durumu kısaca özetlemeye çalışacağım;
önümüzdeki yaza düğün yapacağım ve nişanlımda edirneye atandığı için şimdiden ev alıp dekore ettirip dayayıp döşemek kirada oturmaya göre daha makul geldi
hem hazır kredilerde düşmüştü
ankarada tokiden alınma bir evimiz var dedik onun tapusunu alalım ipotek ettirip onun üzerinetoplu kredi çekelim hem evi, hem tadilatı, hem eşyaları tek kalemde yavaş yavaş öderiz
-ingbank küçük esat şubesine temmuz başında tapu için başvuru yaptık sıraya girdik dediler eylül başında arayın
-bu tapu işleriyle YİĞİT YÖNTEM adında bir personel ilgileniyor bireyselde
-eylül başı bi ev bulmuştum onun için aradım dedi sıranız geldi beni haftaya arayın
-1 hafta geçti aradık dedi tamam haftaya alacaksınız tapuyu ama hangi gün olduğunu öğrenmek için 17 eylül salı sabah 9 da arayın
-buna güvenerek ev sahibiyle buluştum uzun pazarlıklar sonucu anlaştık bir miktar kapora bıraktım
şimdi bgn aradım YİĞİT YÖNTEM'i telefonu kapalı saat 9dan 11e kadar aradım ulaşamadım dedim bankayı arayalım acaba bişey mi oldu bi aradık ki YİĞİT YÖNTEM noter vasıtasıyla istifa etmiş ve dün işten ayrılmış
banka müdüresiyle görüştüm bana ''yeni biri bakacak yerine onun vekalet alması 2-3 hafta sürer'' dedi ve ben deliye döndüm
bu YİĞİT YÖNTEM denen adam dün arayanlara da yarın gelin tapunuzu alacaksınız demiş
akşam üzeri yerine bakacak hanfendiyle görüştüm oda bana ''ben yiğit bey kadar hızlı olamam hergünde tapuya gidemem siz ancak 2 ay sonra alırsınız tapunuzu'' dedi ve ''yapabilecek bir şey olmadığını'' söyledi
bu durumun çözümü için nasıl bir yol izleyebilirim?
sadece tapumu söz verdikleri tarihte vermelerini istiyorum
not: YİĞİT YÖNTEM ismi bilerek büyük harfle üstüne basa basa yazılmıştır kendisine ulaşmak istiyorum umarım dikkatini çeker