 13 yaşımdan beri çalışıyorum, bütün mal varlığımı satsam belki 1.1 milyon tlnin 1/5ini anca toplarım dedi. :D
Sanırım burada kısadan köşşeyi dönenler, aynı şekilde köşe öncesine geri gelmişler. Yine de ortada bir mağduriyet var. Geçmiş olsun.
#2 nolu mesajda, 1.37. dakikadaki amcaya ithafen yazdımdı bunu.
Adam ders kitaplarına konu olmalı.
JETFADIL TİTANLAR gördümde böyle çark görmedim bu hayatta :D
Maalesef bu şerefsiz bizi de yaktı.Ceza almamak için biraz kibar yazacağım.Plakanın tamamı bizimdi vergisiz kazanç ile ilgili bir durumumuz söz konusu da değildi.Hemşehrimiz olduğu için plakamız onun aracılığı ile kiralardık.Belirli dönemlerde araç yenileneceği zaman vekalet verirdik iş hallolurdu.Yıllardır bu işi yapardı kimse bu yamuğunu tahmin edemezdi ama biz ve bir sürü kişiyi dolandırdı...
Bence olay batak değil planlanmış br kaçma yöntemi
Bunlara 6-7 ay sonra yine 1 trilyon 700 milyar ver aynı adam yine soğana çevir gider iddia ediyorum..