Nihayet kafelere bir çözüm buldular sanırım.
Bazı akşamlar oradaki valeler yolu öyle bir kilitliyorlar ki 1 km'lik yolu 1 saatte gidiyorsun.
Printable View
yoğun olmasada trafik çevirmeleri sürüor bostancı sahil ido önünde vardı mesela
4 gündür plakasiz dolaşiyorum camlarda dahil plaka yok caddeyede indim ataşehirede gittim taksime bile girdim.. , şansmidir nedir sadece gece asayiş çevirdi oda geç saatte plakasiz hayirdir falan diye... Anasini satiyim şansmidir nedir anlamadim ki şimdi bi egsoz takarim arabaya yarin çevirmede arabayi bağlarlar...
Bunları caddede yapsalar heralde apaçi olurlar :D Medeniyetle aramızda fark var gerçekten...
Tron Aventador Shooting EPIC FLAMES in London! - YouTube
batının hep iyi şeylerini alyoruz burada olunca apaçilik oluyor ama :D
DUAL FLAMETHROWER - Epic Aventador Rev Battle - YouTube
2 hafta önce kızıltoprakta arabamı bağlamışlardı, zar zor düşümünü yaptırdım hatta 16. sayfa da yazmıştım olayı tamamen, bu hafta yemedi inmedim caddeye fakat cumartesi dayanamadm ataşehire arkadaşların yanına gittim, migrosun oraya bıraktım aracımı ordan taksiyle meridyanın oraya indim gece 3 gbi de çıktım, hiç birşey yoktu yolda, üstelik arka plakam da yoktu, bir tane bile çevirmeye denk gelmedim.
florya yeşilköyde hiç bşy yok :)
aynen 33 ss değil bu jantları adanalı denen janttan onun :D
Atazehirde gazliyan tayfa ya super sport, ya polo vs standart arabaya egzoz takan tayfa ya da grup halinde gelenler oluyo. 5 10 araba geldimi arka arkaya sictin belli 10 dakkaya polis gelicek. Ondan arabanizi migrosa birakmanizi oneririm.
Ana cadde üstü evde kaldım gültepede 3 gece böyle bir şey olamaz. Sabaha kadar motor scuterlar baaamm baammm geziyor polisi aradım en son dayanamadım tınlamadılar bile. Dertleri vatandaşın rahatı olsa böyle olmaz. Egzosa yazsın tamam vatandaş rahatsız oluyorda sanane benim camımdan sanane benim plakamdan. Sanki app olunca 34 55 okunuyor.. Memlekette renk körü araba kullanabiliyor ama filme ceza var... Böyle mantıksız bir sistem varmı acaba diğer ülkelerdede çok merak ediyorum