User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kış ve sokak hayvanları

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5-10 liraya bile dünyanın maması alınnabiliyor petshoptan. Bütçesi müsade eden herkes yapabilir. Biz o kadar ceket vs giymemize rağmen donuyoruz sokakta. onlar tabiki sıcak bir yere sığınıyor. Bir korna çalarak veya motoru çalıştırıp 15 sn. bekleyerek kimse bişey kaybetmez. Paylaşım için emeğinize sağlık. Hala sizler gibi duyarlı insanları görmek güzel
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ilk önce insanlığı kurtarmalıyız
    Kış soğuk ve sokak insanları daha önemli insanları insanlığı kurtarırsak hayvanlarıda kurtarırız

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kediler bahçemde arabamın üzerinde gezmesin tokiye girer 3+1 ev alırım
    Konuyla alakası nedir ?

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakası nedir ?
    anlatımda eksiklik olmuş kedilere alırım yazmam gerekiyormuş
    aracım bahçede kalıyor her gün ya altından ya üstünden bir yerinden çıkarıyorum yavru kedileri
    yıkattıktan 5 dk sonra her yer pati izi
    yazın kızıyordum ama geçen gün birbirine sarılmış ısınmaya çalışıyorlardı üzüldüm
    gece sıcak arabayla gelince hemen konuşlanıyorlar etrafa
    dikkat etmek lazım daha önce tatsız bir durum başıma gelmişti eski oturduğum semtte
    işin özü konuyla alakası bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlatımda eksiklik olmuş kedilere alırım yazmam gerekiyormuş
    aracım bahçede kalıyor her gün ya altından ya üstünden bir yerinden çıkarıyorum yavru kedileri
    yıkattıktan 5 dk sonra her yer pati izi
    yazın kızıyordum ama geçen gün birbirine sarılmış ısınmaya çalışıyorlardı üzüldüm
    gece sıcak arabayla gelince hemen konuşlanıyorlar etrafa
    dikkat etmek lazım daha önce tatsız bir durum başıma gelmişti eski oturduğum semtte
    işin özü konuyla alakası bu
    Evet şimdi çok güzel oldu Teşekkürler helal olsun

Cuma günü sahiplendiğim sokak kedim..Alıştı valla bakımları da yapıldı saat gibi motoru artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne güzelmiş ufaklık ya..
    donmuş halini düşünemiyorum çok iç burkan bi görüntüdür.
    çok iyi etmişsiniz, helal olsun allah analı babalı büyütsün ))

ssdriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bunlar da bizim dayılar jantları teftişe çıktılar hemen.

bahçedeki nüfus da şimdilik 5 yavru 2 anneden oluşuyor. 2 yavru kayıp maalesef. elimizden geldiğince mama-su takviyesi ile yaşatmaya çalışıyoruz.

motora vs. girme konusunda da kışın aracı çalıştırmadan korna çalmanın büyük faydası var. yoksa istenmeyen sonuçlar çıkabiliyor.

