User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
221 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: otomobil fotografcılıgı

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Portfolyosuna bir bak, özellikle ML fotoğrafları tamamen CGI, keza buz içinde ve üstünde olan otomobil fotoğraflarıda CGI
    inceledim kendi klasmanında başarılı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #90 #91 adamlar aşmış durumda ilk kez gördüm tecrübe oldu teşekkürler

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüzüne çarpmak gibi olmasın;

Photographers

Biraz göz geçir, belki ukalalığını törpülersin.

Gerçi, ben zaten bunu da biliyordum da dersin ya neyse...
    bunu bilmiyordum :O

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faceden ekledim seni
    öyle bi bildirim gelmedi

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olabilir dediğim gibi araman 2 gün önceden olması yeterli.
    tamam cuma gününden paslasırız

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    qav540g denen bi quad ile havadan çekim olayına gireceğim bakalım nasıl olacak

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende DJI Phantom ile. Bakalım hayırlı olsun ikimizede.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende DJI Phantom ile. Bakalım hayırlı olsun ikimizede.
    Takipteyim, bende helikopter almak niyetindeyim.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak arkadaşım, kimsenin burada senin yapacağın işe karşı çıktığı, alaya aldığı ya da şevkini kırmaya çalıştığı yok. senden çok daha daha tecrübeli adamlar sana güzellikle bazı şeyleri anlatmak istemişler. sen ise bu işe yıllarını vermiş isimleri, sanki onları beşe katlarmışsın gibi şeyler yazıp çizmişsin; bu yanlış...

ben 3-4 ay önce eos 600d aldım. bu işi bilenlerden, forumlardan, dergilerden araştırıp güzel kareler elde etmek ya da en azından çektiğim fotoğrafların hakkını verecek fotoğraflar olması için uğraşıyorum. mesela aracımın konusunda bulunan fotoğraflar... ne kadar basit, kalitesi düşük sıradan görüntüler. niye? çünkü ben bu işi bilmiyorum. fotoğraflarını sıklıkla takip ettiğim alper, onur veya berk arkadaşlarımız gibi stil ya da kalite veremiyorum fotoğraflara. çünkü geliştirmem gereken sayısız eksiğim var bu konuda. bunun farkındayım.

arkadaş güzel söylemiş: mütevazilik. konu ne olursa olsun yolun başındaki bi insan için en önemli nitelik kendisinden yukarıdakilere saygı duyup kendi çapını bilmesidir. "ben bugün buradayım ama yarın "inşallah" şurada olabilirim" diyebilmesidir. şu an seninki nedir biliyo musun? 20 yaşında arabayla kendince hareketler çizen birisinin schumacher'i beğenmiyorum demesidir...

yolun açık olsun kardeşim, inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Furkan şimdi benim anlamadığım bir durum var..Bende Strobist üzerine çalışan bir fotoğrafçıyım ve profesyonelim,ekmeğini yedim..
    Sayfanıda beğendim fotoğraflarını incelemek için.Ancak sayfanda görebildiğim 7 tane fotoğraf var ! İşin daha kötü tarafı bunların 5 tanesi kamera arkası diyebileceğimiz fotoğraflar.
    Şimdi benim gözümde liseli,özenti ergen denilen tayfadansın..Sen ne yaptın yada ne çektinde 'Photography,photographer' sıfatlarını hak edebilecek seviyeye geldin ?

Facebook yada Google'da şu yukardaki 2 kelimeyi arattığımda önüme binlerce sayfa çıkıyor (herkes fotoğrafçı,o kadar basit birşey bu) alayıda Teknosa'dan kit lensli 600D yada 5100'ünü almış ergen tayfası..İlk fotoğraflarıda ya set up yada çekmeye çalıştığı kız arkadaşı..Fotoğrafa dair hiçbirşey yok..

Önce elinde çektiğin bazı şeyler olmalıki o sıfatları hak edecek konuma gelebilesin...

Birde bazı mesajlarında daha iyi ekipman daha iyi fotoğraf gibi mesajlar yazmışsın..Emin ol sandığın gibi değil,hayalini kurduğun iki makinaya sahibim ama beni ilerleten makina olmadı.

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak arkadaşım, kimsenin burada senin yapacağın işe karşı çıktığı, alaya aldığı ya da şevkini kırmaya çalıştığı yok. senden çok daha daha tecrübeli adamlar sana güzellikle bazı şeyleri anlatmak istemişler. sen ise bu işe yıllarını vermiş isimleri, sanki onları beşe katlarmışsın gibi şeyler yazıp çizmişsin; bu yanlış...

