kardeş demek istediğini çok iyi anladım ben büyüklerimiz konuyu biraz başka yöne çekti , 8bin tlye temiz dizel mk1 cok rahat bulabılırsın emin ol mk1 bak dizel sıkıntıda çıkarmaz güzel güzel binersin
Printable View
kardeş demek istediğini çok iyi anladım ben büyüklerimiz konuyu biraz başka yöne çekti , 8bin tlye temiz dizel mk1 cok rahat bulabılırsın emin ol mk1 bak dizel sıkıntıda çıkarmaz güzel güzel binersin
bence asarim keserim tavrini gec biliyorum aramizda fazla yas farki yok ama cogumuz ayni yollardan gectik. Tavsiye istiyosan iyisinide dinle kotusunude. Genel kani 8 bin liraya temiz bir mk2 alinamayacagi uzerine. He mk1 alinir. Zaten mk2 almayi kafana koyduysan mk1 de alirsin ikisininde piyasasi assagi yukari ayni. Almanlar yapiyor biz niye yapamiyalim demek mantiksiz. Adam kendi ulkesinin arabasini yapiyor zaten arabayi aliyor 500 euro ya. Tursu bir araba almamaya dikkat et tovbe edersin valla ve unutma bu tarz eski arabalarda en cok para eden seyler genelde aksesuarlardir o yuzden alirken trimlerinin fln saglam ve eksiksiz oldugunu kontrol et.
gti'da k-jetronik mekanik enjeksiyon var baya sıkıntılı bi sistem, bazıları düzen tutmuyor bir türlü bazıları da -bizim w124 gibi- sorun çıkarmıyor ama genel olarak uğraştırır..
ben de ilk başta senin gibi giderli araba diye tutturup vti aldım ama bırak toplamayı filan benzine param yetmiyor..
dizel al kafana göre gez dolaş söker takar, yapar bozarsın kendi kendine arabaya aşinalığın olur yarın bir gün eline para geçince gtila uğraşmak kolay olur..
Mk1-mk2 düşünüyosan eğer hiö düşünme mk2 al.
Eski bir mk2 kullanıcısı olarak parça fiyatları ucuz ve her parçası var. Mk-1 in artık bazı parçaları bulunmuyo malesef bulunsada fiyat biraz üzüyo. :)
Ocağa kadar vaktin var zatrn araştır bekle düşeş araba illaki çıkar. :)
kaç kişi aynı şeyisöylemiş ama sen vaz geçmemissin !! ozmn bari bunu dinle ve araştır biraz 1.8 gti lere lpg uymaz uydurmak için cihazlar var ama dert kapısı (ztn lpgciler seni kapıdan çeviricek olmaz mekanik enjektöre diye) birgün marşa bas gez yapamazsın arabadan soğursun he lpg takmam ozmn dersen k-jet liler için diyorumki %99 u bu sistemdir 1 tlden az yakmazsın. bilmiyorum maaşın nekadar birde bunun üzerine makyaj masrafım olucak diyosun çünkü. mk 2 al ok cok zevkli arabadır ama sakın 1.8 gti alma 1.8 in düzünü al enjeksiyonlusunu al karbüratörlüsünü al vs vs. ama 1.8 gtiye girme çünkü şimdi sorsam büyük ihtimal motoruyla ilgili bile hiç birsey bilmiyosundur. burda sana bişeyler yazanlar bu işi ezbere bilenler dikkat et ağzının tadını bozma sanaiden çıkmayı bırak yaptırıcak usta aramakla gecer zmnın.
yorumunuz için teşekkür ederim ama dizel ilgi alanımda yok :D
teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim :)
teşekkür ederim zahmet edip yazmısınız özelden görüse bilirmiriz daha kapsamlı bi şekilde
Surda yazdiklarina bakiyorum, birde yardim ve onerilerini veren benim gibi 2 3 tane eski araba toplamis, hatta icinde dogdugu arabayi hala elinde tutan 30 yasinda adamlara sitem ediyorsun.
