User Tag List

Sayfa 18/43 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
808 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Bu gece CADDEYE İNMEYİN

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne oldu senin araci yukseltte gel demisti herifler nasil meni kaldirdin yukselttinmi aracini yoksa o sekilde kabul etimi ?
    yok yükseltmedim aksine 1 cm daha bastım selamiçeşmedeki şubede öyle dediler sonra kartal emniyete gittim ordaki memur basıklığa falan bakmadı filmlere baktı resmini çekti men i kaldırdı

Aktaş61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam s de polisler takılıodu bildiğin ben geçerken siyah bi a5 i almışlardı.
    bi de bostancıda sivil ekip arabası octavia rs in önünü kesmişti kameralar filan, değişik bi olay vardı.

ertutez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu çevirmenin sebebi 2 hafta önce suadiye trafik şube önunde yolu kapatip 0 çizen apaçiler polisi yok saydılar şimdi cefa çekme zamani

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Skyhawk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam kayirma isi apayri bir mevzu zaten bir kac zuppe deli deli hareket yapar trafigin akisini ciddi şekilde tehlikeye sokar fakat araclari 8silindirdir ses cikartmasi ve o hareketleri yapmasi normaldir onlara gore onde plaka olmaz . Neden ? Dersin memur abimiz cevaplar onunla sen birmisin ?
    Ee simdi tum bu olup biten cahilligin icinde adamda cikip benim aracima adaletsiz sekilde muamele yapinca her insan gibi bende sinirlenirim ve ornekleride cokca mevcut insanin canini sıkıyor bu tur şeyler

Haa unutmadan bir memuun dogrusu diger memurun yanlisi durumu var mesela der
    Niye egsoz takionuz olum gidin tesisat baglayin keyif budur bu ne boyle milleti rahatsiz edionuz
    Obur taraftan diger memur yuksek sesle muzik acmakdan yaziyor
    Su anda cuma cumartesı cadde tarafında gezebilen kımse yok oyle 8 silindirli egzoslu filan...
    Ferrarılerın onune plaka caktırıyorlar.kayırma filan yok aldatmayın kendınızı..ben arabamı 2 haftadır caddeye ındıremedım onde plaka yok egzosum var dıye,kayırdıkları yok aksıne daha cok bilenıyorlar...

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugünde aynen devammış yakında yabancı müzik dinliyosun diye alıcaklar diyo arkadaş s ten bildirdi otu boku kılı yünü tüyü sıkıntı yapıolarmış

Fatihöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar biraz önce S virajında kaldırımda dururken sırf alkışladım diye polis beni yanına çağırdı kaldırımdan yola indiğim içinde otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti ben ceza makbuzunu imzalamadım.. kimliğimi alıp yoluma devam ettim. acaba ceza adresime gelirmi? gelirse itiraz etsem sonuç ne olur? araç yok plaka yok yaya olarak ceza kesti..
    FatihÖztürk..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S virajinin oraya Agaoglu bina dikse de kurtulsak

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 saat önce merter mc , 1 trafik 2 asayiş 1 sivil olarak herkesi dağıtmış olarak görüldü..
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatihöztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti.
    Ola ki makbuz gelirse, sen de mahkemeye itiraz edersin. Dayanagin da orasinin otoyol olmadigi olur. Ceza iptal olabilir.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s virajından gectm yuruyus yaparken hacı husrevi gecmişti polis insanları dagılın dıye ikaz ediyırdu bi cooperlı bayan vardı oda bayaga isyandaydı. İlginc bi ortamdı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatihöztürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar biraz önce S virajında kaldırımda dururken sırf alkışladım diye polis beni yanına çağırdı kaldırımdan yola indiğim içinde otoyolu tehlikeye atmaktan ceza kesti ben ceza makbuzunu imzalamadım.. kimliğimi alıp yoluma devam ettim. acaba ceza adresime gelirmi? gelirse itiraz etsem sonuç ne olur? araç yok plaka yok yaya olarak ceza kesti..
    ceza adrese gelirse, itiraz edip mahkemeye verirseniz oradaki mobese kayıtlarına bakarlar. Kırmızı yanmadan geçtiyseniz cezayı ödemeniz gerekiyor maalesef. Yazdıkları ceza kanunen uygun.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gece iki kere atasehir, fenerbahce, cadde, s viraji.... Bir tane cevirme gormedik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataşehirde çewirme oldu sinan alper için konustuk tamam gidin dediler yollandık opel kadet bağlandı
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su anda cuma cumartesı cadde tarafında gezebilen kımse yok oyle 8 silindirli egzoslu filan...
    Ferrarılerın onune plaka caktırıyorlar.kayırma filan yok aldatmayın kendınızı..ben arabamı 2 haftadır caddeye ındıremedım onde plaka yok egzosum var dıye,kayırdıkları yok aksıne daha cok bilenıyorlar...

EM-RE dogru soyluyor dun gece 40 lı yaslarda bır abımızın kullandıgı ferrarıye abının ıyı nıyetlı konusmalarından sebep fazla kasmadan onde plaka olmadıgı ıcın bılmem neden ceza kestıler...caddebostan mc ın onundekı ısıklarda yesılı beklerken hemde
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o günleri gördüm benim için o zihniyeti tatmak yetti açıkçası fakat hala dediğim düşüncelere sahip memurlar su anda kasap gibi araba baglamaya devam ediyor
    Kısacası her memurun kendine gore bir dogrusu var, hakli yada haksiz o yetkileri kullanıyorlarbazen ego tatmini bazende hakli

Fatihöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ceza adrese gelirse, itiraz edip mahkemeye verirseniz oradaki mobese kayıtlarına bakarlar. Kırmızı yanmadan geçtiyseniz cezayı ödemeniz gerekiyor maalesef. Yazdıkları ceza kanunen uygun.
    Ben karşıdan karşıya geçmiyordum ki kaldırımda duruyordum.. bir abimiz isyan edip bağırmaya başladı herkes abiye destek amaçlı alkışladı polis de beni gördü sen gel bakim dedi kimliğini ver dedı bende heralde gbt yapcak sandım sonra otoyolu tehlikeye atmaktan mı işgal etmekten mi ne ceza kesti kendi beni yola indirdi ben kaldırımdaydım. ortada ne ışık var nede ben karşıdan karşıya geçiyordum.
    FatihÖztürk..

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HK plakalı Hatchback VTI lı arkadaş!
    Ataşehirde ***** yerde yaptığın saat 01:00 civarında gereksiz ve MALCA gazlaman neticesinde yapılan şikayet üzerine 2 araç bağlandı senin yüzünden...

Aferin, araban o kadar çığırıyordu ki gecenin o vaktinde herkes arkandan "vaaaayy bee arabaya bak" diye kulaklarını çınlattı
    Loading...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşşadan yukariya 1-2 kestire kestire giden vtec ci kardeş,
    Milletin arabalarını, park ettiği yerden, suçu olmadan otoparka çektirilmesine neden olmak hoşuna gitmişmidir acaba?
    ?
    Ankara bu konuda daha şanslı en azindan koltuğu yok kanadı yok diye salak saçma nedenlerle araba baglatmiyoruz..Dün gece canı yananlara geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle susarsak herkese kitlemeye devam edicekler çözüm fikri olan var mı medyada ses duyuramazmıyımz sonuçta katmadeğer sağlayan alıp veren ekonomiye can veren bir kesimiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)