Link var mı bak merak ettim şimdi vay arkadaş sözde en sakin yerdi buralar baksana teksas olmuş
Printable View
sen öyle san. bu yiğit birgün dbs ile karakolun önünde kesiciye girip otoparka kaçtı kapattı arabayı. sonra caddeki bütün arkadaşlarının bağlanışını izledi.
polisi korkutup sıçırtan yiğit. sonra cezasını çeken bahçelievlerde o an oralarda olan tüm modlu araçlar oldu :D
çok bulaşma bu yiğite vallahi bir anda satışa getirir adamı. canlı şahidim hiç acımaz :D
geçen sene bende çocuğumun uykudan lastik sesleriyle sıçrayışını ve ondan sonraki uykularında da korkuyla uyanışını yaşatan hayvanlara etmediğim beddua kalmadı. bu sene öyle birşey olmadı. sanırım beddularım tuttuda patladılar bir yere geberdiler oçları.
bu lafıma alınanlara not olarak bırak evinin önündeki lastik yakan, el freni çeken hayvana bağırmayı, oğlun arabada uyurken yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basan hayvana bile sövüyorsun. yeter ki derdin kendi canından bir parça olsun.
Benim araba el freni cekmiyorum sola donuyorum gazı veriyorum hop kayıyor.
Yarin egzoz yaptirayim en iyisi semtde ud focus gidişi ile bir sessizlik çöktü.
Yigit y bi ara yoktunda forumca rahattik .
Bence sen rahattın.
Burada herkesin kprolu typer yada s2000 i olsun bir allahın kulunun
Sakin kullanacağını hiç zannetmiyorum.
Yapılan şeyler doğru olduğunu savunan yok zaten.
O arabalara sahip olanların hepsi ego tatmini için almıştır.belirli bir yuzdelik kısım ise ticaret için almıştır.
Doğruları yazınca kötü olunuyor bu ülkede
Arada küfür yenebilir.kotu soz sahibinindir.
Sakın kullanmamakla
Bir yerin önunden gecerken gaza basmakla aynı şeymi
Forumda yada dışarda yok sanmıyorum 90 larda kaldı kalmalıydı bu muhabetler.
Kesici seven arkadaşlara önerim, kesicide harcadıkları benzini biriktirip piste gelsinler. Hem kendilerini geliştirir hem insanları rahatsız etmemiş olurlar. Çözüm basit..