Polis gecince en hizli sekilde arazi olanlar onlardir zaten..
Printable View
Polis gecince en hizli sekilde arazi olanlar onlardir zaten..
şeytan diyor al bi tane BMW M3 iPE Innotech egzozlu açık durumda 130 db ses veriyo polisin önünden sıka sıka git :D
Bütün forum toplanıp caddeyemi inelim yani onumu istiyolar :D
valla benide yarım saatten fazla beklediler. üstelik ruhsatı aldı, kendi arabanla gidip alıp gelebilirsin bile dedi. başkası getirsin ehliyetini filan demedi.
polise dellenmeye hiç gerek yok. herkes caddenin floryanın mc in yenibosnanın ataşehirin içine eliyle sıçtı.
yani el birliği ile her haltı yedik. polisi dellendirdik. vatandaşın kafasını ütüledik. milleti rahatsız ettik.
bunu hepimiz yaptık. yani aynı camiadayız ben şehir içinde hiç gazlamadım diyip sıyrılamam. dikkat edicez katlanıcaz. gülü seviyorsak dikeni batınca ana bacı düz gitmicez.
An itibari ile Incirli cad flash tv onu 10 a yakin trafik motorlu polis bilginize
Babamdi o abi.Egzozdan almislar :D
Modifiye araç operasyonu - HABERTURK TV
Videonun sonunda cikmis :D
Egzozda silencer takılı olanlarda bir problem oluyor mu ??
Arkadaşımı ziyarete gidicem anadolu yakasına 2haftadır gidemiyorum bu mevzulardan :D
5 yildir bati atasehirdeyim merak etme nerenin neresi oldugunu biliyorudur.halk bankasinin koseyle obur girisi polis tutunca dereyoluna dogru tellerden atlayip kacarsin arabayla kalabalik olup sikayet geldginde bak 10 araba rahat rahat bulusuyormusun nerede cokluk orada bokluk mimletme o yerleride..