User Tag List

Sayfa 8/12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
221 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: otomobil fotografcılıgı

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha gel gebzeye bi ff makina sabit tele geniş açı da benden istersen ışıkta ayarlarım , ama işi çıkaramazsan o zaman sen düşün
    olur tabi gelirim

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi sizde beni anlayın tamam ben biraz ters konusurum yapımda var bu bir dezavantaj ama cidden yapılan muammele hosuma gitmiyor söyle bişey yazsam makine aldım arabalarınız sekmek istiyorum ama hayır en baştada söyledim stüdyo fotografcılıgı yaptım bi süre 1 bucuk yıl falan 1 yıldırda ajansdayım allaha şükür ürün cekimi yapıyoruz ordan ekmek yiyorum işi bilerek yaptıgım süre bu bunun bide stüdyoda toz yutularak geçirdigim cocukluk yıllarım var gercekden birilerine saygısızlık yaptımıs olabilirim ama banada saygısızlık yapıyor

bütün forum ailesinden cok özür dilerim zamanla sizinde öneri ve görüşlerinizle bi yerlere gelmek istiyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim bolca kötü fotograf ve iyi fotograf gördüm sayenizde ama icinde emek var o yuzden ilk başda tarzım degil dedim sonra zorladıkca begenmedigimi söyledim bu yani
    hah olay bu böyle konuşsan kimse zaten bişe demez biraz daha hafif konuş.De evet arkadaşlar emek etmiş bir çok kişi beğeniyorum ama benim kendi açımdan iyi bulmadığım noktalar var bende zamanla kendimi geliştirip adımdan söz ettireceğim veya xx adlı kişi gibi olacağım falan filan desen bu tepkiler zaten olmaz
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hah olay bu böyle konuşsan kimse zaten bişe demez biraz daha hafif konuş.De evet arkadaşlar emek etmiş bir çok kişi beğeniyorum ama benim kendi açımdan iyi bulmadığım noktalar var bende zamanla kendimi geliştirip adımdan söz ettireceğim veya xx adlı kişi gibi olacağım falan filan desen bu tepkiler zaten olmaz
    geç oldu ama olsun abi

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız gençlik ateşi ama gercekten begenmiyoırum emeklerine saygım var ama begenmiyorum
    Konuyu okudum da bu adamlar da ne seni beğenmişler ne de çekimlerini... Sırf onlar da sana saygı duymaya çalıştıkları için, hevesini kırmamak adına nasihatlerde bulunmuşlar. Fotoğrafçılık camiasında ukalalığın yeri yoktur sanırım. Beğenmemezlik eğer eleştirmenlik raddesinde olacaksa senin yaşın kadar tecrube isteyecektir en az. Ben de bazen çekiyorum D600üm var ama sadece iyi makine, lens veya poz üzerinde doğru teknik seçimleri yapmak yetmiyor. Bunun hikayesi var kurgusu var işlemesi hatta çektiğini sunmak ve pazarlamak bile çok önemli.. Sen buna da ters cevap vereceksin muhtemelen ama ben uyandırayım biri çıkıp seni üzmeden güzel kardeşim. Buradaki değerli abilerinin sana yaptığı gibi mütevazi yaklaş önce bazı konulara hele ki sanat söz konusu ise..

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum da bu adamlar da ne seni beğenmişler ne de çekimlerini... Sırf onlar da sana saygı duymaya çalıştıkları için, hevesini kırmamak adına nasihatlerde bulunmuşlar. Fotoğrafçılık camiasında ukalalığın yeri yoktur sanırım. Beğenmemezlik eğer eleştirmenlik raddesinde olacaksa senin yaşın kadar tecrube isteyecektir en az. Ben de bazen çekiyorum D600üm var ama sadece iyi makine, lens veya poz üzerinde doğru teknik seçimleri yapmak yetmiyor. Bunun hikayesi var kurgusu var işlemesi hatta çektiğini sunmak ve pazarlamak bile çok önemli.. Sen buna da ters cevap vereceksin muhtemelen ama ben uyandırayım biri çıkıp seni üzmeden güzel kardeşim. Buradaki değerli abilerinin sana yaptığı gibi mütevazi yaklaş önce bazı konulara hele ki sanat söz konusu ise..

haklısınız.

f.v.güngör
    Misafir
    bundan sonra tercih,öneri,eleştri,iltifat gibi kavramları daha cok inceleyip begenmedgim yönlerini yatarak ufakbi eleştiri yaparım en fazla

forumda bi daha büyüklerime saygısızlık yapmıyacama söz veririm kücüklerimde kusura bakmasın gitsin uyusunlar

dediginiz gibi otomobil fotografları konusunda daha cok gelişip size örnekler sunmam gerekiyor insallah onlarda olacak allahın iznile cok teşekkür ediyorum sizlere gercegi görmemi sagladıgım için

saygısızlık yaptıgım bütün abilerimden tek tek özür dilerim af etin beni yine sevin valla bi daha yapmıyacam

f.v.güngör
    Misafir
    ben bu atar ve kavgacılık yüzünden 4 okul degistirdim zaten valla bidaha olmayacak

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapmayan ?
    Tamam ben bekliyorum,buyur..En kaliteli setide aracıda ben sunacağım sana.

