kesinlikle katılıyorum abi yıllardır orası oyleydı sıkıntı olmuyordu 1.5 2 senedir işleri iyice abatanlar olabılıyor onları frenlemekte arkadaslarına dusuyor en guzel yer mehmetcık artık mekan degiştirmek gereklı bence anadoluda
Printable View
Ataköyde gazlayan bebeleri inip dövücem ben de bir gece :D
Bende burdan bahcelievler halkından Özür diliyorum.
Ara sokaklarda caddelerde roll oncesi benzin bitirmek için sıktığım günler de her ne kadar alkislayan küfür edende olsa vicdan azabı çekiyorum.
Semtin gençlerinede bu sosyal ağ kanalı ile sesleniyorum.
Batuhan bugün ogleden sonra talatpasadan emucunle yan verdin seyir zevki güzeldi ama yapma ve keza jet s2000 sahibi sözüm sana ramazan ayında sahurda davulcu yerine kesicilerinle sahura kaldirdin bende yana bir sıkıntı yok ama gecenin o saati sana yazık be kardeşim talatpasada yanlamayın bir daha valla yağ dönerim.
Sosyal mesajımı vermiş bulunuyorum.
Şahsi mesajımı veriyorum. Burak batu orkun benim evlat ardi ardina talatpasa tavaf edek bir aksam ;)
Az oncede Beylikdüzü'de egsozlu scooter ve bir kaç Redline manyagi vardı polisi aradık polis 15 dakika siren açtı gazlcilarin uyandiramadigi oglumu sagolasun polis yatağından sicratti onlarda ağır dengesiz
Ulaaa tam app ve cam filmi zamanı geldi dedim... olaylar olaylar biraz da fabrikasyon devam o zaman... araı bağlanan arkadaşlara geçmiş olsun... sokak arasında çatara patara yapanlara bende küffür ediyorum ... maalesef bizim buradada bazı kendini bilmezler kesiciye girmekten zevk alıyor gece 2 de.
Ben şunu merak ediyorum, varex olunca, kapalı mesela çevirdi, bağlıyormu arabayı, kurtulma şansı ne ?
Dun gece ilk defa arabami calistirmaktan utandim. Bir is geregi gece yarisi arabayi cikartmam gerekti. Cold start biraz sesli oluo tabi gece yarisi.. balkondan bir kac komsu varmis.. sansa goz goze geldik. Dedim kusura bakmayin 1 dakika icinde cikicam, yok kardesim devam sesi guzel asilda ses duysun dedi. :D sen nasil bi sapiksin amca dedim bnde hahaha