Polis olsak biz nasil davranirdik?
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Apaciler atasehir shellde yaptiklari anlamsiz gazlamalardan dolayi kacarak starbucksin oraya gecmistik, ama maalesef karakola ve evlere ragmen ayni ezikligi ve apaciligi yapmaya burdada devam edenler yuzunden starbucksin orasida bitmistir
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bizim oturup muhabbet ettiğimiz gurupta iki tane sivil var 3 hafta önce onu paket ediceklerdi kıl payı kurtardı dün akşama gelirsek yukarıya doğru gece01:00 da kesiciyle çıkarken geri dönmesi için çok dua ettim ama dönmedi gene kurtardı haftaya bukadar şanslı olmuycak buna emin olabilirsin.
eyvallah hocam...
2 kere geçti arkadaş dün akşam, onun yüzünden arabası ile taşkınlık yapmayan, usulca gelip arabasını park eden 2 araba polisler tarafından bağlandı...
diğerleri de bağlanacaktı az kalsın, evo cu arkadaş arabasını çekiciye yükletmek istemeyince polisler eşliğinde otoparka götürmek istediğini belirtince polisler onla gidince arkadaşlar da arabalarını kaçırabildiler... yoksa daha çok kişi mağdur olabilirdi...
Allah var, polisler inanılmaz anlayışlı, "düzgün" ve yardımcı davrandılar...
Ellerinden geleni yaptılar...
Loading...
Herkese kilitlemeye devam edecekler çünkü öyle ya da böyle yaptığımız şeyler yasalara aykırı... Yani adamların yaptıkları kitabına uygun bizimse değil...
Plakasını aldığınız Honda'yı birkaç farklı kişi tehlikeli araç kullanma, gürültü gibi gerçek sebeplerle 155'e ihbar etse gereken yapılırdı. Belki bağlanan araçları kurtaramazdınız ama sebep olan da aynı cezayı çekerdi...
Boyle insnalari desifre edelim onlar yuzunden masumlarin cani yanmasin, plaka vermeye devam edelim.
aynen...
bu deşifre olayı sadece ataşehir değil heryer için geçerli olması lazım,
bu insanlar belki yaptıklarının yanlışı ve bizlere zarar verdiğini bilmiyordur, bu şekilde farkındalık yaratabiliriz belki
ben aynı şekilde devam edeceklerini zannetmiyorum, çıkarlar burdan özür dilerler ve aynı hareketi tekrarlamazlar diye düşünüyorum.
tekrarlayan insanların bu ortamda barınamayacağını anlarlar zaten, anlatılır düzgün bir dille...
Loading...
[QUOTE=KA®ANLIK;7053454
ben aynı şekilde devam edeceklerini zannetmiyorum, çıkarlar burdan özür dilerler ve aynı hareketi tekrarlamazlar diye düşünüyorum.
tekrarlayan insanların bu ortamda barınamayacağını anlarlar zaten, anlatılır düzgün bir dille...[/QUOTE]
Sence bu kadar düşünceli olsalar en azından çevredeki evlerde oturanları rahatsz etmezlerdi...
Esasında ekipelre daha önceden haber verip gecenin başında gelmelerini rica edilse ve taşkınlık yapanları kendi gözleriyle görmeleri sağlansa biraz daha etkili bir çözüm olur...
Dün alkol almadığım halde Caddenin paralelindeki ara sokaklardan eve gitmeye çalışınca bi garip geldiCadde de her ışıkta 2-3 tane motorlu trafik ekibi vardı
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
cam film'inden mahkemelik olup kazanan varmı. bide eksozdan 2. cevirmede aracı cekme ihtimöalleri varmı
LiveFastDieYoung ~
o kadar biber gazının parası nasıl çıkacak sanıyordunuz
Abi neye göre yasaya aykırı Dünyada Türkiyeye özel şeyler mi bunlar o zaman yasaya uyarlasınlar niye yasaya aykırı ? Gençliğin uğraşı olmayacak mı napcak bu insanlar kazandıkları alın teriylede zevkini hobisini yerine getirmesin mi yaşamasın mı uğraşmasın mı bunun bir çözümü olmalı o zaman yasallaştırıcaklar böyle iş mi olur bunu gelir kapısı haline getirdiler incecik filmden ceza 1-2 inçlik janttan yaydan hatta bir çok sudan sebepten ceza yazılıyor bence bu ceza felan değil..
Neye göre yasaya aykırı diye mi birşey var? Konulan yasalarla belirlenmiş bir otomobilin trafiğe nasıl çıkabileceği...
Senin yapmaya hak gördüğün şeylerin hepsi polislerin iyiniyetinden başka birşey değil. Kafaya taksalar yangın söndürme tüpünün vizesi geçmiş diyerek bile sana ceza kesebilir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)