User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Nargile Tıryakiliği

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 yaşımdan beri, bazen baslayip bazen birakip sigara ictim. Hic nargile denemedim, yaziyi okuyunca da dogru kararmiş diyorum. Tavsiyem bir mp3 calar bul ve düzenli doga yürüyüşü yap. Olay unutmak, bir de nargile icilen mekana gitme

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerce hergün ama hergün en az 2-3 kafa içtim istisnasız.. geçen yaz bir günde 1 kutuyu komple 2 kişi içtik hergün yaz boyunca .. sonra içmicem çok abarttım artık dedim .. geçen yazdan beri 1 veya 2 kere içmişimdir .. istedikten sonra bırakılıyor yani

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sporla uğraşılsa bile yinede içmeye devam edilir ( Kendimden biliyorum ) sigara gibi kötü bi kokusu olmadığından vazgeçemiyorsun bence, tiryakisi değilim ama evimde var haftada 3-4 kere zaman buldukça içiyorum ki dışarda cafeye falan oturduğumdada içiyorum.İradene yenik düşme kardeşim 1.madde bu bence doktorla,ilaçla olcak iş değil
    Ne zamandır nargile içmeye vakit bulamıyorum. Bi ara bostanlı yapalım da nargile içelim ya

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nargile tiryakiliği bende de var. Gece çalışabileceğiniz bir işe girin derim sadece izinli gününüzde haftada 1 kez içersiniz. İçmicem dediğinizde içmememeniz gerekir en önemlisi iradenize hakim olmanız. Bende mesela en son salı günü içtim bu akşam bir daha içicem. Bende sigara kullanmıyorum
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne zamandır nargile içmeye vakit bulamıyorum. Bi ara bostanlı yapalım da nargile içelim ya
    Adami baltaladin

anılayvaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nargile tiryakiliği bende de var. Gece çalışabileceğiniz bir işe girin derim sadece izinli gününüzde haftada 1 kez içersiniz. İçmicem dediğinizde içmememeniz gerekir en önemlisi iradenize hakim olmanız. Bende mesela en son salı günü içtim bu akşam bir daha içicem. Bende sigara kullanmıyorum
    Nerede içiyoruz kanki

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    defalarca girişimim olmasına rağmen 4 yıl önce sigarayı bırakabildim. bence de irade, arkadaşların dediği gibi en etkili faktör. tek yaptığım "bıraktıktan sonra, acaba ne kadar sabredebilirim?" yerine "bu lanet şeye daha ne kadar sabredebilirim!!!" demek oldu. sürekli tetikte ve geçen günleri saymaktansa taktik bu olmalı bence. 4 yıldan bu yana bir tek nefes dahi çekmedim...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene almanya dışında bir ülkede yaşayın. İstemesiniz de bırakıyorsunuz. Benim yurtdışına gidene kadar evimde de vardı ve en kötü hafta 1 gider cafede içerdim. Geldim, eskimişti nargile ekipmanlarım, attım hepsini bi su haznesini anneme verdim, saksı yaptı.
    Diyeceğim o ki vazgeçilmeyecek birşey değil. Başka uğraşlar bulmaya çalışın. Bisiklet alım gezin, fotoğraf makinesi alın fotoğraf çekmeye gidin vs. vs.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anılayvaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede içiyoruz kanki
    Kızla olacam nerde olduğumuz belli değil şuanda kanki
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senelerce hergün ama hergün en az 2-3 kafa içtim istisnasız.. geçen yaz bir günde 1 kutuyu komple 2 kişi içtik hergün yaz boyunca .. sonra içmicem çok abarttım artık dedim .. geçen yazdan beri 1 veya 2 kere içmişimdir .. istedikten sonra bırakılıyor yani
    aynen oyle bende hergun ıcerdım liseden beri , ıcmek ıstemedıkden sonra cok rahat bırakılıyor.

