Konu açılalı 5 gün oldu, konu aldı başını gitti, vatandaş halen icraatlarını yayınlamadı, photoshoplanacak civic kaynadı gitti.
Bekliyoruz, bu kadar ahkam kesmenden sonra ne upload edeceksin bakalım.
öncelikle ısık yetersiz kalmıs aynı sorun benim fotograflarımda var flaş kulanmadıgım için o yüzden biraz erken bi saate yapsan veya cekim süresini birazcık daha uzatsan daha iyi olabilirdin acı olarak arabayı biraz daha yan park etseniz sanki daha iyi olabilirdi biraz genç olmuş acı ama göze hoş geliyor photoshop yardımıla direkleri yanıyormus gibi yapılsa cok daha iyi olabilirmiş ama fanzateye girmeyelimjantları sag tarafa cevirim bizede göstersen cok daha iyi olurmus yansımalara biraz mudale etile bilir biraz parlaklık koruluk ayarları cok cok iyi olurmus dedigim gibi iste bu halile bile belli ederdi birazdık daha uzun pozlansa
beklemede kalınahkam kesmek degil sadece biraz saygısızlık yapmısım incelemeden yorumlamısım oda yapılan yorumlar biraz sert oldugundan neyse toplarız ilk basda da söyledigim gibi vaktim olmuyor son senem lisede sınava hazırlanıyorum iş var ama ufak ufak dokunuyorum bakalım yayınlayacaz yorumlarınızda eleştirlerinizede dikkete alacam iyi forumlar
Kardeşim Sony s2000 ile çektim bu fotoğrafı dslr felan değil.200 liralik kompakt makine.
O dediğin ayarlarin hiçbiri yok![]()
Benim düşüncem gözlerinin önüne geleni bir şekilde yansıtmak. Ekipman bir yere kadar
Yaptığım sey sürekli stanceworks fotoğraflarini incelemek ve pozları hafızaya almak. Profesyonel olmak için sende 10 yil ben deyim 20 yıl gerek
DSC-S2000 | S Serisi | Genel Açıklama | DSCS2000S.CEE8 | DSCS2000 | Sony
bu makine dimi abi eger öylese ayaga kalkıp alkıslıyorum
Konuyu baştan sona okudum,genelde bu tarz muhabbetlerden uzak dururum forumda da yazdığım konular genelde klasik vw güdümlü olur.
Mesleklerimden birtanesi de fotoğrafçılık olduğu için sana nasihat olması açısından yazmak istedim.
Umarım dikkate alarak okursun sevgili f.v.güngör.
Fotoğrafçılık üzerine akademik hiç bir eğitimim olmadı,
hiçbir kursa gitmedim, kimseden ders almadım,
kimsenin yanında çalışmadım,hiçbir dernek kuruluş vs'ye üye değilim,
photoshop bilmem ,tadında işleme yaparım bazı basit programlarda.
Ağırlıklı olarak süperspor otomobil çekimleri de yapıyorum,
çektiğim fotoğraflar dergilerde reklam fotoğrafı olarakta kullanılıyor.
Dünya markası olan firmalarda duvarları da süslüyor,
katalog,broşür,uluslararası web sitelerinde kulanılıyor vs vs...
ki bu çekimlerin hiçbiri prodüksiyon tabanlı değildir !
Bunlara rağmen asla senin üslubunla konuşma hakkı görmedim kendimde.
ayrıca amatörlüğünü kabul etmiyor bi savunman var sanki,amatör olunmadan profesyonel olunmaz !
Fotoğrafı makina çekmez fotoğrafçı çeker.
Ya arkadaş moderatörler neden müdahale etmiyor bu konuya anlamıyorum ? konu almış başını gitmiş doğmamış bir çocuk var ve güzel don biçecem deniliyor ortada ne yapılan bir iş var nede yapılmış bir iş neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım amacın millete taşşakmı yapmak burda !
Ulan adam akıllı bi kaç tane fotoğrafın olsada bari burda millete ahkam kessen keşke ! ama oda yok yapacam edecem edecem diyorsun, ben bu kadar saçma muhabbet görmedim lan bu nedir amk ya
konu harbiden aldı basını gidiyor haklısınız diyorum hatta yaptım biraz kaba konustum ama halla üstüme geliniyor anlatıyorum okulum ve işim var cekimleri pazar günü yapacam diye ama halla bi fotograf görelim fotograf görelim diye ahkam kesiliyor haklısınız lütfen daha fazla uzatmayalım pazar günü cekimimi yaparım kendi çapımda fotograf bölümünede kocaman bi amatör yazarım ordanda fotografları paylasıyım söylenilenleri dikkate alıyorum ama gercekten iyi niyetle yaklastıgınızı biliyorm benm hatam kabul ediyorum konus uzamasın konuda herkez favorilerini paylasa bilir bnde bakarım örnek alırım faydalı olur art niyetle yaklasmam hepinizin iyi niyetli oldugunu biliyorum benm atarım oldu biraz haklısınız
böyle daha atarlı oldu sanki 2 dakikalık bi dokunus ama daha doygun oldu gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)