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kedi köpek sevgisi değişik bir sevgi olmalı. Ne biçim sevgi adını koydum.
    15 sene boxer cinsi bir köpeğim oldu. Ne komşum nede sitede bir kişi rahatsız olmadı. Şimdide 8 aylık bir boxer cinsi köpeğim var. Bu arada sağım solum sokaklar kedi köpek dolu. Bazı kişiler ellerinde kuru mama ile benim kapımda sokak kedisi köpeği besliyorlar. Bulunduğum yere çok miktarda kedi köpek terk ediliyor. Ve o kadar rahatsızlık veren sokak hayvanı varki anlatamam. bu kedi köpek severler terk edilmiş hayvanlara terk edildikleri yerlerde yemek vererek sevdiklerini söylüyorlar. Ama biliyorlarmı ki etrafa ne kadar rahatsızlık ve pislik bırakıyorlar. Eğer bu kadar seviyorsanız kediyi köpeği alın evinizde besleyin.
    İsteyene evde (bahçede) büyümüş kedi yavrusu vardır.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kedi köpek sevgisi değişik bir sevgi olmalı. Ne biçim sevgi adını koydum.
    15 sene boxer cinsi bir köpeğim oldu. Ne komşum nede sitede bir kişi rahatsız olmadı. Şimdide 8 aylık bir boxer cinsi köpeğim var. Bu arada sağım solum sokaklar kedi köpek dolu. Bazı kişiler ellerinde kuru mama ile benim kapımda sokak kedisi köpeği besliyorlar. Bulunduğum yere çok miktarda kedi köpek terk ediliyor. Ve o kadar rahatsızlık veren sokak hayvanı varki anlatamam. bu kedi köpek severler terk edilmiş hayvanlara terk edildikleri yerlerde yemek vererek sevdiklerini söylüyorlar. Ama biliyorlarmı ki etrafa ne kadar rahatsızlık ve pislik bırakıyorlar. Eğer bu kadar seviyorsanız kediyi köpeği alın evinizde besleyin.
    İsteyene evde (bahçede) büyümüş kedi yavrusu vardır.
    hayvansever insanların evinde ofisinde genelde kedi köpek mevcuttur zaten. ama takdir edersiniz ki bir insan evinde 50 kediye bakamaz.

yemek verdikçe o muhite yerleştikleri ve sayılarının arttığı doğru. ben elimden geldiğince yakaladıklarımı kısırlaştırıyorum. ve bulduğum yere bırakıyorum. en azından sayılarının artmasını engelliyorum. tabi bunu modern toplumlarda belediyenin yapması gerekiyor.

problemin çözümüne gelince. birincisi insanların artık marka model seçerek hayvan almamaları gerek (bence). kedi köpek sahiplenmek isteyenler sokaktan birer yavru alsa daha hayırlı olur. barınaklar cins köpeklerle dolu. illa cins isteyenler oradan da temin edebilir.

yemek verme konusuna gelince biz adamların yaşam alanlarına gelip ev site vs. yaptığımız sürece bu hayvanlar ile beraber yaşamayı öğrenmeliyiz.

besleme kollama vs. durumu da şu şekilde gelişiyor. sokakta yaralı aç veya hasta bir insan olsa ağzı dili olduğu sürece derdini anlatabilir ve çözüm bulabilir. cebinde parası olmasa birinden vs. yiyecek birşey bulma, veya hastane kapısına gittiğinde tedavi olma şansı mevcut. hayvanlarda ise bu imkan sıfır. geçen sene bulduğumuz bir kedinin üzerinden araba geçmiş ve hayvan 2 ay boyunca kırık bir kalça kemiği, tendonu kopuk bir arka bacak ile yaşamış. çektiği acıyı varın siz düşünün. biraz bu işlerin içine girince üzerine kızgın su dökülen köpekler mi istersiniz, kafasına bidon geçirilip havasızlıktan ölen hayvanlar mı istersiniz hepsi mevcut

kısaca insanın hayvana yaptığını doğada hiçbir canlı birbirine yapmıyor. kimse sevmek zorunda değil tabi ki ama en azından zarar vermeseler ben razıyım...

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şey güzelde şehrin göbeğinde elinde pazar arabası ile dolaşan bir hanım kedilere köpeklere yemek veriyor. Ve benim evimin bahçesine mama döküp kedileri bahçeme yerleştirdi. Sonra bir sabah adamın biri bir koca çöp torbası yemek artığını bahçeme dökerken yakaladım. Ne yapıyorsun dediğimde kedilere yemek veriyorum dedi. Nerede oturuyorsun diye sorunca cevap ilginç başka mahalleden geliyormuş. Kendi evinde vermeme sebebi kediler koku yapıyor. Anlatmakla bitmez ama hayvan seven evinde besler. Sokakta hayvanlara eziyet etmez. Çünkü o hayvanlar seni bekler eğer bir gün gidemezsen aç kalırlar. Bahçemde kediler ve köpeğim gayet mutlu mesut yaşıyorlar. Kedi yavrularından ikisini sahiplendirdim. kaldı iki tane onlarıda verdimmi esas kedim ve köpeğim kalacak. gene gelen olursa kısırlaştırım evde kalmaya devam eder veya belediyenin hayvan barınağına bırakırım.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız arkdaşımda sokakta bitane velet bulmuş korkmuş sinmiş bir koşeye miyavlıyormuş almış hemen eve çok şeker harketli birşey

