fotoğraf çekmek göründüğü kadar kolay degil bendede aynı cihaz var belirttigim gibi ama daha yolun başında bile değilim bazen telefonla cektıgım fotoğrafar daha iyi gibi geliyo7
edit : bide önceki sayfalarda shopdan bahsetmıstım bu işde gerçekden shopun çok etkisi var çok bildiğimi iddaa etmiyorum ama oda tuzu biberi
kardeşim hala ters yaklaşıyorsun bir atarlar sakin olÇoğu kişiye photography demem dedin beğenmiyorum dedi aralarında yeteneklileri boşa saydın ben senin sayfana baktım k.bakma da hiç kayda değer foto yok.
Ekipman tabi k önemli ama herşey mi tabiki değil önemli olan senin hayal gücünde.Sana ferrari versinler benzin olmadıktan sonra nolur o araba gitmez sadece senin ferrarin olur bunu da öyle düşün ve bu sitedeki çoğu kişinin önerisini dikkate al bende bu işe gönül verdim şu an düzgün bir fotoğraf makinem yok inşallah durumu düzeltince alacağım ama yeri gelecek sitede benden küçüklere büyüklere pm atacağım neden? bilgilenmek için bilgi alışverişinde olmak için cin olmadan adam çarpmaya çalışma bence.Umarım her şey gönlünce olur ama her şeyden öncesi mütevazılık kolay gelsin.
Bu düşünce tarzının kimseye bir faydası olmaz , bu yolda mesafe kaydetmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiyem temel fotoğrafçılık eğitimi almalarıdır ikincisi ise ekipmanım yetersiz demek yerine ben yeterlimiyim acaba ? diye düşünmeleri , yoksa onun keskinliği bunun netliği diye avunup durursunuz.Konuda giderek saygısız bir yere gidiyor dikkatinize
Furkan sen benim yazdıklarımı anlamamışsın ilk başta..Daha basit yazayım; daha çektiğin kare yok ancak arka planını paylaşmaya çalışıyorsun,çok iyi bir fotoğrafın varda insanlar set up'ını merak ediyormuş gibi..Ki arka planındada birşey yok bir set up yok..Fotoğrafın zaten hiç yok..Diğer ergenlerden bir farkın kalmamış,benden bir tavsiye o yolda olma..
Ekipman ve bazı konularda da hala ısrar ediyorsun ve o yollardan geçmiş insanlara 'yanlış' biliyorsun diyorsun...Bu bilmiş kafayla ilerleyemezsin ancak..
Sen Ankara'ya gelecekmişsin..Geldiğinde bana ulaş sana iki tane FF makina,sabit lensler ve paraflaş seti getireyim önünede Corveti çekeyim..Hatrı sayılır fotoğrafçılar gibi çekemezsen fena laf yersin benden ancak..Sandığın gibi herşey teorik bilgi değil..
Görme diye bir olay var eğer göremiyorsan eline D4'te versem sıradan birinden öteye gidemezsin..O görme dediğimiz olayda makinayla değil zamanla,tecrübeyle kazanılıyor...
Herkesi boklamıssında
bende bi ara d60 la fotoğraf cekiyordum ama buraya koymaya utanıyorum begenmezsen yıkılırım .
ama makinam nikon hani belki ordan kurtarırım ne dersin ?
kardeş sen bu kafayla hiç bişey yapamazsın emin ol , bu kadar insan boşuna konuşmuş belli ki sen photography olmaya devam et
Bak şimdi aslan para alırsın ekmekte yersin buna birşey diyen varmı en azından ben demiyorum . Ama olayın sanat kısmı apayrıdır sana yapılan eleştiri bu yönde , sen ne dedin kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olun ? ha bu bana iş verin demekse reklama girer zaten bunun içinde site yönetiminden izin alman gerekli , ha sana bol gelen bize hepten bol gelir mutluysan burada da kimseyi meşgul etme o vakit bizde mutlu olalım.
ya abi sizde beni anlayın tamam ben biraz ters konusurum yapımda var bu bir dezavantaj ama cidden yapılan muammele hosuma gitmiyor söyle bişey yazsam makine aldım arabalarınız sekmek istiyorum ama hayır en baştada söyledim stüdyo fotografcılıgı yaptım bi süre 1 bucuk yıl falan 1 yıldırda ajansdayım allaha şükür ürün cekimi yapıyoruz ordan ekmek yiyorum işi bilerek yaptıgım süre bu bunun bide stüdyoda toz yutularak geçirdigim cocukluk yıllarım var gercekden birilerine saygısızlık yaptımıs olabilirim ama banada saygısızlık yapıyor
bütün forum ailesinden cok özür dilerim zamanla sizinde öneri ve görüşlerinizle bi yerlere gelmek istiyorum
yardımlarınız için teşekkür ederim bolca kötü fotograf ve iyi fotograf gördüm sayenizde ama icinde emek var o yuzden ilk başda tarzım degil dedim sonra zorladıkca begenmedigimi söyledim bu yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)