User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
221 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: otomobil fotografcılıgı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya koyacağım:

Hadi 1000d yle falan çekilen fotoğrafları geçtim. Şimdik yeni moda birazda iphoneography insanlar inanılmaz işler çıkartıyor.

Bana göre eğer bir şirket için çalışıorsanda ben kendi çektiğim fotoğrafları eklerdim siteme portfolyo olarak.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya koyacağım:

Hadi 1000d yle falan çekilen fotoğrafları geçtim. Şimdik yeni moda birazda iphoneography insanlar inanılmaz işler çıkartıyor.

Bana göre eğer bir şirket için çalışıorsanda ben kendi çektiğim fotoğrafları eklerdim siteme portfolyo olarak.
    görüsünüzü belirtmisiniz saygı duyarım bişey istiye bilirmiyim mininin fotografının orjinalini atarmısınız
    https://www.facebook.com/furkan.gungor.104418 bu adrese biraz oynana birligi var sangi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulmam lazım ta 19 mayısta buluşmada çekmiştim.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

f.v.güngör
    Misafir
    bulmam lazım ta 19 mayısta buluşmada çekmiştim.
    bu gece bulursanız cok iyi olur cok sevinirim uyku tutmadı ugrasmıs olurum

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotosopla pisirmeden once bunlari biraz irdelemek lazim;

Fotoğrafta kompozisyona giriş ve Görsel öğeler | BasÇek
    Experience is what you get when you don't get what you want.

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya Koyacağım
    Elinize sağlık..Benim çok arkadaşım var elinde üst seviye makinaları, lensleri olan..Epeyde meraklılar ancak önceki ekipmandan ileriye götürecek birşey göremedik daha..

Bu işin başlarından Y.Söyleyici'nin çektiği çoğu fotoğraf D80 ve 2 Sb-600'den çıkmaydı mesela..Tecrübeyle çekiyordu ekipmanla değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtrem yoktu ki geneldede kullanmam belirtmiştim bi önceki postta yansımalarıda filtre kestiğine göre nasıl kesebilirdim benzer bi kare daha var onuda paylaşayım bununla ilgilide eleştirilerini yap sorun yok ama önce bir kendin özeleştiri yap kardeşim.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işin başlarından Y.Söyleyici'nin çektiği çoğu fotoğraf D80 ve 2 Sb-600'den çıkmaydı mesela..Tecrübeyle çekiyordu ekipmanla değil.
    slr-like makina ile dergiye çekim yapıyorduk zamanında
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda ayrı bir kanıtı işin tecrübeden ibaret olduğunun

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuji s6500fd'ydi sanırım o like makine hatırlıyorum. hatta ben ondan çıkan fotolara hayran kalırdım. slr'a gerek yok derdim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda ayrı bir kanıtı işin tecrübeden ibaret olduğunun
    Yalnızca tecrübeden ibaret demek pek doğru değil ama tabi ki yeni başlayan, tecrübesiz ve bilgisiz birinin eline 100.000TL'lik ekipman da verseniz ortaya güzel birşey çıkmaz.

Ama yalnızca tecrübe de eldeki imkanlar kısıtlı olduğunda bir yere kadar.

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotosopla pisirmeden once bunlari biraz irdelemek lazim;

Fotoğrafta kompozisyona giriş ve Görsel öğeler | BasÇek
    inceliyorum hemen ona göre yazarım bişeyler cok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnızca tecrübeden ibaret demek pek doğru değil ama tabi ki yeni başlayan, tecrübesiz ve bilgisiz birinin eline 100.000TL'lik ekipman da verseniz ortaya güzel birşey çıkmaz.

Tabiki öyle,bende aynı şeyleri kastettim..Öyle olmasa bende ilk makinamla devam ederdim heralde

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm sayfaları okudum, fotoğraf çekmeye hevesi olan fakat bu konuda hiçbir adım atmayan birisi olarak, konuyu açan arkadaş bi işten ekmek yemek ile sanat yapmak arasındaki farkı idrak edememiş. Amiyane tabirle pavyonda sahne alan birisi de şarkı söyleyip para kazanıyor, Müzeyyen Senar da mesela. Bu ikisinin aynı işi yapıp aynı faydayı sağlaması (sanatsal açıdan) nasıl mümkün değilse arkadaş için de durum aynı. Keşke daha mütevazi olup daha çok çalışıp çektiği resimleri eklese de "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz " deyip anlayan insanlar tarafından kabul görse.

2 mesaj üstte ...... girmesin deyip, sonra özür diledim ya demek biraz garip geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim şu fotoğrafın eksilerini söylermisin ?

Amatörün amatörüyüm fotoğrafçılıkta.

f.v.güngör
    Misafir
    Elinize sağlık..Benim çok arkadaşım var elinde üst seviye makinaları, lensleri olan..Epeyde meraklılar ancak önceki ekipmandan ileriye götürecek birşey göremedik daha..

D80 süper bi bodydi zamanında cıraklık dönemimde stüdyoda kolanıyorduk gerçekten o dönemdi iyidir

https://www.facebook.com/1013mm bu fotoograflarda cok basarılı ve sb-600 kulanıyordu yanlış hatırlamıyorsam

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtrem yoktu ki geneldede kullanmam belirtmiştim bi önceki postta yansımalarıda filtre kestiğine göre nasıl kesebilirdim benzer bi kare daha var onuda paylaşayım bununla ilgilide eleştirilerini yap sorun yok ama önce bir kendin özeleştiri yap kardeşim.
    renk sorunu var fotografta fark etisen kırmızı cok fotografta biraz conturasla ve renklerle hafiften oynasan bide yansımalara tadında bi mudahale cok daha iyi biraz ince birazda kalın sarpınlar neler neler olurdu acı konusunda birazdaha sag tarafdan cekile bilirdi ama bu halile bile göze hoş geliyor kırmızı konusunda gelince belki monitöründende karnaklana bilir tutumuyor cunkü her pcde devam edersen güzel işler cıkar bnce

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi dergi yıl ?

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kesinlikle dogru

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)