ve en onemlısı calısma ortamı.
    DynoDynamics in Ecutuned

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 senedir her gün içiyorum ilklerde lig maçlari için hafta sonları cafeye gidince içerdim sonra bu haftanın her günü oldu ve bu sene evde aldım yaz boyunca günde 2 kere bazen 3 kere içiyordum bu durum benide rahatsız ediyor ama çok keyifli ( bu arada benim hesap değil yeğenimin hesabı şimdi 17 yaşında nasıl 5 senedir içiyor dersiniz benim adım kerem 23 yaşındayım arada teche onun hesabı ile göz atarım )
    yalanmotors

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ağzıma sigara sürmedim, sigaraya vericeğim parayla yemek yiyorum dışarda. nargileyi de sırf kokusundan içtim bi iki kez. iki nefes çektim başım döndü ağzıma sürmedim bi daha. sürmem de. Allah yardımcınz olsun inşallah bıkakırsınız.
    TB4BSA

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne sigara ne içki ne de nargile içmem hepsinden kullandım ara ara yine alkol içerim ama bana göre değil bi bağımlılığım yok kokusundan tiksiniyorum hepsininde.
    irade meselesi bırakıp bırakmamak kafanızda bitirmeniz lazım bence tabi

fatihcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun bendede vardı haftada 6 bazen 7 gün nargile içerdim şimdi 2 ye falan düşürdüm bi ilerki aşamada 1 e düşüreceğim inş.benim tavsiyem akşamları iş ten veya okuldan çıktıktan sonra evde oyalancak bir şeyler bulun ne biliyim film izleyin dizi izleyin veya kendinize yatkın bi hobi bulun hiç bir şey yoksa erkenden uyuyun .arkadaşlarla kuzenle falan biryere oturduğunuz zaman kesinlikle nargile içmeden duramıyorsunuzdur o yüzden nargile olmayan cafelere takılmaya çalışın ve kendinize bi limit koyun bu hafta x tane nargile içeceğim diye
    //M Power

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doqan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk hunkari kapatti bi sure pasa konagindaydi simdi hemen yan tarafinda bekleriz )
    biliyorum hatta tanışmıstık senle hünkarda nasıp olursa yakın zamanda slm vermeye gelicem

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sagolun.tavsiyeleri dikkate alıcam.en kısa zamanda da doktora gidicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o değilde konu başlığı değişse iyi olacak nargile sevenler derneği diye

herşey sende bitiyor kardeşim ben yaklaşık 10 sene sigara içtim çoğu kişi bırakamamaktan bahseder ben karar verdim ve bıraktım canım isterse ayda yılda bir yemekten sonra içerim nargileyide severim ve içmeye giderim

önemli olan kafanda bitirmek ve iradene sahip olmak basit bir örnek vereyim günde 2 paket sigara içenler ramazan ayında oruç tutarken akşama kadar içmeyebiliyor normalde içme desen 2 saat duramazlar sende kafanda bitir kendine önce kota koy hafta 1 iç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim evde var babam almıştı zamanında sigara içmedim hiç bu güne kadar bi kaç sefer dışarda içmiştm nargileyi hoşuma gitmedi desem yalan olur evde de bi kaç sefer içtim ama yakması falan zahmetli olduğundan üşeniyorum valla... bence bi uğraş bulun gerekirse gece gündüz onunla uğraşın belki unutrsunuz bi süre sonra. mümkün olduğuncada o nargileli ortamlardan uzak durun...

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de var malesef bi ara tamam dedim artık aynı dediğiniz gibi hem maddi hem sağlık acısından cok zarara giriyorum bırakım sonra hadi son hadi son diye diye olmuyor ama artık her cafede nargile bi cafeye gidince insanın ister istemez canı cekiyor bide arkadaşlarla bulusma ortamı falan cafeler olunca hemen bi nargile soyleniyor aslında denildiği gibi spora falan yazılınsa vakit kalmıcak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)