User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
269 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İstanbul trafiğinin çözümü var mı?

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BİLAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toplu taşımayı 1 hafta yada 1 ay ucretsız yapım ınsanları alıştırmak .tabı bıyerden kaynak bularak.yada ucressız yapmak.
    insanlar iş yerlerıne yakın yerlerde oturmaları

okulları acılış satını 7.00 yapıp devlet dairelerını iş başlangıc satını 9.00 9.30 yapmak gıbı cozumler uretılebılı .daha bunun gıbı cozumler kısa vadelı olacaktır cunku istambul boşaldıkca rahatladıkca daha cok ınsan gelecektın.
    Ücretli halde iken balık istifi halinde olan metrobüs'e, dolmuşlara, otobüslere ücreti kaldırıp daha kaç kişi sığdırabilirsinki? Aracın kucak kucağa alacağı kelle sayısı belli. Şuan limitte, bedava olsa kapasite artmadıktan sonra neye yarar? Tavanda seyahat düşünülürse o ayrı tabi..

Okul - Devlet Daireleri - Banka gibi kurumların saatlerini değiştirmek bir nebze çözüm lâkin kalıcı değil... Lastik tekerlekli araçlardan kurtulmak, metro ya da havaray gibi çözümlere yönelmek kalıcı çözüm..

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes aynısını söylüyor da olmuyor öyle işte
    bence taşın bostancı denizotobüsünden alıp kurtköye gitsen daha az zaman geçer trafikte

AHMET1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün kartaldan bahçeşehire 3,5 saatte gittim araba otomatik ona rağmen dur kalktan ayağım ağrıdı.
    I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AHMET1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün kartaldan bahçeşehire 3,5 saatte gittim araba otomatik ona rağmen dur kalktan ayağım ağrıdı.
    Ben istanbulda faal araba kullanmıyorum, gittigim geldigim yer belli.. Aktif olarak kullananlar için manuel araba zaten akıl karı degil..
    Tango-1 never dies.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu toplu taşımaya standartlar ölçeğinde harika olurda bizde öyle değilki..

türkiyede balık isrifi gibi sıkış pıkış nefes bile almakda zorlandığın insanlarla burun buruna dip dibe gidiyorsun.. insanlarda hastalıkmı var virüsmü var belli olmayan hijyeni sıfır olan ortamda gripmi,nezlemi,egzamamı,hpv mi,bilumum diğer virüsler yada dokunma yoluyla geçen hastalıklarmı olduğunu bilmeden üstüne adam soğan yemiş sarımsak yemiş 5 gündür 10 gündür banyo yapmamış leş gibi kokar bu insanlarla tıkış pıkış dip dibe yapış yapış niye aynı ulaşım vasıtasını kullanıyım..

Hani fortçusunu yan kesicisini tırnakçısını geçdim.. onlarda o sıkış tıkış ortamdan faydalanan ayrı bir kesim..

Dünya standartlarında bir toplu ulaşım sistemimiz olsa otobüslerdeki koltuklar doldumu birde ayakda gidebilicek asgari insan sayısı doldumu başka insan almadan gitse toplu ulaşım vasıtaları tamam diyicemde bizde öyle bir mevzu yok en son milimetredeki boş alana kadar doldurucaz ağzına kadar dolucak kapılardan insanlar taşıcak ancak öyle hareket ediyoruz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok müdürüm yok, 1980 lerden beri yok.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz mı trafiğin çözümü tabiki var insanların birbirine saygısıdır istanbul trafiğinin çözümü. he o bizde varmı tabiki yok
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Devlet'in benzinden günde elde ettiği gelir 150 milyon dolar civarında..

Adamlar neden trafiği çözsün ki ?

