senorya fena deyil ama çok esinlenme varmafya babası, baba filminden cıkmış gibi konusma tarzı falan avukat kız baba filminin avukatı gibi (ailenin oğlu avukatı orada) birde özensiz çekim 10 sene önce ıphone varmıydı baktım yokdu mesela çoğaltılabilir .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
yarısından itibaren izledim gayet sürükleyici ve güzeldi , posta koymaya devam![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
kurtlarla beraber zirve de giderler gibime geliyor , reytingde acun la kafa kafaya gitmişler zirveye oturur bir iki bölüm sonra bence .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Kurtlar Vadisinin veliahtı bu dizi, yakında polatı yanına alırşaka bi yana cidden cok iyi ve cok sağlam geliyor, kadro mükemmel, senaryo güzel,iş yapar
![]()
Güzel de adamı hem vurup hem gömdüler yine de yaşıyor. Hadi vurulmayı kan kaybını anladıkta toprak altında nefes nasıl aldı bu adam?
şuanda reklamda ama senaryo fazla tutmayacak gibi geldi bana cok mantıksız sahneler oldu
Bugün ilk kez izliyorum hoşuma gitti
bugün de gayet güzel, memati reiz herzamanki gibi iilginç bi şekilde silah doldurduece cenabet gitti iyi de oldu güzel de oldu
![]()
Suskunlar havasında geldi bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)