User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Evin Önüne demir Köprü koyabilirmiyiz ??

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yasaksa eğer park ettiğiniz yerin orada duvar kapı vs bir şey varsa oraya park yasaktır gibisinden bir yazı yazsanız biraz caydırıcı olmaz mı ?

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı sorun bizim mah.de de var , bizim evin önü korunaklı kalıyor diye hemen girmeye çalışıyorlar heryer dururken, tamam misafir çeker bilmez de mahalledekilere durumu anlatsan da durum tekrarlanıyor. Aynı şeyi bende düşünüyordum ama ben sadece bi tane kilitli dubalardan koymayı düşünüyorum ama yasal değilse askıya alıcam konuyu. Taş koymaya devam.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dükkanın dahi olsa önündeki yere köprü koyarak araç parkını engelleme yasal değil.

Bu konu hakkında 'Evrenoz' abinin yorumu bekliyorum asıl
    1000 defa söyledim, sıkıldım artık

Bireysel değil, genel olarak söylüyorum ki;
    İnsan, apartmanda oturuyor diye apartmanın önündeki kamu malı olan kaldırımı / yol kenarını babasının malı zannetmeye devam ettiği sürece; yapacak bir şey yok.. Zihniyetin değişmesi lazım..

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın öyle birşey yapmayın
    ceza falan ayrı bir olay
    belediye gelip oraya kocaman beton bloklardan koyabilir
    hepten kaybedersiniz park bölgesini

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim evin yanındaki ev sahibide aynı şeyi yaptı demir çekti evin önüne bir telefonuma baktı kalkması
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evimin karşisında kıraathane var her gun aynı eziyet mahalleli olarak yaşanıyor 1 liralık çay içmeye adam arabasıyla gelip senın evının onune park ediyor saatlerce hatta "günlerce" arabası orada kalıyor ( sabah iş için evden çıktıgımda kahveye giren ve eve geldiğimde halen kahvede olan tıplerden bahsedıyrum)kendı kapının onunu bırak mahallede sokakta ! yer bulamıyorsun bende çok düşündüm duba köprü vs yaptırmayı fakat çözüm değil mecburen çekiyoruz

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köprü diyince ilk başta aklıma şu geldi

İşin şakası ; apartman kapısından kaldırıma geçtiğiniz andan itibaren kaldırım , yol vss de hak iddianız olamıyor , kaldırım , yol sokak kamu malı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    apartman kapısından kaldırıma geçtiğiniz andan itibaren kaldırım , yol vss de hak iddianız olamıyor , kaldırım , yol sokak kamu malı
    Bizim millet öğrenemiyor bunu Ahmet.. Mahalleden ev ya da dükkan alınca, evin veya dükkanın önündeki/sağındaki/solundaki kaldırım kenarının da tapuya dahil olduğunu, ona ait olduğunu, öncelikli hakkın kendisinde olduğunu zannediyor..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu dükkanın önüne reklam amaçlı bayrak filan koyanlar ne olacak ? onlara nasıl bir yaptırım gerekiyor ?

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu işgal ücreti ne kadar ?

atıorum semtten semte degısıyomu yada 1araclık yer dıyelı n kaadara maal oluyo bilginiz var mı ?
    cevabını merak ettiğim bir soru.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu dükkanın önüne reklam amaçlı bayrak filan koyanlar ne olacak ? onlara nasıl bir yaptırım gerekiyor ?
    belediyeye şikayet et en dusuk ceza 400 tl den baslıyor yedım ordan bılıyorum
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim millet öğrenemiyor bunu Ahmet.. Mahalleden ev ya da dükkan alınca, evin veya dükkanın önündeki/sağındaki/solundaki kaldırım kenarının da tapuya dahil olduğunu, ona ait olduğunu, öncelikli hakkın kendisinde olduğunu zannediyor..
    Millet egitimsiz, dusunemiyor, anlatinca da idrak etmiyor ya da cok zorlaniyor anlamak icin soylenen lafi. Fakat tek problem egitimsizlik degil. Gordukleri ornekler yuzunden birazda boyle durum. Onlerinde surekli kendi mali gibi memleketi "parselleyen" "satan" "istedigine istedigi hakki veren" "begenmedigine kanuni hakkini bile vermeyen" bir sistem var. Bu sistemin icinde yasiyoruz hepimiz. Esasen sistem global, adi da "gucu gucu yetene". O yuzden insanlar evlerinin onundeki yolun kendilerinin olmadigini anlamakta zorluk cekiyorlar birazda...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yol kamu malıdır. Herhangi bir vatandaştan farkın yoktur. O park yeri herkesin
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belediyeden gerekli izinleri almadıysa şikayet etmek kafi, cezasını alır bir daha da koymaz..

Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Millet egitimsiz, dusunemiyor, anlatinca da idrak etmiyor ya da cok zorlaniyor anlamak icin soylenen lafi. Fakat tek problem egitimsizlik degil. Gordukleri ornekler yuzunden birazda boyle durum. Onlerinde surekli kendi mali gibi memleketi "parselleyen" "satan" "istedigine istedigi hakki veren" "begenmedigine kanuni hakkini bile vermeyen" bir sistem var. Bu sistemin icinde yasiyoruz hepimiz. Esasen sistem global, adi da "gucu gucu yetene". O yuzden insanlar evlerinin onundeki yolun kendilerinin olmadigini anlamakta zorluk cekiyorlar birazda...
    Sen de haklısın aslında, lâkin bu durumun sonu da 2 güçlü kafa kafaya geldiğinde Teksas gibi silahların patlaması..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Evin önüne değil köprü kuka bile koyamazsın.
    Sırf bu yüzden biz karı-koca ile mahkemelik olduk ( tabi mahkemelik olmamızın içinde biraz da küfür yatıyor ) Karakola gittik şilk gelen haklıdır diyerek bizi suçlu buldular. Mahkemeye intikal etti durum. Hakim davayı cezasız sonuçlandırdı. Bi de tavsiye verdi. Sokaklar dahil belediyenin sorumluluğundadır. Bazı yerler Karayollarının sorumluluğundaymış. Biz de bunu o zaman öğrendik..

ANIL ERCAN
    Misafir
    Yorumlar için teşekkür ederim bu işten vazgecmiş bulunmaktayım yasa dısı bişey yapmak istemem..

Bizim mahalledede kahve adamlar sabahtan arabalarıyla geliyor 2 adım öteden aksama kadar cıkmıyorlar koca koca minibüslerle gelenler bile var o yuzden hemen hemn hergün park kavgası ediyoruz burada canıma tak etti artık benim arabam kullanılan bi araba degil hergün evimin önünde yatar ama cıkınca sanki beni izliyo ibneler hemen koyuyorlar cıkmıyorlarda gelde sövme kavga etme..

Bu köprü koyma fikri geldi aklıma ama oda yasa dısı oluyormus. Teşekkürler herkeze.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sokağın başındaki adam sokağın sonunda oturduğum evin önüne servis minibüsü koyuyor lavukla kavga etmekten bıktım evi taşıdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında araştırmıştım bu konuyu ancak mümkünatı yokmuş eğer ki engelli bir insan durumu yoksa, onun dışında isterseniz isparkların park yerinden bir yeri size kiralayabiliriz demiştiler onun aylık ücreti de saçma sapan hiç bulaşma bence..

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su ispark fiyatlari biraz daha insancil olsa diyecemki her yer ispark olsun sikinti bitsin.
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)