Bitişik nizam yüzde yüz imarlı arsaları yüzde 50 ye düşürmüşlerdi mimari yönetmelikte. Ama bir çok insan mağdur olduğundan uygulama rafa kalktı. İstanbulun yayılması gerektiğini düşünüyorum 3. köprü yapılsa karadenize doğru 3. bir çevre yolu olsa. Vatandaşın arsasını gaspetmek yerine, o taraflara yönlendirse devletimiz. İnsanlar teşvik edilse, mesela kentsel dönüşüm kapsamında şehir merkezindeki eski evinden vazgeçenlere o taraflarda imkan sağlansa, daha düzenli hızlı bir kentleşme olsa. Yeni bölgeler tamamlandığında şehrin merkezi yerleride yenilenebilir sonuç olarak. Şu anki kentsel dönüşüm mantığında 4 kat yıkılıp yerine 10larca katlısı dikiliyor. Sonra nüfus neden yoğunlaşıyor belli başlı yerlerde.
Kısacası devlet kodomana destek olduğu kadar vatandaşada destek olsa şıp diye olmaz belki ama zamanla aşılabilir bu sıkıntılar.
Toplu taşımayı yer altına indirmek mantıklı, ama yaptıkları metroları bile reklam için yapan bir yönetim var şehirde. Adam 10 km metro yapıyosa 10 km afiş asıyo köprülere metro yaptık metro yaptık diye. Koyayım senin yaptığın metroya diyorum her üstgeçit altından geçerken..