User Tag List

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 3111213
234 sonuçtan 229 ile 234 arası

Konu: Futbol Tribünlerindeki PROVOKASYON

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi işte benim de demek istediğim o , ben aşırı fazla sesli izliyorum maçları farketmiyor maçın hangi takımla olduğu

kıstıkları zaman ses çok açık diye küfürü duyardım ben , ama bu maçta kıstıklarında hiç bişey duyulmuyordu dediğin şeyin doğru olma ihtimali çok fazla

ses bu şekile döndü

Basbakana muthis protesto!! - Aslantepe Stadion - YouTube
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki gözüm önüme aksın ki, 4 yaşındaki kızımı birkez daha görmek nasip olmasın ki 34. dakikada müthiş bir tezahürat duydum. spikerler de sustu hatta o arada, biraz duyuldu. Sonra hızla ses kısıldı. Sonra ses komple kapandı. Spiker bir konuştu radyo programındaymış gibi oldu. Bunu kimse duymadı mı?

Deminden beri arıyodum biri yazdımı hürriyet yazmış .

Duymayanla şaşırmamak lazım cünkü:

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maç öncesinde stat içinde ve dışında 'Gezi' sloganları atıldı... Karşılaşmanın 34. dakikasında da 'Gezi' tezahüratları atıldı. Bu sırada yayıncı kuruluş tribünlerin sesini kısarak yerine eski maçlardan taraftar sesi yayınladı.

Lig TV Derbide Gezi Parkı Eylemcilerinin Sesini Kıstı haberi
    1881 - 193

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ooo bütün gıllar burdaymış.

Bende bizzat maçtan geldim dostlar. Çarşı ekibi olarak üst kattaydık. Onu bi söyleyim.

Her Beşiktaşlı ya da Beşiktaş maçına gelmiş ne idiğü belirsiz insan Çarşı grubundan değildir.

Her takımın tribünlerinde bir sürü grup + herhangi bir grup ile bağı olmayan binlerce insan var.

Aslında bunu sadece gerizekalılara belirtmek gerekiyor. Ortalama zeka sahibi bi insan bunu tahmin edebilmeli.

Maça girerken ve maçta saçmasapan tesadüfler yine birleşti. Orasını zaten yazmışsınız tekrarlamama gerek yok.
    Belong to beyond of your horizon.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir cimbomlu olarak kendi tespitlerimi yazayım, maçı TV den izledim doğal olarak:

sportif yönü:
    salı günü 6 yiyen takım BJK nin iştahını kabarttı, ama hep dedim, BJK nin kadrosu 3 büyüklerin içinde en zayıf kadro, bonservissiz alınan topçular, bedelsiz kiralananlarla takım olmaz, gençler iyi fakat bu ortamda tecrübe kazanamazlar... takım Fernandez'e bakıyor sadece...

BJK nin attığı gol ders niteliğinde çok güzeldi, ama o golden sonra dakka daha 40, asıl BJK vakit geçirmeye oynamaya başladı, maçı izlerken konuştuk daha şimdiden neden bu uğraş? maçın sonunda deplasmanda oynayan hangi takım vakit geçirmek için cimbomun yaptığını yapmıyor? anormal olan 40. dakkadan sonra bu çabaya giren 3-4 BJK li topçuydu...

Biliç çok beğendiğim teknik adamdır, bence dün hesaplarını Almeida'nın sakatlığı bozdu, o sahadayken hem ilerde top tutuyordu hem de ara paslarına çok iyi koşuyordu...

cimbom son 6 maç gibi, oyuna çok kötü başladı, ama herkesin unuttuğu nokta şu, cimbom maçı oyun içinde çok çabuk toplayıp dengeyi kurabilecek sonra da üstünlüğü ele alabilecek bir anlayışa ve oyunculara sahip, o nedenle 1 gol yetmez, Madrid gibi buldun mu çakacaksın... 2. golü bulamayan BJK nin maçı kazanamayacağı çok bariz görüldü özellikle 2. yarıda...

hakem maçın skoruna etki etti, ama maçı BJK ye kaybettirdi demek haksızlık olur, daha 10. dakikada Drogba'ya verdiği elle oynamayı aslında Escude yaptı, kıvırmaya gerek yok pozisyon penaltı ama görememesi de normal, Burak'ın pozisyonu ise bu pozisyon kadar net değil ama yine elle oynama var... her ikisini de atladı, Sabri'nin pozisyonuna devam diyorsan Melo'yu da atma o zaman, her ikisi de dengesizce ve gaddarca yapılan hamlelerdi, ama ilk pozisyonda topa vurdu diyip 2. pozisyonda topa da dokunan Melo'yu asmayın...

oyunun geneline bakılırsa, topla oynama, pozisyon zenginliği, kaçan goller, Burak biraz becerikli olsa o salı günü dalga geçilen pozisyona biranda BJK düşebilirdi...

gelelim işin sportif olmayan tarafına:

ben ÇARŞI'nın sahaya ineceğini hiç sanmıyorum, o kadar derby oynadık İnönü'de o kadar tartışmalı maç oldu, kimsenin aklına sahaya inip maçı tatil ettirmek gelmedi de şimdi mi geldi? burada sırf seyirci ve desibel rekoru kıracağız diye yırtınan yönetimin de suçu var, merdiven aralarına dünya kadar portatif koltuk konulmuş, 7.500 bedava biletten bahsediliyor...

ÇARŞI Gezi olaylarında tavrını duruşunu göstermiştir, bunu da aleni olarak yapmıştır yani kimseden korkuları yok, bütün gözler üzerindeyken bunu stadda neden yapsın? zaten her gün olay oluyor yine toplanır Gezi'de Taksim'e yürürler tepkilerini gösterirler ama bunu stadda eyleme dönüştürmezler, o kadar aptal değiller...

sonucunda kimsenin mutlu olmadığı bir derby oldu, bütün taraflara geçmiş olsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

asansu94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Galatasarayli olarak mactaydim.Oyle cok bi fanatikligim yoktur zaten . İyi top oynayanin macini izlerim , desteklerim . O maca gitmemin sebebide besiktasin 4 haftalik formuydu. Yok carsi inmis , yok 1453 inmis bunlar tespit etmesi kolay seyler . Carsiyi sirf geziye destek verdigi icin aklama yarisina giren abilerim,kardeslerim ; carsi grubunun tribunlerde sutten cikmis ak kasik olmadigi yillardir asikar. Siyasi gorusuyle , tribundeki tavirlarini ayni kefeye koymadan yorum yapmak en dogrusu bana kalirsa .

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    techturkeyde futbol konulari uygunsuzdur. Kurallar da net olarak belirtilmistir.
    Built to fall....

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ispanyadaki diktatörun dedigi gibi, spor ozellikle futbol,insanlari gercek problemlerden uzaklastirmak için kullanilan en iyi yontemlerden biridir. Ayni kişi boga gureslerini ( katliamini) ve dini de çok guzel kullandigini avlciklamistir yillar sonra..

neyse konu kilit.
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)