Birde noktalama işareti kullansanız çok daha iyi olurdu. Okurken gözümden yaş geldi. Geçmiş olsun direk savcılığa başvurmanız çok iyi olacaktır.
Birde noktalama işareti kullansanız çok daha iyi olurdu. Okurken gözümden yaş geldi. Geçmiş olsun direk savcılığa başvurmanız çok iyi olacaktır.
Yani katılmamak elde değil;
bunca olaydan sonra istediğiniz tanıdığı ortaya soksanız dahi uğraşmaya huzurunuzu bozmaya değmez.elinizdeki deliller ciddi; polis geldi diyorsunuz onlarında yazılı tutanakları vardır illaki... geldiklerinde onlari da savcılıga delil olarak gösterir iseniz rahata erersiniz.. acilen bir avukat bulup bu işe yoğunlaşın bence forumda araç için yazmak ikinci plan bana göre.
O yüzden hep yaptığım gibi araç almak isteyene uzun uzun anlatırım ama asla fiyat ve pazarlık konularını uzatmam direk kestirip atarım ve kapora kabul etmem.
Aracı almak isteyen kapora vermesine gerek yok,vazgeçerse sonuçta kapora geri verilir aynı tas aynı hamam.
O yüzden maddi konularda net olmak baş ağrıtmaz.
Noterdeyken paramın hesaba geçmesini isterim.
Sizin olay uzamış yapacağınız şey,hakaretten,eve gelip rahatsızlık vermekten,aileme yönelik tehdit,dolanrıcılıkla suçlanmaktan,hırsız yerine konmaktan vs vs ne varsa suç duyurusu ve şikayet.
İfade verirken bir nokta daha atlamayın sonra o nokta kadar şey size çok yarar.
Hele tanıklarınız varsa ki vardır bu size büyük avantaj sağlar.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
Babana aratmakta nedir arkadaş ..
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Dava açmanız çok iyi olmuş umarım en kısa sürede sonuşlanıp ne olduğu belirsiz bu kişiliksizler hakettiği cezayı alır. Olay resmen şaka gibi elemanlara bak ya.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ağa geçmiş olsun.
Araba alırken de satarkende ne evimi, ne işimi karıştırmamaya özen gösteriyorum.
Ne olur olmaz diye.
Adamda yedek anahtarı vardır, gelir gece kaldırır mazallah işin yoksa uğraş.
Satarsın, kendi hatasından birşey çıkar gelir kapına dayanır.
şimdi daha detaylı anlatıyım bugün adliyede ve asayişte infazda tanıdıklara bu konuyu anlattım ve sağolsun bütün gün benimle uğraştılar savcısı olsun kalemi olsun ve bilişim bölümündeki arkadaşlar olsun herşeyi detaylı bir şekilde mesajlarla tanıklarla arkadaşlarım ve bir kaç yaşıtım olan komşularım hepsinden allah razı olsun davayı açtık sahibinden.com'a tazminat davası o şahısa hakaret iftira tehdit yaralama ve nitelikli dolandırıcılık için dava açtım aynı zamanda yine şahısa birde bilişim yani internet aracılığı ile iftira atmak hakaret etmek ve yalan sölemekten dolayı tazminat davası açtım ve aynı zamanda barodan avukat temin ettiler abilerim sağolsun ve o şahısın bugun itibari ile aranması yani yakalaması çıktı ve çok sağolsunlar bütün gün benimle uğraştılar ve daha önceki ihbarlarım şikayetlerimide telefon konuşmalarına kadar bugün çıkardılar dosyaya tam takır herşeyi eklediler ki savcının söylediğine göre ceza alıcağını umuyorum herkesede çok teşekkür ediyorum umarım sonuca varabilirim
Emirhan Altınbay
205 GTi
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
sonucu bekliyoruz. bizi de bilgilendir süreçte.
M. The most powerful letter in the world.
Çakallara ders olsun meydanı baya boş bulmuşlar
Geçmiş olsun (da neye geçmiş olsun dediğimi bile bilmiyorum an itibariyle)
İlk satırı bile bitiremedim.. Karmakarışık kelime yığını olmuş.
Noktalama işareti kullanmak, paragraf kullanmak bu kadar mı zor?
inşallah sahibindende ceza yer adam akıllı ilan veriyoruz kabul etmiyolar 3 gün bekletiyolar böyle asılsız şeyleri yayınlıyolar . tekrardan geçmiş olsun emir abi
Emirhan Altınbay
205 GTi
Ayrıca arabayı alıcak olan adamın ve kardeşinin adli sicil kayıtlarını çıkardılar ve kardeşi araç hırsızlığından,gasp ve madde kullanımı ve satıcılığından sabıkası aracı alıcak olan şahısın ise nitelikli dolandırıcılıktan 8 yıl cezası affı ile 5.5 yıla düşürülmüş şekilde bulunmaktaymış yalnıs hatırlamıyorsam ve aynı zamanda yanlarında getirdiği arkadaşlarının ismi soyismi doğru ise daha önce 3 aracın kiralık olarak yani aracı kiraya vericek rent a car yanı kiraya alıyor ve sahte evraklarla araçların üzerine kredi çekip yine sahte evraklarla satıp kaçmış bu şekilde sabıkaları mevcut ama zaten tipleride çok bozuk belli birşeyler olduğunda galiba onu bugün adliyeden aramışlar galiba bugün yine bana tehditlerde bulundu daha doğrusu onun telefonundan arkadaşı aradı sefer'miş ismi bayrampaşadalarmış bana sıkıntı olucaklarmış adresime gelip bende o adresimdeki evimi kapattığımı geçici süre oturmadığımı söyledim aynı zamanda ses kaydına aldım ama sanırsam yalnıs almısım sadece benım konusmalarımın kaydı var onun ki yok
Emirhan Altınbay
205 GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)