Ankaraya taşındım. sülalem raad panpa![]()
şuan her yer kırmızı görünüyorilk gün herkes her şeyi halletti demek bayramla alakalı
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bana kalırsa eski bayramlardaki sakinlik yok...
Ya millet birde piskopat olmus. Simsiyah film camli passat 34 h.. 64 plakali . Polis megafonu var. Alttarafi sikisik trafikte onune gectim adim adim giden yolda. Acti cami ne yapiyorsun dedi, bisey diyemeden trafik akti. Sonra megafondan ne var arkadasim nolduu diye anons yapti. Bende aradim 155 i sikayet ettim.
Sinirim oynadi resmen..
74 model sehpa...
Güya istanbul boşaldı bandırmadan 4 saatde geldik vapurdan indim avrupa yakasına geçmek ikibucuk saat sürdü.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Bir de yagmur yagdi ustune kaymakli ekmek kadayifi oldu.İstanbul trafik bayrami boylece bitmis oldu.Ruyadan uyanabiliriz)
daha önce yazan oldumu bilmiyorum
sürekli yaşadığımız birşey var, bence çok faydası olabilir istanbul trafiğine.
kaza oldumu neden karşı şerit tıkanıyor?
türkiyeye has bu sıkıntıyı nasıl giderebiliriz?
bunu insan tarafından çözemezsin, 100 yılda geçse değişmez.
bizim insanımız illaki yavaşlayıp hatta abartıp durup karşıya geçip bakanlar olur.
o yüzden yollara aralara paravan koymalı
giderken diğer şeridi görme aga?
bütün e5 bütün, temi yolları kapat
tamamen trafiği çözmeyecek tabiki
ama en azından kaza durumunda sadece kaza olan yol tıkanacaktır
Bizim milletinin en büyük marifetidir durup olayı izlemek. Banane diyemez bizim milletimiz.
Kaza olur, gider telefonla video çeker, kavga olur, durup izler. Garip bir milletiz.
garip değil aslında kuralsız bir toplumuz bununda toplumla ilgisi yok toplumu kontrol eden yasa koyucu ve yasalaraı tatbik edicek kolluk ve diğer kuvvetlerle alakalı..
sen o aracı durdurup karşıya geçip aval aval bakan tipe kes cezayı yada kameraya alanı kes cezayı trafikde uluslararası otobanda kaza nasıl olmuş diye frene basıp 20 , 30 ile gidip birde aracın içinde bildiğin uzun uzun memleket meselesi gibi analiz yapan insanlara kes cezayı bak bakalım ikincisini yapabiliyorlarmı..
amerika örneği vermeyi sevmiyorum ama amerikada polis bir aracı durduğunda aracın içindeki kişinin polis araca yaklaşana kadar elleri direksiyonun üstünde görünür şekilde kalmak zorundadır kalmassa yada bizdeki gibi araçdan inerse abicim,birader falan derse alnının ortasına kurşunu yer polisin vurma hakkı var.. polise öyle abicim ,birader sen benim kim olduğumu biliyormusun tarzındada yaklaşamıyorsun tek memur bey bunun dışında bir şey diyemessin.. oda sana sizli bizli mesafeli konuşmak zorundadır..
yani kısaca iş hep uygulamaya geliyor bence toplumda bir sıkıntı yok topluma kurallar koymassan toplum kendi kurallarını belirler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İlla güdülmek gerekli yaniBirileri sürekli ceza yazmalı, düdük çalmalı, devam et demeli vs...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)