ben 3-4 ay önce eos 600d aldım. bu işi bilenlerden, forumlardan, dergilerden araştırıp güzel kareler elde etmek ya da en azından çektiğim fotoğrafların hakkını verecek fotoğraflar olması için uğraşıyorum. mesela aracımın konusunda bulunan fotoğraflar... ne kadar basit, kalitesi düşük sıradan görüntüler. niye? çünkü ben bu işi bilmiyorum. fotoğraflarını sıklıkla takip ettiğim alper, onur veya berk arkadaşlarımız gibi stil ya da kalite veremiyorum fotoğraflara. çünkü geliştirmem gereken sayısız eksiğim var bu konuda. bunun farkındayım.

arkadaş güzel söylemiş: mütevazilik. konu ne olursa olsun yolun başındaki bi insan için en önemli nitelik kendisinden yukarıdakilere saygı duyup kendi çapını bilmesidir. "ben bugün buradayım ama yarın "inşallah" şurada olabilirim" diyebilmesidir. şu an seninki nedir biliyo musun? 20 yaşında arabayla kendince hareketler çizen birisinin schumacher'i beğenmiyorum demesidir...

yolun açık olsun kardeşim, inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın.

ben begenip begenmedigimi söylüyorum tamam emekleri var ama ben begenmiyorum o imkanlarla daha iyisi yapıla bilir ki kendini begenmiş degilim mert abiyi cok yakından takip ediyorum söylediklerini dikkate alıyorum cok iyi oldugunu ve olacagınıda biliyorum benim bakış acım bu yani begenmedisem begenmedim derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Berk abiyi fotoğraflarını beğendiğim herkesi takip ediyordum kendilerine birşeyler soruyordum ama yinede iyi fotoğraf çekemedim hiç misal bi örneğini paylaşayım umarım sen benim gibi olmazsın

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı SmT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Furkan şimdi benim anlamadığım bir durum var..Bende Strobist üzerine çalışan bir fotoğrafçıyım ve profesyonelim,ekmeğini yedim..
    Sayfanıda beğendim fotoğraflarını incelemek için.Ancak sayfanda görebildiğim 7 tane fotoğraf var ! İşin daha kötü tarafı bunların 5 tanesi kamera arkası diyebileceğimiz fotoğraflar.
    Şimdi benim gözümde liseli,özenti ergen denilen tayfadansın..Sen ne yaptın yada ne çektinde 'Photography,photographer' sıfatlarını hak edebilecek seviyeye geldin ?

Facebook yada Google'da şu yukardaki 2 kelimeyi arattığımda önüme binlerce sayfa çıkıyor (herkes fotoğrafçı,o kadar basit birşey bu) alayıda Teknosa'dan kit lensli 600D yada 5100'ünü almış ergen tayfası..İlk fotoğraflarıda ya set up yada çekmeye çalıştığı kız arkadaşı..Fotoğrafa dair hiçbirşey yok..

Önce elinde çektiğin bazı şeyler olmalıki o sıfatları hak edecek konuma gelebilesin...

Birde bazı mesajlarında daha iyi ekipman daha iyi fotoğraf gibi mesajlar yazmışsın..Emin ol sandığın gibi değil,hayalini kurduğun iki makinaya sahibim ama beni ilerleten makina olmadı.

ışıkla aranız iyi yani güzel bişey bu

neyse sayfada fotograf az ve backStage oldugunu söylüyorsunuz kendime özel cekim yapmaya fazla vaktim olmuyor calıstıgımdan dolayı yaptıgım dış cekimler var bazı stüdyolara onlarında sayfaları yok cunku facedekilerin cogu hepsi demiyorum fotografcı degil neyse backStage olmasından dolayı bana amatör diyorsunuz bu cok amatörce bi laf olmus size yakıstıramadım bunu
    gölge stüdyo diyim size mutlaka duymusunuzdur yani bu işle ilgileniyorsunuz ya hani hatta sayfasınıda atım https://www.facebook.com/GolgeStudyo?fref=ts full

backStage dolu dimi bu stüdyonun yaptıgı işlere bi bakın siteleri varmı hayır bazı seyler begeni veya fotograf paylaşmakla olmaz isim yapmak önemlidir sansıma cektigim cogu kisi paylasmama izin vermedi fotograflarını bi kaç çalısma yapmaya calıstık vakit yoklugundan onlarda olmadı
    ben artık araç cekimine yönelecem dedim ve bunun içinde izin günümü feda edecem demişim neyse yaptıgım işleri yakında görürsünüz zaten

ekipmanla olmaz diyorsunuz yanlış ekipmanın iyise cok iyi olabilirsin ekipmanın kötüse sadece iyi olabilirsin yani ben suanda flaş kulanmıyorum cekimlerimde cunku araba hevesim için para birıktiriyorum ama ekipmanımda güçlenecek

ergenlerin sayfalarına bi bakın bakim kaç yüztane foto ve nasıl bi begeni var ondan sonra benm sayfama laf edebilirsiniz size iyi forumlar ve profosyonel yorumlar dilerim

