ışıkla aranız iyi yani güzel bişey bu
neyse sayfada fotograf az ve backStage oldugunu söylüyorsunuz kendime özel cekim yapmaya fazla vaktim olmuyor calıstıgımdan dolayı yaptıgım dış cekimler var bazı stüdyolara onlarında sayfaları yok cunku facedekilerin cogu hepsi demiyorum fotografcı degil neyse backStage olmasından dolayı bana amatör diyorsunuz bu cok amatörce bi laf olmus size yakıstıramadım bunu :)
gölge stüdyo diyim size mutlaka duymusunuzdur yani bu işle ilgileniyorsunuz ya hani hatta sayfasınıda atım
https://www.facebook.com/GolgeStudyo?fref=ts full
backStage dolu dimi ;) bu stüdyonun yaptıgı işlere bi bakın :) siteleri varmı hayır bazı seyler begeni veya fotograf paylaşmakla olmaz isim yapmak önemlidir sansıma cektigim cogu kisi paylasmama izin vermedi fotograflarını bi kaç çalısma yapmaya calıstık vakit yoklugundan onlarda olmadı
ben artık araç cekimine yönelecem dedim ve bunun içinde izin günümü feda edecem demişim neyse yaptıgım işleri yakında görürsünüz zaten
ekipmanla olmaz diyorsunuz yanlış ekipmanın iyise cok iyi olabilirsin ekipmanın kötüse sadece iyi olabilirsin yani ben suanda flaş kulanmıyorum cekimlerimde cunku araba hevesim için para birıktiriyorum ama ekipmanımda güçlenecek
ergenlerin sayfalarına bi bakın bakim kaç yüztane foto ve nasıl bi begeni var ondan sonra benm sayfama laf edebilirsiniz size iyi forumlar ve profosyonel yorumlar dilerim :)