Kardesim tavsiyem hayallerini bi kenarda tut , bir gün gerçekleştirebilmek için okuyup çalış. Lise sonda ne hayallerim vardı , garaj açıyorduk babamla..

İnternetten arabacı olunmuyor samimi söylüyorum bunu sohbet etsek oturup sana milyon arabayla ilgili neler anlatırım derdim o halimde olsam.. fakat zamanla şunu gördüm araba = para

almak en kolay, özel araba özel uğraş ister özel usta ister hepsi yine özel para istere çıkıyor

Sana piyasa arabası al denme sebebi , sanayiye girip çık , insanlarla tanış , ustalar tanı , kendin de arabalarla ilgili pratikte bişeyler ögren.. bu şekilde gider bu döngü. Neden dersen , internette oturup milyon tane araba bakarsın , bir civatası nerden alınır nasıl sıkılır bilmeden hiç bir işine yaramaz , yolda kalır hararet yapar conta yakar ıvır zıvır gidiyor.. Bir de usta tanıdık olmadıkça keyfi olucak senin arabana özenicek öyle damdan düşer gibi hadi selamın aleykum bu arabayı topluyoruz olmuyor
Vtec2m vardı k20 swap hayallerim zamanla , bolt on turbo takalıma döndü , satıp e46 alayım oldu , sonunda ekonomik şartlar dedi ki al bir dizel araba bin mis gibi
Dizel daha iyi gider dediler çünkü bak vtec2 ye 1000 lira harcasam 110 beygirlik araba 120 hadi taş çatlasın 130gibi bi güce ulaşırdı. Şimdi 307 var 1.6 dizel 110luk , 1000 lira ile yazılım turbo büyütme bi de bronz balata çakıyoruz al sana 160 170 beygirlik araba , sakin kullanınca hala 1.6 benzinliden az yakmak ?
Evet eksoz ve açık filtre sesini özledim tabii ki , ama zamanı işine başlayıp gelirini belli seviyeye getirip rahat rahat binebilmekmiş. Öğrencilikte dizelleri düşün hem az yakarsın hem daha kolay güç alırsın , ilerde istediğin aracı alır swap da yaparsın turbo da takarsın yeter ki arabaları ögren , ustalar tanı , çevren olsun , parça bulmak nedir nerden nasıl bulunur edilir bunları yaşayarak öğren. Her şey gönlünce olsun..