Tabi bu lafından sonra sıradan birşey getirirsen önüme sadece laf yemekle kalmazsın,o makinaları monte ederim sana..
    Geldiğinde numaranı gönder bana.

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam ben bekliyorum,buyur..En kaliteli setide aracıda ben sunacağım sana.

Tabi bu lafından sonra sıradan birşey getirirsen önüme sadece laf yemekle kalmazsın,o makinaları monte ederim sana..
    Geldiğinde numaranı gönder bana.
    bak özür dilemişim seviye düşüreceksen bende düşürürürm yani sıkıntı olmaz.

numaramda önceki sayfalarda yazıyor ALABİLİRSİN

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotografçılık camiasında insanların değil , fotografların konuşması gerek

Merakla bekliyorum fotograflarını. Hatta istersen yardımcı olabılırım. İstanbul anadolu yakasına yolun düşerse çekim yapabiliriz
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak özür dilemişim seviye düşüreceksen bende düşürürürm yani sıkıntı olmaz.

numaramda önceki sayfalarda yazıyor ALABİLİRSİN
    Sen seviyeni düşürecek kadar düşürmüşsün zaten..Yazdığım mesaja verdiğin cevapta belli..Özür falan yok ortada.

Ben nerden biliyim senin gelip,gelmediğini müneccimmiyim ? Ankara'ya geldiğinde geldim deyip,numaranı gönder ben seni ararım,yazdığım şeyide yaparım istediğin şekilde..
    Bakalım biz mi yanlış biliyormuşuz yoksa sen mi.

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Alper_j Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotografçılık camiasında insanların değil , fotografların konuşması gerek

Merakla bekliyorum fotograflarını. Hatta istersen yardımcı olabılırım. İstanbul anadolu yakasına yolun düşerse çekim yapabiliriz
    cok iyi olur sizin bu tarafa geçme imkanınız yokmu pazar günü 2 abimizin arabası ama sizin arabayıda bi sonraki hafta sivasdayım ondan sonraki hafta insallah sizinleyim

f.v.güngör
    Misafir
    Sen seviyeni düşürecek kadar düşürmüşsün zaten..Yazdığım mesaja verdiğin cevapta belli..Özür falan yok ortada.

Ben nerden biliyim senin gelip,gelmediğini müneccimmiyim ? Ankara'ya geldiğinde geldim deyip,numaranı gönder ben seni ararım,yazdığım şeyide yaparım istediğin şekilde..
    Bakalım biz mi yanlış biliyormuşuz yoksa sen mi.
    dikkat et 70 - 200 girmesin bi tarafına yukarıları oku anlarsın özür diledigimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat et 70 - 200 girmesin bi tarafına yukarıları oku anlarsın özür diledigimi
    Tahmin ettiğim gibi boşsun abisi..Boş.

f.v.güngör
    Misafir
    Tahmin ettiğim gibi boşsun abisi..Boş.
    sizi ayakta alkışlıyorum ve yolunuza davet ediyorum

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni eleştiren insanlar senden en az 10 yaş büyük insanlar ki eleştirilerde çok ezici çok acımasız değil. Sen şimdiden bu güzel eleştirileri kaldıramıyorsan çektiğin fotoğrafları bir yerlerde paylaşma derim. Atarın ve kavgacılığın yüzünden 4 okul değiştirmiş insansın Allah korusun birini felan kesersin sinirlenip sonra..

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni eleştiren insanlar senden en az 10 yaş büyük insanlar ki eleştirilerde çok ezici çok acımasız değil. Sen şimdiden bu güzel eleştirileri kaldıramıyorsan çektiğin fotoğrafları bir yerlerde paylaşma derim. Atarın ve kavgacılığın yüzünden 4 okul değiştirmiş insansın Allah korusun birini felan kesersin sinirlenip sonra..
    yok abicim daha neler ben özür diledim ve hattamı kabul etim ama büyüklügünü gösteremeyen var iste

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu artık tatlıya bağlansa guzel olacak

Arkadas özür dilemiş zaten uzatmaya gerek yok

Fişek dönemlerindeki delikanlılar yapar bazen boyle seyler
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Alper_j Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu artık tatlıya bağlansa guzel olacak

Arkadas özür dilemiş zaten uzatmaya gerek yok

Fişek dönemlerindeki delikanlılar yapar bazen boyle seyler
    beni anladıgınız için teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)