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berk abiyi fotoğraflarını beğendiğim herkesi takip ediyordum kendilerine birşeyler soruyordum ama yinede iyi fotoğraf çekemedim hiç misal bi örneğini paylaşayım umarım sen benim gibi olmazsın

kimin cekimi bu sizinmi ?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ışıkla aranız iyi yani güzel bişey bu

neyse sayfada fotograf az ve backStage oldugunu söylüyorsunuz kendime özel cekim yapmaya fazla vaktim olmuyor calıstıgımdan dolayı yaptıgım dış cekimler var bazı stüdyolara onlarında sayfaları yok cunku facedekilerin cogu hepsi demiyorum fotografcı degil neyse backStage olmasından dolayı bana amatör diyorsunuz bu cok amatörce bi laf olmus size yakıstıramadım bunu
    gölge stüdyo diyim size mutlaka duymusunuzdur yani bu işle ilgileniyorsunuz ya hani hatta sayfasınıda atım https://www.facebook.com/GolgeStudyo?fref=ts full

backStage dolu dimi bu stüdyonun yaptıgı işlere bi bakın siteleri varmı hayır bazı seyler begeni veya fotograf paylaşmakla olmaz isim yapmak önemlidir sansıma cektigim cogu kisi paylasmama izin vermedi fotograflarını bi kaç çalısma yapmaya calıstık vakit yoklugundan onlarda olmadı
    ben artık araç cekimine yönelecem dedim ve bunun içinde izin günümü feda edecem demişim neyse yaptıgım işleri yakında görürsünüz zaten

ekipmanla olmaz diyorsunuz yanlış ekipmanın iyise cok iyi olabilirsin ekipmanın kötüse sadece iyi olabilirsin yani ben suanda flaş kulanmıyorum cekimlerimde cunku araba hevesim için para birıktiriyorum ama ekipmanımda güçlenecek

ergenlerin sayfalarına bi bakın bakim kaç yüztane foto ve nasıl bi begeni var ondan sonra benm sayfama laf edebilirsiniz size iyi forumlar ve profosyonel yorumlar dilerim
    Senin linkini verdiğin studyo, arka planda neler oluyor onları göstermeye çalışmış. Sen sana denilen eleştiriyi de anlamamışsın, çektiklerini göremedim ama demek istediği muhtemelen arka plan çok dolu, esas obje nerede belli değil, 3'te 1 kuralına uyulmamış, tamamen çorba fotoğraflar çektiğini dile getirmeye çalışmıştır ki, sende işine gelen kısmını alıp al bak back stage demeye getirmişsin.

Doğru ekipmanla çok iyi olabilirsin demişsin; verelim eline hasselblad'ı bakalım neler yapabiliyorsun sende göstermiş olursun.

Neyse, sen bir çek, paylaş bakalım, neymişsin yorumlarız. Bu arada ne oldu photoshoplayacağın civic fotoğrafı, piştiyse, çıkar bir bakalım olmuş mu olmamış mı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimin cekimi bu sizinmi ?
    Aynen benim.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen benim.
    Filtre ve lens olarak ne kullandın çok keskin ve çok başarılı olmuş eline emeğine sağlık
    Uzun pozlama kısık diafram hdr herhalde çok anlamam ama

Arkada aydınlatma direkleri olmasaymış 10 numara olucakmış ama yapıcak bişey yok 9.99 numara olmuş gerçkten çok başarılı
    Everyday I ** çapuling...

G60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALPEMRE GOKSEL - Automotive Photography | Istanbul

bi incele bence )

bir de örnek göster bakalım, nasılmış otomobil fotoğrafındaki bakış açın.
    3 - 4 sene önce Clio Symbol fotoğrafı görmüştüm rig. Kim diye merak etmiştim aklımda baya yer etmişti. Linkteki fotoğraflara bakınca aynı kişi olduğunu tahmin ettim şimdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtre ve lens olarak ne kullandın çok keskin ve çok başarılı olmuş eline emeğine sağlık
    Uzun pozlama kısık diafram hdr herhalde çok anlamam ama

Arkada aydınlatma direkleri olmasaymış 10 numara olucakmış ama yapıcak bişey yok 9.99 numara olmuş gerçkten çok başarılı
    Filtre yoktu 18-105 lens uzun pozlamaydı hdr değildi o direklerden var bizde aslında Trabzonda çekmiştim fotoğrafı coolegend berkay düzenlemişti fotoğrafı kusura bakmayın çok uzun oldu

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 - 4 sene önce Clio Symbol fotoğrafı görmüştüm rig. Kim diye merak etmiştim aklımda baya yer etmişti. Linkteki fotoğraflara bakınca aynı kişi olduğunu tahmin ettim şimdi.
    Adam boş değil. Okulunu okudu. Türkiye'nin önde gelen otomobil dergilerinde fotoğrafçılık yaptı. Bazı çekimleri yurtdışı sitelerinde en iyi fotoğraf seçildi vs. Ama 17 yaşında çaylak bir genç tarafından acımasızca eleştirildi. Şu an çok üzgün, ekipmanını zippo benzini döküp yaktı
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)