Bende sabah 8-9 gibi Avcılardan Ankaraya yola çıkıcam inşallah yoğunluğa takılmam bakalım varmı bi fikri olan ? Daha erken çıkamam ama daha geç çık iyi olur diyen varsa tavsiyeyi dikkate alabilirim![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
Otobandaki ortalama hiz 100 110 yogunluktan dolayi ara ata dusmeler oluyor duzceye yaklastim![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Suan eskihisar bos
Arkadaslar bı kac saate Bulgarıstana dogru yola cıkacagım yol ve sınır durumunda bılgısı olan varmı acaba ?
İzmire gelirken sadece istanbul dan çıkmak sıkıntı oldu.. yandex maps ten trafik durumuna bakıp çıkın. 7 saatte izmire geldik şukur. Eco mod. Bu arada sabuncubelindeki radara dikkat. 122 İle 340 lira. Ben yedim siz yemeyin..
Samsun - ordu yolundayim suan. Carsamba tarafinda 3 radar vardi cevirmeler vardi catir cutur yaziyolardi aman diyim dikkatli olun. Yol cok guzel akici burda havada harika![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Güncel- Yarın öğlen saatlerinde Bolu'ya doğru yola çıkacağım şu sıralar yol ne durumda acaba..
02:30 gibi çıkıcam bende Bodrum'a dogru. eskihisar - topçular boş olur inşallah.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
istanbuldan ankaraya gelecekler çok kalabalık değil ben şimdi girdim ankaraya sadece dilovasında bi zincirleme kaza olmuş 30 dk falan takıldım tabi şuan rahatlamıştır her yer
Antalya/Alnya tarafina gecegim yarin oglen.
O bolgeye dogru yol ve radar bilgisi tazarsanuz sevinirim...
bende cuma-c.tesi istanbulda olacağım, bayram dönüşü başlar mı acaba ? Yoksa pazar gününe yığılma mı olur. Ona göre işlerimi erkenden halledip kaçmam lazım![]()
İstanbulda bugun trafik sikisikligi yasanmis donusler basladi muhtemelen. Ben cuma sabahi trabzondan yola cikiyorum bakalim nasil bi manzarayla karsilasicaz![]()
- Bize Her Yer TRABZON
cumartesı ızmırden cıkıcam beylerurfaya
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)