İşin bir diğer tarafı kaç ay önce bir cezam vardı onu ödememe rağmen 3-4 ay sonra sitede faizli şekilde görünmeye başladı. Bankadan ödemeyi yapmıştım illa gidip vergi dairesinden dekontla sildirmem mi gerek ?
İşin bir diğer tarafı kaç ay önce bir cezam vardı onu ödememe rağmen 3-4 ay sonra sitede faizli şekilde görünmeye başladı. Bankadan ödemeyi yapmıştım illa gidip vergi dairesinden dekontla sildirmem mi gerek ?
bana radar 360
eds 160
eds 77
gelen cezam var..daha hiç birini ödemedim yılbaşı affı bekliyorum..
2000 A3 8L
çözemediğim nokta neden 10 gün içinde ulaşmazsa itiraz üzerine iptal edilebiliyor. ortada işlenmiş bir suç ceza yok mu ?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Aslan bey 27 HZ 630 sanırım 2 kere radar yedim hatta 3 bile olabilir....
1.2 AVEO ile nasıl başardıysam artıkbisiklet motoru nede olsa
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Aslan abicim zahmet olmazsa - 34 EC 8456 kontrol edebilir misin1500 lira filan bi borcum olcaktı, ehliyetsiz yakalandığımdan dolayı
![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
11 tane ceza geldi 2 haftada
Ilgili yasada "ceza kesilip 10 gun icinde tebligat işlemlerine başlanır" benzeri bir ifade var. 10 gunü gecmisken postaya teslim edilmesi yasaya aykırılık teşkil ediyor. Ama kimi hakim de bunu kabul etmeyebiliyor. Sürecin gecikebilecegini, bunun yoğunluk ve maddi imkanlara bağlı olduğunu belirtiyor.
Bana bir sene öncesinin kırmızı ışık ihlali gelmişti. Hatırlıyorum olayı, ışık tam yeşilden kırmızıya dönerken geçmiştim. Hiç acımadan yazmışlar... Bir sene sonra gelmesi ayrı bir olay tabiki...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)