Dikilmeyecek elbiseye dikiş atıyorlar günü kurtarmaya,kaybolan paralar nasıl yerine konuyor sanıyorsunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şe-hir-le-şe-me-mek
    Trafiğin tek sebebi bu.. Metro yapsan 4 bir yanı ancak hafifletirsiniz bu trafiği..
    Yani şehri yıkıp tekrar yapmak, ama şimdi ki müteahhit işi gibi yani eskisini yık, yenisini yap neymiş bunun adı kentsel dönüşüm.. HADİİİ BE!
    Yeni imarlar çizilmeli dikey ve yatay yerleşim, fln filan işte bir sürü etken var..
    Zor yani arkadaşlar şiz arabanıza, ben metrobüs'e.. Hadi bakıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah 10-11 gibi e-5 florya-merter yönünde kırmızı bir araç en sağ şeritte öylece duruyordu ne sahibi vardı ne bir şey, çalıntı dahi olabilir bilinmez saat 15-16.00 arası araç hala oradaydı, o aracın yarattığı trafiği az çok tahmin edebilirsiniz. Ayrıca e-5 te yolların birden daralıp-genişlemesi dahi trafiği ciddi anlamda etkiliyor

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş yerı eve yakın olacak ben bunu bılırım sadece.

Eski işyerım eve 3km ıdı istedgin kadar trafık olsun max yarım saatde evdesın.Diger türlü zaten 10dk.

Simdiki işyerım maslakta eve 16-17 km köprü geciyorum vs.. anlatmaya gerek yok zaten.

Şahsi fikrimde bu tarfıgın mumkunatı yok bitmeyecegıdır.
    DynoDynamics in Ecutuned

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evim Erenköy, işim Ataşehir.. 6 ya da 7 km mesafe var..
    Arabayla 20-25 dakika, minibüsle 40 dakika + 10 dakika yürüyüş..

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz ölmüşşünüz be abi.

Arabamı aldım ilk gün trafige cıktım,sadece izliyorum biri sagdan atlıyor biri soldan,ellesmiyorum yol veriyorum arkamdaki asılıyor kornaya.Lanet ettim kafayı yicektim naptım niye araba aldım diye 2 teker sevdasından sonra satmayı dahi düşündüm.

İnanın manisadayım 4 gündür yatıyor kullanmak istemiyorum yer bulunmuyor.Saygısız insalar....

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben çok merak ediyorum acaba hangi ülkelerde ilkokul mezunlarına ehliyet verilmiyor ?
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahillik okul bitirmeyle giderilicek bişey değildir. ilkokul mezunu cok ileri görüşlü ve insan olabilmiş kişiler cok fazla. aynı sekilde üniversteler bitrms ama hala cahil olan insanlarda cok fazla...

Bu trafikde bence bitirilebilicek bişey değildir Trafik biterse biz ölürüz.
    Cümlem yanlış anlaşılmasın tabiki onu demek istemedim cahillik okul okumakla tabiki gitmez.sonuçta içimizdede bir çok ilkokul mezunu insan vardır elbet..Aslında insan kalitesinden bahsetmek istemiştim.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metrobüsteki koltukları söksünler.Ciddiyim 10 tane koltuk olsun onada yaşlılar,çocuklular otursun(zaten o konuda sorun yok yer verme konusunda iyiyiz gözlemlerime göre)
    Çünkü koltuklar cidden boşuna yer israfı.Biraz düşünün dediğimi anlayacaksınız.

Not.Her sabah saat 7'de metrobüs ile acıbadem-bahçelievler seferi yapan bir öğrenci

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulun trafiğini ,hergün trafiğe çıkan sıfır araç akışını engellemez , ve saçma sapan yaptığın yolların yapımına bi mantık getiremezsen hiç birşey düzelmez. sorsan kimsede para yok ama trafiğe baksan 2010 modelden aşağı araç yok, bırakın trafiği insanlar evinin önüne park edicek yer bulamıyor..Bu ülkede trafik polislerini trafiğin akışına düzen getirirken gördüğüm yerler hep elit semtler ,diğer semtlerde sırf ceza yazmak için durduklarını görüyorum.
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz yetmiyoruz gibi bide suriye plakalı araçlar çoğaldı. İstanbula girişi sınavla vizeyle bişiyle yapsınlar. New york gibi olduk yemin ederim. Her ırktan insan mevcut.

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafiğin çözümü e5 üzerine bir e5 daha inşa etmek olabilir.Çin de öyle mesela. Yol bolluğu trafiği çözecektir, ama ülkemizde kimse cebinden para çıkartmaz.

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Toplu taşıma araçları hele o açık mavi otobüsler nasıl kullanıyorlar anlamadım üzerime sürüyo resmen caddebostan bagdat caddesi sahil güzeldi trafik yoktu. Atatürk havalimanından karşıya geçene kadar ki stresi anlatamam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)