User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
89 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Dolandiricilik. LÜtfen acİl yardimlariniz gerekİyor.

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş bunların yaptıgı tam serefsızlık..bız ılan koyarız vay efendım km hatalı yok su yok bu kabul etmezler..aslında sahıbınden ı sıkayet forumlarına yazmak lazım götleri kalktı bunların..kardesım senın ısınde zor taa gecenın bı vaktı kapıya kadar gelmısler..valla ben olsam sallama satır dalarım ama sonu hıcte ıyı olmaz.sen bence savcılıga sıkayatte bulun zaten telefo kayıtların saklanır mahkemelık olursan onların hepsı teker teker cıkar ortaya.allah kolaylık versın.gecmıs olsun sımdıden
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediklerinizden eminseniz iki seçenek var; ya siz adaleti yerine getireceksiniz ya da durumu avukatınıza ileteceksiniz. Aksi takdirde sizin birşey yapmıyor oluşunuz onların cesaretine cesaret katmaktan başka bir işe yaramaz, bu da bir sonraki hamlelerinde yüzsüzlüklerine yüzsüzlük katarak ilerlemelerini sağlar.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk senin yazını okudum sana hak verdim sonrasında ilan açıklamasını okudum ilanı açana hak verdim

kusura bakma ama olay senin anlattığın gibi ise kendinden eminsen neyi bekliyorsun..sen ciddi ciddi şikayetini yaptın da polis sallamadı mı?

eğer böyle bir durum varsa hemen bimer'e dilekçe yaz internetten sorununu acil çözsünler

bence sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin..sonuçta ikinizi de tanımam yorumum sadece yazılanları okumamdan ve senin hala hiç bir şey yapmamandan dolayı..

geçmiş olsun
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk senin yazını okudum sana hak verdim sonrasında ilan açıklamasını okudum ilanı açana hak verdim

kusura bakma ama olay senin anlattığın gibi ise kendinden eminsen neyi bekliyorsun..sen ciddi ciddi şikayetini yaptın da polis sallamadı mı?

eğer böyle bir durum varsa hemen bimer'e dilekçe yaz internetten sorununu acil çözsünler

bence sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin..sonuçta ikinizi de tanımam yorumum sadece yazılanları okumamdan ve senin hala hiç bir şey yapmamandan dolayı..

geçmiş olsun
    ben zaten polise 2 kere gerekli şikayette bulundum ama bir mantık olarak söler misiniz bana benim karakolarda şikayetlerim var bunun dışında ülkemizde nelerle karşılaşıyoruz onun söylediğine göre hangi adam çıkarıp 6 milyarmıydı sahıbınden.comda yazmış çıkarıp verir gider bir kere orda yazılanlar eğer dikkatli okuduysanız baştan aşağıya saçma yinede görüşleriniz için sağol
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim.... Şu an elindeki herşeyi tüm delilleri olanı biteni aynen buraya yazdığın gibi
    Büyükçekmece Adliyesine gidip Cumhuriyet Savcısına suç duyurusunda bulunacaksın.

Savcı gerekli görürse ki oradaki polis memuruna savcı bey ile yüzyüze görüşmek istediğini
    ve ailenin tehlikede olduğunu filan ifade et, mutlaka ve mutlaka suç duyurusunda bulunmak için
    bir dilekçe ve şahit götür bir iki arkadaşını....

Şu an forumdasın biliyorum okuyorsun, vakit kaybetme ! Kalk git hemen suç duyurunu yap !!!

Ne lan burası dağ başımı amk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz 2-3 serseri yüzünden evinizden mi taşındınız? Telefon numaranızı mı değiştirdiniz?

Hukuki bir yola başvurmak için ne bekliyorsunuz? Gelip sizi kaldırmalarını falan mı?

