ankarada o araba şu an
Printable View
zaten bu kiralık plaka işini herkes yapmaya başladı bilen bilmeyen kiralayıp şöföre falana filana veriyo arabasını sonrada yandım allah diyo.. allah akıl fikir versin... biz ticari işinde mastır yaptık artık .. siz siz olun bilmediğiniz işin içine dalmayın.. benden dost tavsiyesi .. kaç kişi evinden barkından oldu bu yüzden..
biz bi 10 sene önce buradan kiralamıştık taksiyi o zaman bile bişiyler dönüyor diyorlardı patlamışlar demek
ALLAH yedirmesin diyeceğim ama çok güzel yiyorlar
Helal olsun. 700 milyon iyi para.:)
Önce .şu ayağı geçin yok çok güvenilirdi bizde yetki verdik.
Ulan şu dönemde kardeş kardeşe senetsiz para vermiyor. Baba oğluna kefil olmuyor.
Sırf güvenilir diye ne isterse çekebileceği kredi yetkisini adama veriyorsunuz sonra ne bilelim çok güvenilirdi.
Yok öyle bişey. Adam artık ne vaad verdiyse 'Çoğğğğ para kazanacaz verelim işte yetkiyi, şimdi kısıtlama getirirsek ona güvenmediğimizi sanar bizle çalışmaz işin ucunda çok para var' mantığıyla vermediyse dolandırılan insanlar bende bu kadar sene boşa yaşamışım.
vay vay vay vayyyy vurgunun boylesı : ) gecmıs olsun...
Bu kadar olaydan sonra adam MAĞDUR OLDUM diye ortaya çıkarsa şaşırmamak lazım..
'a bi örnek vereyim. Pedere gayet saf duygularla, sen çalışıyosun istiyosan benim üstüme yapalım aracı. Ben uğraşırım noter, sigorta falan dedim. :D Adam 2 gün izin aldı da, üstüme yapmadı aracı emenike. :D Ya millet güven hilesi kullanıyor, ya bizde bi sıkıntı var. :eek: :D
Senin tezgaha gelme ihtimalin daha yüksek olduğu için yapmamıştır. Tecrübe sahibi olduktan sonra ister istemez yapar zaten.
Bu adamı isteseler çok rahat bulurlar. Ne yazık ki kalpazanlık şekilleri büyümeye başladı, her gün ayrı bir dolandırıcılık. Bir değil iki değil nereye kadar gidecek böyle heeee hibineeee demezler mi bu ülkeyi yönetene!!!
o ne olm çıldırdınız mı :D :D
rekabet denetleme kurumu nerede bu plaka fiyatları ne diye sormadılar mı hiç ? mali şubeler nerede bu gibi firmaların gelir giderleri hiç mi incelenmiyor? düzenli maaşlı çalışan bireylerin peşinde koştuklarının yarısı kadar kurumların esnafcıkların peşinde koşsalar. benim bilmedigim 10 tl bir vergi borcuma haciz getirmeyi düşünen düzen oyuncuları neden dokunmuyor bu kalpazanlara.
gerçek plaka sahibi yada kiracı olup vekalet verenler için üzücü bir durum. umarım sorun çözülür.
adama kufurmu etsek tebrıkmı etsek sasırdım. iyi para vurmus walla.
ama ahirette napıcak hıcmı dusunmuyo ya.