Madem net bir karar vermissin ozaman neden konu acip napicam needim diye soruyorsun? Al bi golf 2 naparsan yap ama sana net bir sekilde millet diyor ki iyice bu arabacilik islerinin icinden cikacak sekle gelecek kadar, deger kazanan arabalari al hem bin hem 1 2 bin fazlaya sat yani para yap almisken en temizini alacak kadar bekle sabirli ol. Sadece sabirli ol! Zira aldin arabayi, sanzimani elinde kaldi, yolda rotil cikti, hic ummadigin yerden beklemedigin hayvan gibi bir curuk cikti! Ee parayida arabaya bagladin, hadi yatir arabayi 5 6 ay ole dursun kapida yada sanayii koselerinde. Sana burdan millet ustaydi mekandi her turlu yardimci olurlar ama paran yoksa yurumez o araba. Kendini topla ondan sonra gir klasik isine! Diyosunki almanyadan getiremezmiyiz almanlar yaparsa bizde yapariz! Degil iste oyle, bir dikiz aynasi gelecek diye 20 gun bekledim, almanya da adamlar bakkaldan sigara alip, geri donerken dikiz aynasini alip arabasina takiyor! Kapi fitilleri icin 200 euro odiyen, 300 euroya komple torpido alipta hic bir sekilde buraya getirtemeyen arkadaslarim var memlekette yaklasik 50 60 adet klasik opel sahinin hem sahsen hemde internetten tanisirim ve gorusurum. Bizim isimiz zor paran yoksa olana kadar sabret al sat birseyler yap maasindan biriktir yoksa gercekten hem hevesin kacar hemde sogursun burda kimse senle dalga gecmiyor, bukadarda emek verip yazdim az oku ileriyi gor istedim, yasin genc daha yolun var istedigin gibi hatta daha iyisini yap isteriz bizde;) hadi iyi geceler
yazınızı keyifle okudum bende anlıyorum ama yani gözümüze toz pembe geliyor hersey öyle yaparım böyle yaparım diyoruz haklısınız vaktım var biraz dha arastırıp ha neler olur die baka bilirim sizin gibi insalarla tanısa bilirim daha iyilerini yparım ama dediginiz gibi hersey para bende daha lise ögrencisiyim bi fotograf ajansında calısıyorum retouch yapıyorum gelecek vaat edimi söylüyorlar ama önümde uzun bi yol var dediginiz gibi gencim daha ama nasıl söylim mk II hayatımın bi bölümü ona ayırmıs gibi odamda posterleri var pc de bir sürü makaleleri gb gb fotografları var model arabaları var tutkudan öte bişey yani anlatırken bile heyecanlandım bi araba daha binmişlim veya kullanmışlım yok ama sanki kırk yıldır o araba varmıs gibi hissettiyorum tam hatırlamıyorum ama 2002 2004 arası bi dergide görmüştüm sonra hep o oldu yani şahinde kullandım ama hiç bi zaman asınası olmadım bizim ki ilk görüşte ask galiba cok tesekkür ederim yazdıklarınız için :) https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
kullanınca isyan etmezsin umarım :D :D
Eski araba hastalanırsa senide hasta eder. Güzel gündede çok güzeldir :)
Bence biraz daha modelli birşey bak, ne kadar sağlam yaptırsanda 3-4 ay sonra tekrar çürüyecek yaptırdıgın yer. Aynı şeyi tekrar tekrar yaptırmaktan bıkacaksın. Karar senin yinede :) Arabayı seviyosun anlıyoruz ama sogumana neden olmasın bunada dikkat et.
al kardeşim al..sen delimisin napıcaksın burdakilerin yorumlarını..bunlar bişiden anlamaz..
hem nedemişler bir müsibet bin nasihatten iyidir
Bencede biraz sorunsuz arabaya binin en yakın örnek arkadaşım bir araba almak istedi alma dedim dinlemedi herkez aynısını söyledi dinlemedi ucuza aldığı araba ona 15 bine yakın masraf açtı ki halende sorun var araçta mk2 lerinde 8 bin olanlarından hayır geliceğini sanmam ama almanyada bağlantınız vardır kolayca ve ucuz parça getirebiliyorsun dur onu bilemem onun dışında çok bütçeni ve seni üzer her hafta boyunca sanayi de yaşarsın arabayla birlikte ben yaşadım ordan biliyorum buz gibi soğukta araba başındaydık insanın hiç bir özel hayatı olmaz hep stres içinde yaşarsın acaba nerden sorun çıkarcak diye kararlıysanız da allah yardımcınız olsun :)
İşin açıkçası yerinde olsam 1 dakika düşünmezdim ;)
Connecting site...
Ocakta alıcakmışsın gerçi o zamana kadar dururmu bu bilmem ama bunların temizini bulursan fiyatlarıda uygun kaçırma derim. Biraz oynayınca ne kadar güzel durduğunu tahmin edemessin :)
Latent coupe [Rub'n'Roll series] - YouTube
O bütçeye MK1 tavsiye ederim, MK2 için biraz düşük bir bütçe, 8bine alacağın araç kuvvetle muhtemel ilgi alaka isteyecek ve bu güzel hevesin hep devam etsin istiyorsan ya bütçeni yükseltme yada bir alt kasayı tercih etmeni tavsiye ederim.
golf iyidir
sen araci al, sonra ben sana yardimci olucam.