Bir de rica ediyorum, noktalama işareti kullanın. Okumak zor oluyor.

hukuki yollara başvurdum ama ses çıkmadı karakola başvurduk şimdi sıra savcıda avukatımla görüşme içerisindeyim dün gece ilanı gördükten sonra gerekli işlemleri başlatacağız

ayrıca naparsın içip içip gelmeler telefonlarda tehditler katil mi olalım iki tane adi insan yüzünden
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim o ilani gordum. Kesin *** atmaya calistigi aklima geldi. Hic birseyi takma. Polise sikayet et

Ya *** atmasından ziyade ne yapmak istediğini çözemiyorum benden kalkmış para istiyo ve arabayıda istiyo nasıl insanlar bunlar yaaa evet arabamı satılığa ilana koydum 205 gti ama bu adamlar bana bankadan yatırdıkları parayı bile hacizli olarak koymuş çekemedim neden parayı geri çektirmişler benım cebimden yine para çıktı yani
    Emirhan Altınbay

205 GTi

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle vakkalar antalyadan hiç çıkmıyor yemin olsun 2ye 3e katlar polislere paket ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhankenar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda karıncayı bile incitmeyen ben bile bu adamları gözümü kırpmadan öldürürüm böyle bi şerefsizlik olamaz ya
    öldürmek çözüm olsa ya arkamda bıraktıklarım sorumluluklarım ailem hayat yaşantım öldürmek çözüm değil işte o mezera gider bende ceza evine
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savcılığa gitmek için neyi beklediğinizi bende anlamadım? ailenizden birine zarar gelmesini mi?

eğer olay anlattığınız gibiyse düşünmeden gitmeniz gerekir?

polise iki kere şikayette bulunduk çünkü gece vakti polisi aradığımız için ve bu olayı savcılığa gideceğini dava açılacağını söyledıler ancak ses seda yok ben direk savcılığa gidicem şikayette bulunucam
    Emirhan Altınbay

205 GTi

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polise iki kere şikayette bulunduk çünkü gece vakti polisi aradığımız için ve bu olayı savcılığa gideceğini dava açılacağını söyledıler ancak ses seda yok ben direk savcılığa gidicem şikayette bulunucam
    Polisi bekleme.... Bir evrağın Karakoldan Adliyeye gelmesi 15 gün. Git dediğim gibi
    savcılığa başvur. Gene Sıkıcı bir bekleme süreci yaşayacaksın. Dava açabilir savcı
    dava takip dosyasını mutlaka kayıt et. Arasıra adliyeye gidip takip et durumu...

Hatta ve hatta imkanın varsa karşı tarafa dava aç !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisi bekleme.... Bir evrağın Karakoldan Adliyeye gelmesi 15 gün. Git dediğim gibi
    savcılığa başvur. Gene Sıkıcı bir bekleme süreci yaşayacaksın. Dava açabilir savcı
    dava takip dosyasını mutlaka kayıt et. Arasıra adliyeye gidip takip et durumu...

Hatta ve hatta imkanın varsa karşı tarafa dava aç !

teşekkürler öyle yapıcam zaten ayrıca bu sahibinden.com'a böyle bır ılan verdığı için de şikayetçi olucam tazminat yada ne gerekiyorsa ayrıca sahibinden.com'uda şikayet edicem biz ilan koyarız almazlar böyle birşeyi nasıl kabul ediyorlar nasıl yayınlıyorlar diye
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların sabıkası var ve ezik büzük tipler, zannetmiyorum ki çevreniz size bu tip zavallılar yüzünden şüphe ile baksın.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer senin dediğin gibiyse olaylar iyi sabırlıymışsın. Adamlar evime kadar gelicek ben hala beklicem? Zaten arabanın başında arkadaşlarımda geldiler demişsin onlar şahit olanlara. Evine geldilerse apratmanda görenler da görenlerde olmuştur evime zorla girmeye kalktılar de haneye tecavüzden tehdit ettikleri için ve yalan ilanla seni sahtekarlıkla itham etmekten kişilik haklarına tecavüz ettikleri için direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
    Ayrıca ilanının altına da 'almak isteyen hafta içi erken saatte gelsin noter işi gün içinde hallolsun' diye eklersen senin artına olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamların sabıkası var ve ezik büzük tipler, zannetmiyorum ki çevreniz size bu tip zavallılar yüzünden şüphe ile baksın.