isteyen olursa verebiliriz rengi çok güzel

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şey güzelde şehrin göbeğinde elinde pazar arabası ile dolaşan bir hanım kedilere köpeklere yemek veriyor. Ve benim evimin bahçesine mama döküp kedileri bahçeme yerleştirdi. Sonra bir sabah adamın biri bir koca çöp torbası yemek artığını bahçeme dökerken yakaladım. Ne yapıyorsun dediğimde kedilere yemek veriyorum dedi. Nerede oturuyorsun diye sorunca cevap ilginç başka mahalleden geliyormuş. Kendi evinde vermeme sebebi kediler koku yapıyor. Anlatmakla bitmez ama hayvan seven evinde besler. Sokakta hayvanlara eziyet etmez. Çünkü o hayvanlar seni bekler eğer bir gün gidemezsen aç kalırlar. Bahçemde kediler ve köpeğim gayet mutlu mesut yaşıyorlar. Kedi yavrularından ikisini sahiplendirdim. kaldı iki tane onlarıda verdimmi esas kedim ve köpeğim kalacak. gene gelen olursa kısırlaştırım evde kalmaya devam eder veya belediyenin hayvan barınağına bırakırım.
    anlattığınız olaylarda haklısınız. ben genelde yemek verdiğim kap vs. ortada bırakmamaya dikkat ederim. yemek verdiğimiz nokta da kamusal alan sayılabilecek bir yeşil alan. kimsenin malı mülkü değil yani. ama dediğiniz gibi bazı insanlar buna dikkat etmiyor. en kötü ihtimal ile çöpe atacağınız yemeği bir gazete kağıdına koyup çöpün yanına bırakmak bile yeterli olacaktır beslenmeleri için.

barınak konusunda ise barınağa bırakacağınıza sokağa bırakın daha iyi. en azından yaşama şansı olur. TR'deki barınakların %90'ı ölüm kampı maalesef...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yıl ki öğrencilerime proje olarak verip, uygulayacagım, 25 tane barınak yapıp, bahçelievler'e yerleştirecegiz umarım !

Tavsiyeleriniz varsa cok sevinirim ?

Video'dakin den sofistike veya yararlı şeyler yapmak adına.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

BERKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarda bizim iş yerinin apartmanında çatı katında yaşayan kaçak minnaklar Apartmanda herkes besliyor birimiz mama birimiz süt vs vs herkes bi şekilde karınlarını doyuruyor çok aşırı tatlılar acıktıklarında kapıya gelir miyavlarlar

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel bi konu açmışsınız tebrikler bende elimden geldiğince hayvanları beslemeye çalışıyorum
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarda bizim iş yerinin apartmanında çatı katında yaşayan kaçak minnaklar Apartmanda herkes besliyor birimiz mama birimiz süt vs vs herkes bi şekilde karınlarını doyuruyor çok aşırı tatlılar acıktıklarında kapıya gelir miyavlarlar
    Kedilere süt vermeyin öldürürsünüz.Çünkü kedilerin inek sütüne karşı laktoz hassasiyeti çok fazladır.Sindirimi yapamazlar.

Kediye özellikle yavruya süt vermek hem beslemez hem de öldürür.

Ucuza temizmama dan temin edin onun yerine.

15 kilosunu 57 tl ye gönderiyorlar ben öyle yapıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edittt.........
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...masi-icin.html

hayvanlara siddet goruntulerini koymayalim lutfen
    Built to fall....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)