Dün haliç köprüsünün üzerinde çeviriyorlardı adamlar, trafik yapmışlardı resmen. Şaşırdılar artık. Ortaköy tarafında zaten kaç tane çevirme vardı sayamadım. :D Bugün nasıldır tahmin bile edemiyorum.
Printable View
Dün haliç köprüsünün üzerinde çeviriyorlardı adamlar, trafik yapmışlardı resmen. Şaşırdılar artık. Ortaköy tarafında zaten kaç tane çevirme vardı sayamadım. :D Bugün nasıldır tahmin bile edemiyorum.
Ben az önce geldim oralardan çevirme yoktu.
S virajında kaza olmuş sanırsam bilgisi olan var mı ?
bendede kumandalı egzoz var, kimseyi rahatsız etmiyorum gecenin bi saati şehir içinde ara sokaklarda gezmiyorum ama olur ya gündüz biri ihbar eder çevirirler acaba nsl yırtarım? pek sevenim yok bide çekememezlik var :) araç full stock sadece egzoz var film bile yok :) egzozu ortaya taktım acaba çevirirlerse ne yapmam lzm? ilk seferde bağlarmı aracı yoksa süre verip söktür gelmi der yada huyuda gidersem salma şansı varmı :) ?
Hem bağlar hem süre verir :D
varmı çevirme bu gece?
valla polis korkusundan cadde tarafına geçmiyorum gezmeye ya adamlar affetmiyormuş amerikan parklı basık görünce bi kılıf uydurup giydiriyolarmış diye duydum çevreden.
etılerde cevırdıler az evel s2k ıle onde plaka olmadıgı ıcın sıkıntı cıkardı bıraz ama anlastık sonunda:D
Gecenin 12'sinde işleri güçleri yok 1. Köprü'den E-5'e bağlananları çeviriyorlardı zaten 2 şeritli iniş yolu haliyle trafiği felç ettiler sağolsunlar..
Yeni konu acmak istemedim sariyer yonunde su adanin tam karsisinda geleni geceni durduruyorlar
Antalya'da da sağlam çevirmeler vardı dün akşam. Özellikle dedemanda önce cadde üstündeydi ve bir önceki sokağı da tutmuşlardı. Çevirmeyi görüp sokağa kaçan direk ağa takılıyordu. Daha sonra cadde üstündeki çevirmeyi eski ceila nın oraya çektiler. Işıklarda ve bir kaç yerde daha çevirme olduğu haberleri de geldi.
Allahtan arabayla gelmemişim antalyaya :D
Sosyal ortamda antalyalilar grub kuruyo artik nerde ne var diye:)
3 sene Aydın denizli izmir istanbul o kadar yere gitti arabalar . Ancak Antalya'ya gittiğimiz gün cam filminden ceza yedik :)
Antalya ve ilçelerinde (en azından Alanya'da), plaka 07 olmayıp cam filminden ceza yememe gibi bir imkanınız / şansınız yoka yakın :D
Cadde ne durumda s virajında cam filminden bağlıyorlarmış diye duydum?
sakın girmeyin ,zor bela çevirmeden önce ki çıkıştan kaçtım
spor yaydan araba bağlanıyor söylentileri var gören duyan bilen var mı
eski tike nin daha ilerisinde oluyor cevirmeler ben hep oradan dönerim caddeye
s virajı harici cam filminden bağlamazlar s virajında spor yaydan bağlanan tanıyorum
yay olup olmadığını nasıl anlıyorlar peki?