ya keşke ama şöyle bir durum var ben bu işlerle meşgul bir dolandırıcı olsam arabam internette satılıkta sonra devamlı bu forumu kullanıyorum aracımın resmini paylaşıyorum yada diğer resterasyonluk bır araca gırıcem onu yayınlıyorum konu acıyorum konulara yorum yapıyorum istanbul çapında her yerde tanıdığım eşim dostum abilerim var tanına bilinen bir insanım hani dolandırıcı olsam neyşim var buralarda konularla yorumlarla yada ne biliyim başka benzeri şekillerde yukarıdaki arkadaşımızın biri yazmış senınkını okudum sana acıdım sonra adamın verdıgı ılanı okudum onada acıdım ıkınızıde tanımam etmem dıyo bır yerde dogru ama ben dolandırıcı olsam nıye burdan fıkır edınmek ıcın konu acıyım yada herseyım resmı telefonum ev adresım yada benı tanıyan forumda bir sürü arkadaş var ve nerde oturduğumu aracımın nerde olduğunu bilirler şeklinde ben adamın birinin internette yani facebook üzerinde resmini buldum nasıl diceksiniz sahibinden.coma veli şilit yazmış facebookta arattırdım çıktı ama adam bana isminin selami olduğunu söyledi vs vs yani akıl karı değil hayatımda bu şekilde birşeyde ilk defa karşı karşıyayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum şimdi o adamın yanında 2 arkadaşı vardı kalkıp oda derse ben 10 milyar verdim parayı verdiğimi arkadaşlarım gördü diye napcaz işte sağlıklı adım atmam lazım ben genelde böyle araç satışlarında banka yoluyla çalışıyorum bankaya yatırıyor parayı bende arıyorum evet hesabınızda çekebilirsiniz diyo satışı öyle veriyorum ama bu adamlarla napıcağımı şaşırdım korkmuyorum korkmak değil adresimide korktuğum için değiştirmedim iki kuruşluk adamlar yüzünden ceza evlerinde sürünmektense kafam rahat olur umarım kendimi anlatabilmişimdir çübkü dün gece uyku tutmadı o ılan kalkana kadar
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer senin dediğin gibiyse olaylar iyi sabırlıymışsın. Adamlar evime kadar gelicek ben hala beklicem? Zaten arabanın başında arkadaşlarımda geldiler demişsin onlar şahit olanlara. Evine geldilerse apratmanda görenler da görenlerde olmuştur evime zorla girmeye kalktılar de haneye tecavüzden tehdit ettikleri için ve yalan ilanla seni sahtekarlıkla itham etmekten kişilik haklarına tecavüz ettikleri için direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
    Ayrıca ilanının altına da 'almak isteyen hafta içi erken saatte gelsin noter işi gün içinde hallolsun' diye eklersen senin artına olacaktır.

yok ben zaten arabayı netten kaldırmıştım satmaktan vazgeçmiştim zaten satılmasın diye yüksek fiyat çekmiştim neyse bir dahakine sizin dediğiniz çok mantıklı hafta içi iş saatleri içerisinden gelicek olan gelir alır noterde satış yapılır ondan önce bankaya yatırır parayı kanunen yasal yollarla bende veririm en mantıklısı böylelikle bu olaylardan kurtulmuş azaltmış oluruz
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ayrıca aracın plakasını vermiş doğruysa demiş arac 4 seneye yakındır bende yılbasından önce satışı sadece anneme verdim ve resimde burda bakabilirsiniz saçmalıktan başka bişey değil
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş adamlar senin evini nereden biliyor? ben kayınpedere bile vermedim adresimi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş adamlar senin evini nereden biliyor? ben kayınpedere bile vermedim adresimi...

arabayı alırken kapımın önünden alıyor haliyle anahtarını ruhsatını almak için eve girdim çıktım
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)