olay doğru ve yeni duyuluyor
böyle olacağı bir seneden beri belliydi
sırada bir kaç firma daha var patlayacak
ismi söylemem yersiz olur bir kaç güne duyarsınız domino etkisi yarattı
Printable View
olay doğru ve yeni duyuluyor
böyle olacağı bir seneden beri belliydi
sırada bir kaç firma daha var patlayacak
ismi söylemem yersiz olur bir kaç güne duyarsınız domino etkisi yarattı
olay batak aslında
plaka 2010 dan bu yana 800 binlerden buraya geldi şişirdilerde şişirdiler piyasayı
sonra adam ben benim 1400 ü alayım dediğinde iş patladı çünkü ortada yasal ticari plaka yok
neler var neler işin içinde
esnaf taksi plakası alamıyor artık kimin neden aldığı az çok belli
şimdi bizlerde malesef haberlerdeki vergisiz kazanç muhabbetlerinden dolayı böyle yorumlar yaptık. malesef ülkemizde haberler şişirilip yalan hale getirilebiliyor. sizin gibi resmi kendi plakası olupta dolandırılanlara gerçekten geçmiş olsun.
ama diğer türlüsü gerçekten çok saçma geliyor.
peki sizi nasıl dolandırdı? vekalette devir satış yetkisi filan mı var dı?
dün gop minibüs durağında konuşuyoduk bu konuyu demek gerçekten doğruymuş, "adam o parayla kendine güney afrikadan ülke alır hatta milli takım bile kurar" diyodu . büyük para corlamış adamlar..
kurtaran yarım yamalak kurtardı aslında fakedildi
çekler senetler çok şeyler döndüpiyasada
ama adam kirayı yüksek veriyor
plakayı uygun veriyor
seni herhangi bir plakaya evraksız ortak ediyor ama yasal dayanağı yok
bizde trafik sigortasına araba başı 10bin ödeyelim :)
dediğim gibi bu başlangıç tahminimce daha böyle firmalar var
perdesi o işte :)
kiran gününde ödeniyorsa
sorunsuz aracın işletiliyorsa yada öyle sanıyorsan güveniyosun seneden seneye bakıyorsun plakana
daha bu işin gurbetçi vatandaş boyutu var onların araçlarıda yönetliyordu duyan gelecek şimdi
o zamanlar alan memnun satan memnundu şimdi nasıl olacak bakalım
geçen bi arkadaş konu açmıştı, acil zengin olmak diyemi ne öle bişey... Örnek alsın işte bunları :D
KANKALARIM BANA 100.000 TL VERİN SİZE 6 AY SONRA 200.000 OLARAK GERİ ÖDEYİM.
Gemi alacam kaçmasıda kolay 5. aydan sonra beni bulamazsınız ona göre.
Bu şahıs bizim hemşehrimiz ve güven açısında hem maddi hem manevi nam salmış diyebiliriz.Amerikada yaşayıp tam yetki verip an az 10 yıl aydan aya parasını alan adamlar tanıyorum diyebilirim.Biz geçtiğimiz senelerde girmiş olduğumuz bir işten dolayı zarar ettik ve durumumuz sıkışıktı.Plakamız vardı 3/4 bizimdi bari kendi kendi öder deyip hepsini alalım dursun dedik.Babam da emekli öğretmen başka bir güvencemiz yok.Tanıdığımız için bu şahsa gittik kredi çıkarırken sıkıntı çıktı araya girip ben hallederim dedi.Bizde tanıdığımız için güvendik ve yetki verdik. 385 bin tl kredi çekildi ve tamamını aldık.Ta ki düne kadar, olaylar patlayınca bizde yeni öğreniyoruz 300 bin tl de başka bir kredi çekilmiş.6 aydan bu yana diğer krediyi kendisi ödemiş kimseye fark ettirmemiş.Son durum şimdi aracı arıyoruz artık polyannacılık oynayıp mehmet ceylanın yakalanması bekliyeceğiz...
Neden yaptığı da ayrı bir soru işareti tek başına değil bu kesin...