hah olay bu böyle konuşsan kimse zaten bişe demez biraz daha hafif konuş.De evet arkadaşlar emek etmiş bir çok kişi beğeniyorum ama benim kendi açımdan iyi bulmadığım noktalar var bende zamanla kendimi geliştirip adımdan söz ettireceğim veya xx adlı kişi gibi olacağım falan filan desen bu tepkiler zaten olmaz![]()
Konuyu okudum da bu adamlar da ne seni beğenmişler ne de çekimlerini... Sırf onlar da sana saygı duymaya çalıştıkları için, hevesini kırmamak adına nasihatlerde bulunmuşlar. Fotoğrafçılık camiasında ukalalığın yeri yoktur sanırım. Beğenmemezlik eğer eleştirmenlik raddesinde olacaksa senin yaşın kadar tecrube isteyecektir en az. Ben de bazen çekiyorum D600üm var ama sadece iyi makine, lens veya poz üzerinde doğru teknik seçimleri yapmak yetmiyor. Bunun hikayesi var kurgusu var işlemesi hatta çektiğini sunmak ve pazarlamak bile çok önemli.. Sen buna da ters cevap vereceksin muhtemelen ama ben uyandırayım biri çıkıp seni üzmeden güzel kardeşim. Buradaki değerli abilerinin sana yaptığı gibi mütevazi yaklaş önce bazı konulara hele ki sanat söz konusu ise..
bundan sonra tercih,öneri,eleştri,iltifat gibi kavramları daha cok inceleyip begenmedgim yönlerini yatarak ufakbi eleştiri yaparım en fazla
forumda bi daha büyüklerime saygısızlık yapmıyacama söz veririm kücüklerimde kusura bakmasın gitsin uyusunlar
dediginiz gibi otomobil fotografları konusunda daha cok gelişip size örnekler sunmam gerekiyor insallah onlarda olacak allahın iznile cok teşekkür ediyorum sizlere gercegi görmemi sagladıgım için
saygısızlık yaptıgım bütün abilerimden tek tek özür dilerim af etin beni yine sevin valla bi daha yapmıyacam![]()
ben bu atar ve kavgacılık yüzünden 4 okul degistirdim zaten valla bidaha olmayacak
Fotografçılık camiasında insanların değil , fotografların konuşması gerek
Merakla bekliyorum fotograflarını. Hatta istersen yardımcı olabılırım. İstanbul anadolu yakasına yolun düşerse çekim yapabiliriz
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Sen seviyeni düşürecek kadar düşürmüşsün zaten..Yazdığım mesaja verdiğin cevapta belli..Özür falan yok ortada.
Ben nerden biliyim senin gelip,gelmediğini müneccimmiyim ? Ankara'ya geldiğinde geldim deyip,numaranı gönder ben seni ararım,yazdığım şeyide yaparım istediğin şekilde..
Bakalım biz mi yanlış biliyormuşuz yoksa sen mi.
Seni eleştiren insanlar senden en az 10 yaş büyük insanlar ki eleştirilerde çok ezici çok acımasız değil. Sen şimdiden bu güzel eleştirileri kaldıramıyorsan çektiğin fotoğrafları bir yerlerde paylaşma derim. Atarın ve kavgacılığın yüzünden 4 okul değiştirmiş insansın Allah korusun birini felan kesersin sinirlenip sonra..
Konu artık tatlıya bağlansa guzel olacak
Arkadas özür dilemiş zaten uzatmaya gerek yok
Fişek dönemlerindeki delikanlılar yapar bazen boyle seyler![]()
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)