benim arkadaşa o ilk mevzunun olduğu gece 2000 TL ceza kesmişlerdi. arabada logo iptali var diye bile ceza kesmişler. "ben arabanın markasını nereden bilicem" bahanede buymuş.
Printable View
benim arkadaşa o ilk mevzunun olduğu gece 2000 TL ceza kesmişlerdi. arabada logo iptali var diye bile ceza kesmişler. "ben arabanın markasını nereden bilicem" bahanede buymuş.
yılbasından sonra degişti mi aşağısı biraz nasıl son durumlar ?
pek bir değişiklik yok hala cirit atıyorlar sayıyı arttırdılar caddede
Esas aslinda merak ettigim yilbadi oncedi gibi herseye takinti yapiolar mi acaba, arabayi yuksettim, film yok app yok o taraflara gitmem gerekecek, egzost sessiz .. umarim sikinti yasamam
Çevirmeden geçerken arabanın içine düşüyolar. Film varmı diye bakıyor bulamıyor sessiz sedasız geçiyorum arkasını dönüp bidaha bakıyor egsoz varmı diye oda yok ve genelde dikizden baktığımda polisin bana dönük olduğunu görüyorum. Zamanında çok ekmeğimizi yediler ana yoldan çıkamıyordum hergün ayrı mevzuu idi. Orjinal STI kanat yüzünden ceza yemişliğim vardır.(her nekadar iptal ettirmiş olsamda). Bıktım. Lanet ettim bıraktım bu işleri. Ama tekrar dönmek istiyormuyum.. İstiyorum.
birkaç kendini bilmez sığır hatta sığır demek bile sığırlara hakaret çünkü onların etinden sütünden derisinden yararlanıyoruz, o zaman onlara bakteri diyelim!!! Oda olmaz bakterinin bile yararı var.... Bunlara ne desek amk bilemedim ki :S neyse işte benzetmeye materyal bulamadığımız bu oluşumlar yüzünden bizim gibi sadece araba sevdası olan fakat çevresine zararı olmayan kişilere de aynı davranışı sergiliyor polisler :( ne yapalım sağlık olsun.....
İstanbula yeni tasindim kucukyali cadde bagdat taraflari nasil ciksam kitlerlermi
istasyonu geçtikten sonrası sıkıntı her an her yerde patlama riski var :) suadiye taraflarına gidersen hele ki cuma cumartesi muhtemelen alırlar :)
Küçükyalı +1 :cool:
Varmi baska kimde oturalim biyerlerde nargile cay sohpet muhabbet edelim:)
Bende Bostancı sahilde oturuyorum Küçükyalı etkinliklerine gelirim :D
Viyaya en son gidişim yaklaşık bi 2-3 sene öncesidir heralde. :)
Yeditepe Üniversitesinin civarında bulunan Çotla ve Cordon cafelerin nargileleri başarılı. :)
İdealtepeden dağ yoluna vurunca 5dk da gidiliyor.
Cam filmi var ama cok ince egzozda var ama ss tarzi kazan ucu falan orjinal izmirde hic sıkınti yasamadim urda bakalim gecirceklermi :)
Valla şansını zorlama derim. :) Ben abuk saatlerde viraja tin tin 50-60 la en sağdan girdiğim için, ek olarak araba da şirket aracı olduğu için hiç durdurulmadım ama, genelde 4-5 polis pusuya yatmış avcı gibi bekliyorlar. :)
Biliyor musun bilmiyorum ama sahilde S virajının başındaki ışıklardan önceki ışıklardan içeri atarsan kendini, S virajını da atlatabilirsin. :icon_tup:
Hic bilmiyorum valla s virajini daha yeni yeni yerleri ogreniyorum :)
Suadiye S Virajı İlker BMW 335i on board - YouTube
videonun başladığı ışıklar direk olarak bahsi geçen :)
eğer izlemeye gideceksen de caddeden gidip s in arka tarafına sokağa koyman yönünde olur arabanı, tavsiyem :)
ben 2 numara cam filmiyle sıkıntı yaşamamıştım istanbulda 2011 de arabayı getirdiğim dönem. şans işi biraz da, ben sıkıntı çıkarsa plaka istanbul olmadığı için çerez bu kitleyelim diyebilirler şeklinde çıkar diye düşünüyorum :)
Böle bi yönetmen vardı hvalar bin500 halledelim ayagı falan 3 ay cezaevinde yattı polise rüşvet vermeye tesebbusten
Ulan arkadaş ayda bir mersin-tarsus-adana arasında radardan ceza yer oldum.Hatta navigasyon bile aldım ama adamlar acımıyor 80 le yazıyor 15 gün sonra eve mektup geliyor.
Valla defenderla uc kete cevirdiler, model sordular hep-)
Haricinde rutin olarak alkol cevirmelerine her arabayla giriyorum-)
Defte iki senedir ruhsat dahi vermedim-)))
S virajının oralar ne durumda geçen bilen var mı arkadaşlar?
S viraji yine kalabalik, yesil m3 soldan kacayim tin tin diye niyetlendi ama memurun biri atladi aradan durdurdu :)
Riske girmeyin boş yere, ufak tefek dokunuslu e90 lar vs ler hepsi kenarda denetimdeydi.
Caddebostana gidip geldim. Minibüs caddesinden ethem efendiden girip caribou mu ne bi cafe var onun sokağına parkettim. biraz oturduk dostlarla sonra yine aynı ethem efendiden minibüs caddesine çıkıp Bostancıya evime döndüm temiz bir gece daha :D sahile yada caddeye inip aksiyon aramaya gerek yok bence.
1 saat kadar önce caddedeydim. Sahil tarafında selamiçeşmeden sonra çevirme vardı.